2016-17 OFS Icebook
- Maurice Richard 9
- Veterán
Re: 2016/17 OFS Icebook
Úžásný produkt který se může rovnat zámoří.Ovšem za třetinovou cenu!!Pane Hrbek klobouk dolů.
Jean Beliveau autograph karty
Connor McDavid autograph
David Pastrňák memorabilia cards
-
- Legenda
Vážení sběratelé, moc děkuji za Vaši chválu a Vaše podněty i kritiku.
produkt Icebook mizí velkou rychlostí ze skladu a před námi je každoroční rutinní práce na extraligových kartách
uděláme opět vše proto aby se Vám karty líbily a našly si místo ve Vašich sbírkách
produkt Icebook mizí velkou rychlostí ze skladu a před námi je každoroční rutinní práce na extraligových kartách
uděláme opět vše proto aby se Vám karty líbily a našly si místo ve Vašich sbírkách
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Když už jste nakousl nové OFS, šlo by rozlišit sérii 1 a 2, např. nápisem, po vzoru zahraničních karet? Loni to ještě, díky trochu jiným barvám a fontu šlo, ale předloni to poznat jinak než s checklistem poznat nešlo.
Hlasuju pro game used věci hned od první série
Něco pro dobrou věc http://ofscards.com/drupal/cs/content/s ... ana-hlinky
Série karet Icebook opět pomáhá Nadačnímu fondu Ivana Hlinky
- hokejcards
- Hvězda
poradí mi prosím někdo, jaké OT holdery jsou nejlepší volba na Gold Club a autograph karty?
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
130pthokejcards píše:poradí mi prosím někdo, jaké OT holdery jsou nejlepší volba na Gold Club a autograph karty?
Pane Hrbku, je možné i letos (minule u Masked Stories) shlédnout nerostříhané nebo roztříhané kousky memorabilí pro sérii Icebook - PIECE OF HISTORY? Bylo by to jistě zajímavé si najít ty svoje kousky na fotografiích. Zatím se mi podařilo vypátrat jen lapačku Lašáka ze sezony 2013/14.
A z jakého období je hokejka Jana Gusty Havla? V jeho době se snad hokejky zn. BAUER nevyráběly a v exhibici jsem ho snad hrál neviděl
Předem Vám moc děkuji za cenné odpovědi na obě otázky
A z jakého období je hokejka Jana Gusty Havla? V jeho době se snad hokejky zn. BAUER nevyráběly a v exhibici jsem ho snad hrál neviděl
Předem Vám moc děkuji za cenné odpovědi na obě otázky
To by mě taky docela zajímalo, pokud teda nejde o vyzrazení "státního tajemství". Některé ty starší memo (Pušbauer, Kučera atd.) musejí mít za sebou docela zajímavé příběhy, proč se o ně nepodělit.vojta píše:Pane Hrbku, je možné i letos (minule u Masked Stories) shlédnout nerostříhané nebo roztříhané kousky memorabilí pro sérii Icebook - PIECE OF HISTORY?
-
- Legenda
Omlouvám se ale není čas, makáme na nových OFS Classic, ono se to samo neudělá
Tak ono to nespěchá. Kvalita OFS 2016-17 je momentálně prvořadá. Ale když si za nějakého dlouhého zimního večera dědeček zapálí fajfku a povypráví zdejším dětem o starých plejerech a jejich rukavicích, kahotách a bruslích, určitě si ho rády vyslechnou.
Pane Hrbku, řeknete nám něco více o memorabiliích obsažených v sérii Icebook? Hodně z nás by to hodně zajímalo a já bych byl taky rád za každou, byť malou informaci nebo fotku před/po stříhání.
Předem moc děkuji, věřím že si čas něco málo napsat uděláte. Ta série je super a na cestě mám už sedmý box (tentokrát hobby)
Předem moc děkuji, věřím že si čas něco málo napsat uděláte. Ta série je super a na cestě mám už sedmý box (tentokrát hobby)
-
- Legenda
Jen ve zkratce, dva a půl roku jsem memorabilie sháněl a připravoval.
Jsou z různých zdrojů, něco od samotných hráčů, něco přímo z klubů.
např. jsem se dozvěděl o likvidaci a úklidu tzv."starých věcí" na zimáku v Litvínově a pod.
ovšem největší štěstí a úspěch jsem měl, když jsem náhodou vypátral potomka jednoho kustoda a maséra týmu LTC a čekoslovenské reprezentace a jeho
"sbírku" věcí na památku.
takže za vším bylo spousta úsilí, přemlouvání, proseb a nemalých finančních výdajů.
nedávno jsem to sečetl a všechny memo do Icebooku mě stály 176000,- Kč
fotky jsem nějaké pořídil, jen co budu mít chvilku času řeknu Vendule aby je na našem webu zveřejnila.
Jsou z různých zdrojů, něco od samotných hráčů, něco přímo z klubů.
např. jsem se dozvěděl o likvidaci a úklidu tzv."starých věcí" na zimáku v Litvínově a pod.
ovšem největší štěstí a úspěch jsem měl, když jsem náhodou vypátral potomka jednoho kustoda a maséra týmu LTC a čekoslovenské reprezentace a jeho
"sbírku" věcí na památku.
takže za vším bylo spousta úsilí, přemlouvání, proseb a nemalých finančních výdajů.
nedávno jsem to sečetl a všechny memo do Icebooku mě stály 176000,- Kč
fotky jsem nějaké pořídil, jen co budu mít chvilku času řeknu Vendule aby je na našem webu zveřejnila.
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
strčte prosím někdo tam do toho Zlína , Lešoun žádné karty na bonus signature (orange) nedostal
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
-
- Legenda
Už to vím také, asi se ztratily na klubu
budeme je muset vyrobit znovu
budeme je muset vyrobit znovu
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
pane Hrbek, vím, že máte každoročně starosti se sériemi, a vlastně se nezastavíte, mimo OFS se věnujete i výročním kartám, týmům apod. ale když je nějaká šance na dosah nechat podepsat kartu hokejisty a ještě nyní ke všemu Petr Leška, tak proto mi záleží na tom, aby karta byla podepsána - i když pak bude špatně sehnatelná, než třeba ty bonusové, které jsou již nyní standardně v boxech tomu určené. Ale když se to podaří, budu moc ráda, že Leška bude mít podepsanou kartičku a já si ji budu moci napsat na seznam hledaných karet do sbírky
kdybych mohla nějak pomoci s podepsáním, ale už jsem se jednou rozhodla a jsem hold naplavenina
Vím, že kdyby si měl každý psát o jméno hokejisty, kterého chce mít na podpisovce, tak se zblázníte, ale chybí už tak málo a ono se to někde zasekne!
kdybych mohla nějak pomoci s podepsáním, ale už jsem se jednou rozhodla a jsem hold naplavenina
Vím, že kdyby si měl každý psát o jméno hokejisty, kterého chce mít na podpisovce, tak se zblázníte, ale chybí už tak málo a ono se to někde zasekne!
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
Tak to se těším a jsem hodně zvědav Bylo by super si své kousky najít a identifikovat. Hned by to bylo mnohem víc autentické:) Doufám, že se ten čas najde Předem děkujiVeteran fans hcs píše: