2016-17 OFS Icebook
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2016/17 OFS Icebook
Stevne , zase musim s tebou souhlasit , ty kousky memo se jmenovkou kdyby se udělaly spešl jako 1 of 1 s velkym výřezem a podpisem tak je to bomba .
Nebo klidně booklet jak dělal UD a je to vyřešený , na webu se píše že shánění hokejek , dresů etc. do karet , podpisů , zabralo cca dva roky , je škoda že se víc času nevěnovalo i návrhum těch karet samotných .
Udělalo by se dám příklad 50 true 1 of 1 memo a 50 true 1 of 1 podpisovek , na tom fakt nic neni jenom by se použila jiná fotka a hráč by místo 25 karet podepsal 26 a rázem se dostáváme na uplně jinej level .
Klidně bych to vydal i třeba o půl roku později ale vypiplal bych jak ty karty , tak systém paralel , druhy a provedení karet , vždyť to nejsou ELH karty u kterých je vhodný když to fakt vyjde v průběhu sezony , tady v tom případě ale přece nebylo kam pospíchat .
Nebo klidně booklet jak dělal UD a je to vyřešený , na webu se píše že shánění hokejek , dresů etc. do karet , podpisů , zabralo cca dva roky , je škoda že se víc času nevěnovalo i návrhum těch karet samotných .
Udělalo by se dám příklad 50 true 1 of 1 memo a 50 true 1 of 1 podpisovek , na tom fakt nic neni jenom by se použila jiná fotka a hráč by místo 25 karet podepsal 26 a rázem se dostáváme na uplně jinej level .
Klidně bych to vydal i třeba o půl roku později ale vypiplal bych jak ty karty , tak systém paralel , druhy a provedení karet , vždyť to nejsou ELH karty u kterých je vhodný když to fakt vyjde v průběhu sezony , tady v tom případě ale přece nebylo kam pospíchat .
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
mě to vydání uspěchané nepříjde
pouze to tak může působit, že od zveřejňování prvních informací do cca 14 dnů to má jít do prodeje, ale to je zase rozhodnutí vydavatele, jestli dá info nějaké předem a nebo by s tím šel hned na trh.
By byla sranda přijít na burzu a tam na stole nová série karet, bez ničeho nic
pouze to tak může působit, že od zveřejňování prvních informací do cca 14 dnů to má jít do prodeje, ale to je zase rozhodnutí vydavatele, jestli dá info nějaké předem a nebo by s tím šel hned na trh.
By byla sranda přijít na burzu a tam na stole nová série karet, bez ničeho nic
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ne ty jsi mě nepochopila , že jsou o tý sérii informace předem je dobře , ale málo času se věnovalo vývoji karet nebo to tak aspoň působí , myslel jsem to tak že na rozdíl od Elh tady asi byl fakt potenciál nebo možnost ty karty vypilovat a pohrát si s tim větší . Nebylo kam pospíchat , datum vydání neurčuje rozběhnutá sezona ke který se ty karty vadávaj , tam je to něco jinýho .
Ten OFS tým co vydává karty ELH asi na tomhle nemakal , ale to jenom hádam podle toho jak vypadaly ty ligový karty poslední dva roky , tohle je sólo projekt pan Hrbka .
Ten OFS tým co vydává karty ELH asi na tomhle nemakal , ale to jenom hádam podle toho jak vypadaly ty ligový karty poslední dva roky , tohle je sólo projekt pan Hrbka .
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Tak u OFS Exclusive se vešli všichni co já vim ... i takovej Langhammer např ... je pravda, že tam byly jenom hokejky, ale nějakej univerzální výřez by asi udělat šel ... A taky se ty karty budou tipuju dělat až po tom co výrobce danou memorabilii získá a ví co a jak na ní jesmiesek píše:no nevím jak na tom bude jmenovka Marušáka, Balaštíka ... ale kdyby náhodou byla někomu na obtíž taková karta, že není celá jmenovka, tak prosím o nabídku, přijímám s otevřenou náručí a to nejen u této série, ale u všech zlínských marked nameSteven Hockey Cards píše:nejhorší je když se kvůli tomu výřezu tam celá jmenoval nevejde ! To kartu pro mě strašně degraduje !
Samozřejmě však Steve s Tebou souhlasím, nelze vždy odhadnout design tak, aby se vešly všechny jmenovky, ale nikdy se zase neví, jestli hráč používá (když už používá) své příjmení a nebo přezdívku (může mít krátké příjmení, ale dlouhou přezdívku) apod.
A eště se vrátim k těm fotkám v civilu, tady ty co si dávala na ukázku by mi nic neřikaly ani ve sbírce konkrétního hráče a to jich pár sbírám ... ale to je věc názoru, třeba fotka v saku s trofejí, nebo třeba na dovolený se Stanley Cupem je fajn, ale někde vyfotit hráče s falškou vody, nebo jak stojí ve frontě ( nebo co to tam Shanahan dělá ) mě fakt nebere ... navíc tady je aspoň celková fotka, tak budiž, ale tady u ICEBOOK kde sou jenom hlavy, tak ustihnutá hlava + ramena např. v tričku/saku nebo co já vim je eště daleko zcestnější ... a to už bych neocenil asi vůbec ale to je vcelku jedno, žádnej muj oblíbenej hráč tam takhle neni, tak to byl jenom takovej poznatek, kterej mě ale naštěstí nemusí trápit
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
to já bych třeba řekl, že když už tam bude hráč jen od ramen výš, tak to, že je v civilu ani nemusí tolik vadit .. ale jinak bych taky raději upřednostnil fotky, kde budou hráči celí
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
Tak jsem si vše projel, i Vaše příspěvky (ty k tématu) a koukám, nálada k sérii není úplně nejlepší.
Asi je to proto, že hodně lidí vědělo, že se "něco" chystá a fakt je ten, že dřívější série pana Hrbka (a třeba i ty ještě ne pod OFS) prostě nasadily laťku strašně vysoko. A to není sranda opakovat. Teď mluvím hlavně o grafice a ceně za box.
Když si zpětně vezmete ceny Masked Stories např., nebo Haškovo HSHW, můžeme říci, že ceny byly defacto směšné.
Vlastně na boxu nešlo prodělat.
Hodně tady kritizujete skoro vše. Každý má k něčemu připomínku, i to je dobré. Většina příspěvků je fakt k tématu a to může další, budoucí, série jen posunout dopředu.
Já bych pochválil kousky memorabilií a checklist! Jasný, můžeme se bavit o tom, že by se tam hodil tenhle a tamten hráč více, ale vezměte si, kolik je tam skutečně zajímavých jmen. Ty kousky memo jsou parádní, skvělý, tak bych dal 1+ hvězda:-). Vím, že si pan Hrbek dal s nimi velkou práci.
Ta grafika - pan grafik odpustí - mě taky nenadchla. Čekal jsem více. Jenže, zase - karty nemáme nikdo v ruce. Nebo tedy snad ne (i když kolega už viděl naživo podpisovku "only for player".). Pak se to bude hodnotit lépe. Vezměte jen Sugara - na Blacky nadával a když mu něco přišlo, otočil o 180 stupňů.
A to se nám tady může stát taky.
Osobně nerad hodnotím ceny produktů, ale tady si myslím, že mohlo být maličko méně. Původně se mi cena 1190,- Kč zdála naprosto pohodová (jsem zvyklý na NHL ceny...). Ale když si vezmu, že tam budou 2 podpisy, či podpis a auto po jednom, a pak inserty, tak bych osobně kvitoval třeba 999,- Kč. Ale i 1190,- Kč je v pohodě...Neviděl bych v tom problém.
Osobně jsem hlavně zvědavý na plnění boxů. To bude u takový série taky důležitý. Chybí řadovky.
Jinak se na sérii těším, ale vůbec nevím, jak hodně budeme rozbalovat. Asi budeme muset dost, abychom měli něaký karty na shopu:-).
Asi je to proto, že hodně lidí vědělo, že se "něco" chystá a fakt je ten, že dřívější série pana Hrbka (a třeba i ty ještě ne pod OFS) prostě nasadily laťku strašně vysoko. A to není sranda opakovat. Teď mluvím hlavně o grafice a ceně za box.
Když si zpětně vezmete ceny Masked Stories např., nebo Haškovo HSHW, můžeme říci, že ceny byly defacto směšné.
Vlastně na boxu nešlo prodělat.
Hodně tady kritizujete skoro vše. Každý má k něčemu připomínku, i to je dobré. Většina příspěvků je fakt k tématu a to může další, budoucí, série jen posunout dopředu.
Já bych pochválil kousky memorabilií a checklist! Jasný, můžeme se bavit o tom, že by se tam hodil tenhle a tamten hráč více, ale vezměte si, kolik je tam skutečně zajímavých jmen. Ty kousky memo jsou parádní, skvělý, tak bych dal 1+ hvězda:-). Vím, že si pan Hrbek dal s nimi velkou práci.
Ta grafika - pan grafik odpustí - mě taky nenadchla. Čekal jsem více. Jenže, zase - karty nemáme nikdo v ruce. Nebo tedy snad ne (i když kolega už viděl naživo podpisovku "only for player".). Pak se to bude hodnotit lépe. Vezměte jen Sugara - na Blacky nadával a když mu něco přišlo, otočil o 180 stupňů.
A to se nám tady může stát taky.
Osobně nerad hodnotím ceny produktů, ale tady si myslím, že mohlo být maličko méně. Původně se mi cena 1190,- Kč zdála naprosto pohodová (jsem zvyklý na NHL ceny...). Ale když si vezmu, že tam budou 2 podpisy, či podpis a auto po jednom, a pak inserty, tak bych osobně kvitoval třeba 999,- Kč. Ale i 1190,- Kč je v pohodě...Neviděl bych v tom problém.
Osobně jsem hlavně zvědavý na plnění boxů. To bude u takový série taky důležitý. Chybí řadovky.
Jinak se na sérii těším, ale vůbec nevím, jak hodně budeme rozbalovat. Asi budeme muset dost, abychom měli něaký karty na shopu:-).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Také se vyjádřím k náhledům, když už bylo odhaleno vše a navíc Martina můj názor moc zajímal
úvodem připomínám, že hodnotím náhledy a jsem moc zvědavý na karty naživo. Checklist nehodnotím, protože si ho člověk nemůže moc vybírat a bere se hlavně co je po ruce a jak je kdo ochotný, ale i tak za mě spokojenost.
K samotné sérii: přijde mi, že nemá vlastní tvář, že jsem vše už někde viděl, nemyslím extra detaily jako korunka, název Icebook, ale tato serie se dle mého inspirovala okolo až moc. Nic proti grafikovi, sám bych to nezvládl a chápu, že Grafik co ho karty hrozně baví a chce se živit jen tím, navíc se zrovna vrátil z praxe v UD se asi shání špatně, navíc toto je pro něj asi jen takový kšeftíček v okurkové sezoně, ale i tak by ty karty mohly mít něco navíc, tady mi to přijde, až na set Gold Club jako jedno pozadí jen s překlopením o 90 stupňů a zpět.
Začneme Gold Clubem, hned mě napadla nějaká starší serie Pinnacle, nebo něco takového, moc tyto výřezy nemusím a to zůžení po stranách tomu moc nepřidává. Dolní část karty mi připomíná podstavec na bustu, ten přechod bílé pro název měl být dotažen až do stran.
Jdeme k druhému insertu - Royal Club - jak bylo napsáno, toto už tu bylo, sice v jiném spojení, ale už jsme to viděli, takže není co moc řešit, karta jako taková je fajn, jediné co mi vadí, je horní polovina karty s nápisy Royal Club a ostré oříznutí hráče, ve spodní polovině už chybí nápisy kvůli čitelnosti jména a je tam pozvolný přechod do ztracena, přijde mi to jako písečná bouře navíc se zvolenou barvou, to samé za hráčem, tam bych už vynechal tu horní linku úplně. Tu korunku bych vynechal úplně.
Třetí se ukázaly Fragmets of The Cup - nápad super, ale náhledy to asi kazí, ta destička mi přijde pláclá tam násilím, možná nějaké ohraničení, což zase se dvěma hráči není tak jednoduché kvůli místu, být hráči jednotlivě, tak by toho prostoru bylo více a šlo by si s tím více pohrát, navíc opět stejné barvy.
Podpisovky mě zklamaly nejvíce, mám podpisy nejraději, ale série Select mě nezaujala, a toto mi ji hrozně připomíná, chválím hard podpisy a hodně lidí má lesklé karty rádo, ale legendy mi k těmto kartám moc nesedí.
Poslední se objevily Piece Of History - použité memo jsou opět parádní a je vidět, že si s tím někdo vyhrál, najít patch bez patche předpoládám opět za nemožné a za to memo karty na výšku jsou dosti omezené pro použité memo a osobně je extra v lásce nemám, resp. U SPGU mi base jersey nevadí, ale hlavní memo tahák raději na šířku.
vybral jsem hlavně negativy, co mi vadí. jak bylo psáno, laťka je vysoko a jak se říká, přeskoč, přelez, ale nepodlez, tak tento produkt osobně vidím trochu švinlovat.
úvodem připomínám, že hodnotím náhledy a jsem moc zvědavý na karty naživo. Checklist nehodnotím, protože si ho člověk nemůže moc vybírat a bere se hlavně co je po ruce a jak je kdo ochotný, ale i tak za mě spokojenost.
K samotné sérii: přijde mi, že nemá vlastní tvář, že jsem vše už někde viděl, nemyslím extra detaily jako korunka, název Icebook, ale tato serie se dle mého inspirovala okolo až moc. Nic proti grafikovi, sám bych to nezvládl a chápu, že Grafik co ho karty hrozně baví a chce se živit jen tím, navíc se zrovna vrátil z praxe v UD se asi shání špatně, navíc toto je pro něj asi jen takový kšeftíček v okurkové sezoně, ale i tak by ty karty mohly mít něco navíc, tady mi to přijde, až na set Gold Club jako jedno pozadí jen s překlopením o 90 stupňů a zpět.
Začneme Gold Clubem, hned mě napadla nějaká starší serie Pinnacle, nebo něco takového, moc tyto výřezy nemusím a to zůžení po stranách tomu moc nepřidává. Dolní část karty mi připomíná podstavec na bustu, ten přechod bílé pro název měl být dotažen až do stran.
Jdeme k druhému insertu - Royal Club - jak bylo napsáno, toto už tu bylo, sice v jiném spojení, ale už jsme to viděli, takže není co moc řešit, karta jako taková je fajn, jediné co mi vadí, je horní polovina karty s nápisy Royal Club a ostré oříznutí hráče, ve spodní polovině už chybí nápisy kvůli čitelnosti jména a je tam pozvolný přechod do ztracena, přijde mi to jako písečná bouře navíc se zvolenou barvou, to samé za hráčem, tam bych už vynechal tu horní linku úplně. Tu korunku bych vynechal úplně.
Třetí se ukázaly Fragmets of The Cup - nápad super, ale náhledy to asi kazí, ta destička mi přijde pláclá tam násilím, možná nějaké ohraničení, což zase se dvěma hráči není tak jednoduché kvůli místu, být hráči jednotlivě, tak by toho prostoru bylo více a šlo by si s tím více pohrát, navíc opět stejné barvy.
Podpisovky mě zklamaly nejvíce, mám podpisy nejraději, ale série Select mě nezaujala, a toto mi ji hrozně připomíná, chválím hard podpisy a hodně lidí má lesklé karty rádo, ale legendy mi k těmto kartám moc nesedí.
Poslední se objevily Piece Of History - použité memo jsou opět parádní a je vidět, že si s tím někdo vyhrál, najít patch bez patche předpoládám opět za nemožné a za to memo karty na výšku jsou dosti omezené pro použité memo a osobně je extra v lásce nemám, resp. U SPGU mi base jersey nevadí, ale hlavní memo tahák raději na šířku.
vybral jsem hlavně negativy, co mi vadí. jak bylo psáno, laťka je vysoko a jak se říká, přeskoč, přelez, ale nepodlez, tak tento produkt osobně vidím trochu švinlovat.
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
SugarRay: za vysvětlení, teď tedy pochopeno, špatně jsem to já pochopila, jak jsi to myslel
Steven Hockey Cards: jak moc to bylo u OFS Exclusive nevím, kromě třeba Čajánka (beru pouze zlínské karty) jsem jinou hokejku jmenovku neviděla, ale je pravda, že ten se v tomto případě tam zrovna vlezl, myslím Balaštík se nevlezl.
Jinak tedy už chápu i ten civil a je třeba ještě rozlišovat civil jako celá postava a nebo pouze hlava Takže beru.
Steven Hockey Cards: jak moc to bylo u OFS Exclusive nevím, kromě třeba Čajánka (beru pouze zlínské karty) jsem jinou hokejku jmenovku neviděla, ale je pravda, že ten se v tomto případě tam zrovna vlezl, myslím Balaštík se nevlezl.
Jinak tedy už chápu i ten civil a je třeba ještě rozlišovat civil jako celá postava a nebo pouze hlava Takže beru.
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Docela mě pobavil Jan Fadrný na memo kartách za ČB Za Motor odehrál něco málo přes 30 zápasů a nebýt Icebook, úplně bych zapomněl, že za Budějovice hrál Taky je to myslím jeho první karta za Motor vůbec Třeba tam byl pro mě
Je to podobné jako u Masked Stories s Altrichterem (2 zápasy) a jeho lapačkou, taky to není žádná budějovická ikona. No v obou případech jsem ale rád, že se v tom setu někdo z Motoru objevil
Jen abych se přiznal, tak mi do té společnosti moc nezapadají jména jako Hanzlík, Míka, Fadrný, Marušák, Adamský, Balaštík, ale nevadí mi to. Alespoň ČR titul mají všichni...
Je to podobné jako u Masked Stories s Altrichterem (2 zápasy) a jeho lapačkou, taky to není žádná budějovická ikona. No v obou případech jsem ale rád, že se v tom setu někdo z Motoru objevil
Jen abych se přiznal, tak mi do té společnosti moc nezapadají jména jako Hanzlík, Míka, Fadrný, Marušák, Adamský, Balaštík, ale nevadí mi to. Alespoň ČR titul mají všichni...
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
- superman66
- Legenda
No, já bych to Pavle neviděl až tak černě. Přijde mi, že až na pár osobních pohledů, které se mohly zdát až vyostřené, se ten produkt celkem líbí.. a vesměs případná kritika mi přijde celkem konstruktivní. Taky přihodím můj pohled na věc.pavelbart píše:Tak jsem si vše projel, i Vaše příspěvky (ty k tématu) a koukám, nálada k sérii není úplně nejlepší...
Série jako taková:
Název ICEBOOK mi nevadí, i když přesně nevím, k čemu má inklinovat. Já jsem téměř vždy pro anglické názvy, takže s tímto problém ani nemám. Limitace z toho udělají takový High-end produkt (což je i záměr) - to je na jednu stranu dobře, protože takových věcí tu moc není.. na druhou stranu mě osobně to odrazuje, protože u tohoto bych si třeba chtěl posbírat celý set podpisovek, ale vzhledem k limitaci to je skoro nemožné, respektive příliš drahé. Ze zkušenosti po OFS Exclusive a Masked Stories vím, že pokud chce člověk třeba ty autograph nebo memorabilia komplet, musí do toho jít naplno hned na začátku – vyjde to možná dráž, ale dá se to posbírat.. později to bude mission impossible.
Aby to nebylo moc dlouhé, u karet okomentuji jen ty, co mě zajímají osobně jako sběratele nejvíce:
Podpisovky:
Ty se mi líbí hrozně moc, i graficky i tím že jsou hard signed. Za to velké plus pro výrobce. Karet s nálepkou jsou statisíce a upřímně už mě moc nebaví – není tam to spojení s hráčem, které si myslím, že je u karet třeba. Stejně jako Lukymu mě hrozně připomínají Selecty, ale mě se právě Selecty líbili, takže tady mám celkem jasno. Co se checklistu týká, tak jsem spokojený
Memorabilia:
Nejsem grafik, takže pokud se mi karta nelíbí, často nedokážu říct, že je to kvůli přechodu barev nebo nějaké čáře někde. Prostě bud na mě karta celkově působí dobře a líbí se mi, nebo mě tam něco ruší. Tady mě něco ruší, ale nevím, co přesně to je.. možná mi ta karta přijde graficky nedodělaná.. nevím. Prostě se mi jen moc nelíbí. Naproti tomu výběr memorabilií je naprosto super, o to více si říkám, že si to zasloužilo o trochu lepší kartu. Ale opět, to je můj subjektivní názor, někomu dalšímu se zase líbit bude. Ale možná naživo to bude vypadat mnohem líp, uvidím na burze
Cena mi přijde ok, jde sice jen o 6 karet, ale když to srovnám se zámořskými produkty, tak tam třeba za 3 násobnou cenu vytáhnete kulový. Tady čekám, že ty boxy budou stát za to, navíc tam nejsou řadovky a všechno jsou nízký limity.. takže pokud trefíte jméno, i ta nejobyčejnější karta z tohoto produktu může být rázem celkem cenná.
Každopádně pane Hrbek díky za to, co jste s českými kartami za těch pár let udělal (je mi jasné, že asi ne sám, ale holt to mám spojené především s Vámi). Protože stav před těmi pár lety byl tristní, a od té doby tu máme konečně pěkné OFS karty a k tomu produkty typu Masked Stories, HSHW, Exclusive a další. Nepíšu to, abych nějak pochleboval, ale v Čechách moc pozitivních reakcí obecně nebývá, tak jsem chtěl jen napsat takto veřejně, že si Vaší práce vážím. Kritikou se nenechte odradit, ale zároveň at je Vám impulsem k rozvíjení třeba těch dalších věcí.
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
V podstatě do puntíku souhlasím se Supermanem. Pokud jde o to, co mě ruší na memo kartách, je to ten přechod do ztracena mezi hráčem a pozadím. Výsek se mi moc líbí (jen teď nevím, jak bude u hokejek, zda bude užší, žádnou jsem ještě neviděl...). Memo karty se mi líbí ze všech nejvíc, nejmíň (myšleno grafikou) asi fragments of the cup, ale zas je to pěkný nový nápad. Na Gold Club a na podpisovkách se mi moc nezdá to pozadí za hráčem, vypadá to jako template pozadí na starších verzích photoshopu a podobných programech (taková ta láva nebo jak to nazvat). Selecty se mi taky líbí, takže to vyhnutí karet jako minus nevidím
Každopádně pár boxíků určitě koupím a uvidím, do čeho půjdu. Těžko se dá sbírat vše, líbily by se mi memo plus Budějovice jako obvykle, ale těch peněz by za to šlo strašně moc... Už jen kvůli počtu 1/1 karet (jen v případě ČB jich je asi 10 a to nepočítám hráče v dresu repre).
Každopádně pár boxíků určitě koupím a uvidím, do čeho půjdu. Těžko se dá sbírat vše, líbily by se mi memo plus Budějovice jako obvykle, ale těch peněz by za to šlo strašně moc... Už jen kvůli počtu 1/1 karet (jen v případě ČB jich je asi 10 a to nepočítám hráče v dresu repre).
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
superman66 píše:Kritikou se nenechte odradit, ale zároveň at je Vám impulsem k rozvíjení třeba těch dalších věcí.
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
Celou dobu samozřejmě pozorně sleduju představování jednotlivých karet i celou diskusi kolem nové série a přemýšlím, co napsat ... nakonec mě nenapadá nic jiného, než že jsem rád, že to snad vyjde a pořídím si boxík, ze kterého vytáhnu nějaké podařené karty, které mi udělají radost - nic víc ani nic míň. Do další práce držím pěsti pane Hrbku
Tak tu máme ještě podpisovky:
http://www.ofscards.com/drupal/cs/conte ... royal-club
Ty se mi z náhledů líbí nejvíce
http://www.ofscards.com/drupal/cs/conte ... royal-club
Ty se mi z náhledů líbí nejvíce
Wantlist:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=8543
Hraný dres Jaroslava Hlinky a Petra Tona
Nabídka
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=7605
Nabídka
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
hej od toho Dopity to je pecka podpis
Ba dokonce ty ROYAL CLUB umístnění autogramu, bych klidně použila na místo Authentic Autograph
Jinak ještě z těch reálných fotografií se dá i líp poznat jaká bude asi kvalita karet, líbivá, ještě ať to není tenké jak flúsek (což byly asi zatím pouze OFS 98/99) a bude to OK.
Ba dokonce ty ROYAL CLUB umístnění autogramu, bych klidně použila na místo Authentic Autograph
Jinak ještě z těch reálných fotografií se dá i líp poznat jaká bude asi kvalita karet, líbivá, ještě ať to není tenké jak flúsek (což byly asi zatím pouze OFS 98/99) a bude to OK.
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
Hm, a hned to vypadá o pár pater jinde co??
Ten Jágr - nádherná karta... A dokonce bych řekl, že se i vymazlil s podpisem!! Poslední dobou jich takových moc nemá.
Ten Jágr - nádherná karta... A dokonce bych řekl, že se i vymazlil s podpisem!! Poslední dobou jich takových moc nemá.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Souhlas s Pavlem, Jarda parádní
Wantlist:
Nabídka
Nabídka
Podpisy jsou super. Krásně se tam hodí protože designem to vlastně takhle vypadá jako ofiko podpisovky. Hodně se mi líbí i efekt, který nám byl tajen. Ty karty vypadají zase úplně jinak, skvěle! A na živo to bude ještě lepší.
Jediné, co by se ještě k velké exkluzivitě hodilo, kdyby i inserty a podpisovky byly silnější (kašírované). Jako třeba inserty z HSHW.
Jediné, co by se ještě k velké exkluzivitě hodilo, kdyby i inserty a podpisovky byly silnější (kašírované). Jako třeba inserty z HSHW.
Jak už bylo avizováno v poště. Opět na burze jako u Masked Stories proběhne skvělé promo s autogramiádouZároveň zveme všechny fanoušky hokeje a sběratele karet na autogramiádu hokejových legend panů - Jiří Holeček, František Kaberle st. a Josef Horešovský, která se uskuteční v sobotu 3. září 2016, na burze hokejových karet v Praze. Autogramiáda se koná při příležitosti prezentace nové série karet Icebook 2016.
Podpisy parádní. Konečně nahodili návnadu, na kterou jsem se chytil. Celkový hodnocení si nechám, až to uvidím naživo. Ale určitě je to na český scéně zatím největší adrenalin. Vypláznout 1200 a odejít s podepsaným Kročákem nebo kusem Konopáskových kalhot...to už je konečně pořádná gambleřina