2016-17 OFS Classic

Žhavé novinky týkající se sezóny 16 / 17
Odpovědět
Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Re: 2016-17 OFS Classic

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

SugarRay píše:Ten 1 of 1 ELH Shield 1 : 9 vlastně paralelka což se nelíbí Stevovi a true 1 of 1 Nameplates jsou 1 : 18 takže ty ceny tomu asi budou odpovídat a nic to neznehodnocuje , protože tam žádný 1 of 1 GU memo nejsou ty maj limit nejvyšší / 22 a nemaj paralelní verze 1 of 1 jestli jsem dobře koukal , tak teď už vůbec nechápu na co sis stěžoval .
Já osobně bych teda byl rád kdybych z kejsu vytáhnul ať jednu nebo druhou , to už musí být fakt klika jednu z nich chytit , jasný cennější je ta Nameplates ale i za ten Shiled bych byl rád .
1/1 GU Memo = nameplate :D takže tam 1/1 GU memo sou !

S tou paralelkou jak se to vezme, karta má obdobnej design a stejnou fotku, akorát je jinak udělaná podle kousku výstroje s jmenovkou

Hlavní problém, kterej s tim mám neni jestli je to paralelka něčeho nebo ne, i když i to mi vadí trochu ...
Nemám problém s použitím manufactured patchů ! Mám problém když se to skombinuje s limitem 1/1, kterej pro tuhle kartu nedává smysl ... můžu si těch štítků ušít kolik chci !

Původně sem si myslel, že je to myšlený jako case hit, ale vzhledem k tomu že neni, tak už to vůbec nechápu !

A ano true 1/1 to degraduje ... Když vyšly první 1/1 karty v Cz byl o ně enormní zájem a lidi se o ně porvali, dneska když se těch 1/1 chrlí kvanta, tak část těch samejch lidí na to s**e, protože už to neni ten unikát jako to byl ! V tý době měl sběratel extraligy ve sbírce těch 1/1 pár a byly to samý bomby (jmenovky, nebo max printy) ... Těch karet v oběhu bylo pár, mít takovou kartu ve svojí sbírce byla výsada a vzácnost ... Karty z těhle prvních sérií sou beznadějne rozprodaný ! Karty 1/1 z novějších sérií se předražený válej v nabídkách, protože je jich nesmyslně moc a lidi na to částečně rezignovali !

Kladnu za posledních 5 let ( z toho 3 roky nehrajou ligu !!!) vyšlo přes 60 všemožnejch 1/1 karet !!! A to tam nepočítám printing plates ! To je pak v součtu eště 2x tolik ... Printy beru, OK ! Z těch 60 (možná skoro 70) karet je jich 90% totálně o hovně !

Takže já osobně (a spoustu dalších sběratelů to bere podobně), když teď vyjde true 1/1 karta, tak za ní rozhodně nedám tolik, jako bych za obdobnou kartu dal před pár rokama, protože to ty nesmyslný 1/1 zdegradovaly :wave:

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Štěpáne tak přestaňte hrát h..... a už se do extraligy konečně vraťte! ;)

Pak budeš mít těch karet ještě víc ;)

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

A příští sezónu nechám rozřezat do karet echt brnění z 15 století
Nebo zajdu do ruiny Poldinky a najdu tam nějaký zajímavý artefakt ;)

elektrikar
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od elektrikar »

Veteran fans hcs píše:Nebo zajdu do ruiny Poldinky a najdu tam nějaký zajímavý artefakt ;)
tam už žádné artefakty nejsou, jisté etnikum ho odneslo do sběru *lgh*
chyběnka
na vymenu
sbírka :
EHLERS

MOST WANTED:
"YEAR OF THE DRAGON" Signature (x/19)
YOTD-12 Pavel Kantor (G) TRI
YOTD-22 Vladimír Svačina TRI
YOTD-24 Ethan Werek TRI

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

Veteran fans hcs píše:Štěpáne tak přestaňte hrát h..... a už se do extraligy konečně vraťte! ;)

Pak budeš mít těch karet ještě víc ;)
To hned tak nebude :D

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Já si myslim že ty Shieldy jsou super nápad , vypadá to dobře a jelikož to nejsou manufacured patche jako třeba loga klubů , kde byl limit / 50 jestli se nepletu ale je to na principu NHL shieldu a karet tudíž se to muselo udělat jako 1 of 1 karty kdyby se to udělalo jako pětkový nebo desítkový karty jak řikáš ty tak teprve potom by to bylo nesmyslný .
Obrázek

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

tak hlavně to není shield jak tady furt píšeš, ale prostě manufactured patch, ve formě loga extraligy .. kdyby taková nášivka byla na každém dresu, tak by to byl shield a to 1 of 1 by mělo smysl .. mě osobně ta karta neurazí, ale to evidentně ani Stevena.. spíš jde o to jak už jsem četl i od lidí na facu, že jestli těch všemožných karet a nízkolimitovaných paralelek fakt není nějak moc .. když by takové karty byly opravdu jen ty jmenovky, nebo skutečné shieldy z dresů, nebo já nevím třeba nálepky z helem, prostě něco reálného, tak jasný.. ale prostě dělat všecko v extrémně nízko limitovaných paralelkách mi přijde zbytečné a to myslím třeba i u těch paralelek základní série .. base, hobby, red, blue, emerald, purple, do toho ještě vyjdou další dvě až tři ofiko expo karty, pak některé ještě orazíme rookie, nebo team edition a to je třeba od jedné karty 10 různých verzí z jedné série, to mi přijde na naše poměry šílené úplně a přijde mi to prostě zbytečné .. nejvíce se mi líbilo limitování ze 14-15 /125 a /25 a to hlavně i z toho důvodu že verze byly tři, takže to aji pěkně vypadalo ve fóliích ..
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

No já taky hned od začátku o tom psal jako o takovym našem ELH shieldu , shield v uvozovkách , pak už jsem to psal bez nich a je to logo daný ligy ikdyž na dresech neni ten princip se snad jasnej proč logo a proč 1 of 1 tak neslovíčkař .
Obrázek

Heppig
Legenda
Legenda

Příspěvek od Heppig »

Hooker píše:Kdo chcete, stáhněte si checklisty po sériích i po týmech v excelu. Případné chyby opravte a formátování si dle svých potřeb upravte.

Stažení zde:

http://hooker-karty.webnode.cz/checklis ... -serie-ii/
Nechci ti do toho kecat, ale máš tam chyby. Hledal jsem jen Škarka, takže ti řeknu, kde máš chyby s ním. Jednou je tam jako Škarek, pak jako Škárek. Má tam jen 4 karty, přitom mu jich vychází 10.
Sbírám: David Aebischer, Jakub Škarek, David Výborný, Lukáš Rousek
Série: CZ Legendy, Wien 96

Aebischer http://tinyurl.com/zsxtrba
Rousek https://rousek10.webnode.cz/
Tradelist:http://tinyurl.com/cdva8yk
Wantlist: http://tinyurl.com/onfwpkm/
WANTED: Jakub Škarek Purple

Hooker
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hooker »

Heppig píše:
Hooker píše:Kdo chcete, stáhněte si checklisty po sériích i po týmech v excelu. Případné chyby opravte a formátování si dle svých potřeb upravte.

Stažení zde:

Nechci ti do toho kecat, ale máš tam chyby. Hledal jsem jen Škarka, takže ti řeknu, kde máš chyby s ním. Jednou je tam jako Škarek, pak jako Škárek. Má tam jen 4 karty, přitom mu jich vychází 10.
Samozdřejmě, že tam budou, psal jsem to - třeba to někomu pomůže a bude za to rád i zatím bez korektury *mrk*

Byl jsem rád, že jsem to nějak dopsal a dodělal, tak jsem to poskytnul - pokud chceš udělat celkovou korekturu, nebráním(e) se *rfl*

Tak tech karet Škarka jsem tam já napočítal 9! Nezapočítal jsem Team edition, protože ta v boxech není, tak pokud je to ta desátá, tak to sedí. Čárku na Škarku opravím a ostatní prosím případné opravy či podobné připomínky pište spíš asi do SZ....
Naposledy upravil(a) Hooker dne pon 27. úno 2017 9:38:34, celkem upraveno 1 x.

Jenda42
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Jenda42 »

Člověk si na týden odskočí na dovolenou a nestačí se divit! *what* Nádherný prezentace, super karty, super diskuse.

Pane Hrbku moc díky za podpisovky Kladna!!! :thumbup: těším se na všechny i na Matulu a jsem rád, že na mě zbude. Ale i když teď budu sám proti sobě, ano přes Štěpána/Stevena se moc k 1/1 Kladna nedostávám a jen paběrkuji /2 a /5 :think: , nedá mě to než s ním souhlasit. Taky bych s těma 1/1 trochu šetřil a dělal z nich "exkluzivnější" zboží. I když já bych se měl asi radovat, že by ta Tenkrátova TIP SPORT EXTRALIGA manufactured patch mohla protentokrát zbejt na mě. *lgh*
Autogramy - 2265 podpisů - 1452 hráčů zapsána polovina sbírky
San Jose Sharks, Repre karty, Kladno, SP Authentic - FW AUTO

ITG International Ice 06/07 - 119 podpisovek
Classics Signatures 12/13 - 225 podpisovek
Future Watch Auto - 221 podpisovek

SJS - 2536 vše k 17.2.2022 / vše k prohlednutí na Absolutu

Heppig
Legenda
Legenda

Příspěvek od Heppig »

Hooker píše:
Heppig píše:

Stažení zde:

Samozdřejmě, že tam budou, psal jsem to - třeba to někomu pomůže a bude za to rád i zatím bez korektury *mrk*

Byl jsem rád, že jsem to nějak dopsal a dodělal, tak jsem to poskytnul - pokud chceš udělat celkovou korekturu, nebráním(e) se *rfl*

Tak tech karet Škarka jsem tam já napočítal 9! Nezapočítal jsem Team edition, protože ta v boxech není, tak pokud je to ta desátá, tak to sedí. Čárku na Škarku opravím a ostatní prosím případné opravy či podobné připomínky pište spíš asi do SZ....
Jen aby to nevyznělo, že jsem nevděčnej Janek. Díky za checklist a určitě sis s tím dal práci, jen jsem ti zmínil toho Škarka :-) a ano ty karty souhlasí, 9+ team edition.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Kde se dá sehnat ta team edition karta ? V boxech jsem koukal že nebude , to bude zase nějak burzovní excluzívka :angel: nebo kde se dá sehnat ? dik
Obrázek

Heppig
Legenda
Legenda

Příspěvek od Heppig »

Jako vsechny predesly team edition karty..

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Heppig píše:Jako vsechny predesly team edition karty..
Tak to vim zase hojno :angel:
Obrázek

bigbob
Nováček
Nováček

Příspěvek od bigbob »

to seš legenda.......... ?? :crazy:

Hooker
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hooker »

Heppig píše: Jen aby to nevyznělo, že jsem nevděčnej Janek. Díky za checklist a určitě sis s tím dal práci, jen jsem ti zmínil toho Škarka :-) a ano ty karty souhlasí, 9+ team edition.
Pokud to souhasi,tak je to tam i v tom checklistu. Nezapocital jsi totiz sloupecky s paralelkama u young power a base. V klidu-ja budu rad za pripominky,nepsal jsem to nijak peclive...jak mi to prislo pod ruku,ale pocty karet snad budou sedet *sepisuju* pokud ne,piste SZ a ja to opravim.

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Je vidět zas další posun v kvalitě, o tom žádná. Karty na první pohled vypadají velice hezky...jsem zvědavej naživo. Jen nerozumím vydání vlastně tří insertních setů Rookie *nevim*

Pěkná diskuze o manufactured patchích...jak tady někdo zmínil - ano, za pár stovek si ho klidně pořídím...ale už teď vím, že ceny (zejména u některých známých firem...na burze např. v dresu NYR #68...zasvěcení vědí) budou na úrovní velký části průměrnýho měsíčního platu v ČR. Absolutní nesmysl
Mě osobně by stačil "boj o nameplates". taková karta bude ozdobou každý sbírky. V momentě, kdy se vydaly např. Retro Team Emblem, tak díky nákladu, provedení a checklistu se z těhle manufaktur staly hodně exkluzivní a dodnes sháněný a žádaný karty. Nejsem přesvědčenej, že někdo řekne o Nameplates např. Rapáče, Draveckýho a dalších "top jmen" (při vší úctě k nim) jaká je to ultra mega pecka. V nákladu 110 ks pro náš relativně dost malej trh ztrácí v mých očích manufactured 1/1 na jakýkoliv exkluzivitě. Obzvlášť když k tomu přičteme spoustu 1/1, který nás zaplavily v pěkný sérii Icebook. Trh je přesycenej a lidi přestávají akceptovat to množství a ceny (např. Martinové z RHK by myslím mohli vyprávět)

zette píše:Rozumim tomu, ze treba sberatele Sparty maji posledni roky hodne zamotanou hlavu:-).
Absolutně ne...i sběratelé Sparty jsou obyčejní lidé a ne milionáři, jak si spousta lidí může myslet :lol:
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Mě nepřijde že by těch speciálních karet bylo moc , když to vemu tak prakticky vychází jedna série ELH karet ročně rozdělená na první a druhou polovinu sezony , teď si nejsem uplně jistej ale myslim že v týhle uplně poprvé v historii budou true 1 of 1 karty a ty "shiledy" to je jenom takovej bonus navíc a jenom jeden druh karet v tý sérii jinak nic "umělýho " navíc dál neni , no a jestli to bude někdo prodávat za rakety to už pan Hrbek ani nikdo jinej neovlivní , to je těžký , ale to jsou lidi co prodávaj všechny karty co ukořistí za nesmysly to je těžký .
Zbytek lidí si to nějak dokáže povyměňovat atd. No ale hlavní na tom je že teď člověk fakt neví co v tom boxu může mít protože je tam velký množství různorodých karet co člověka můžou překvapit a to je přece dobře .
Obrázek

Tomino69
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tomino69 »

Já teda nevim, ale podle mě byli true 1/1 (jmenovky) už v exclusivkách, masked stories atd.

Odpovědět

Zpět na „2016 / 2017“