1/1 GU Memo = nameplate takže tam 1/1 GU memo sou !SugarRay píše:Ten 1 of 1 ELH Shield 1 : 9 vlastně paralelka což se nelíbí Stevovi a true 1 of 1 Nameplates jsou 1 : 18 takže ty ceny tomu asi budou odpovídat a nic to neznehodnocuje , protože tam žádný 1 of 1 GU memo nejsou ty maj limit nejvyšší / 22 a nemaj paralelní verze 1 of 1 jestli jsem dobře koukal , tak teď už vůbec nechápu na co sis stěžoval .
Já osobně bych teda byl rád kdybych z kejsu vytáhnul ať jednu nebo druhou , to už musí být fakt klika jednu z nich chytit , jasný cennější je ta Nameplates ale i za ten Shiled bych byl rád .
S tou paralelkou jak se to vezme, karta má obdobnej design a stejnou fotku, akorát je jinak udělaná podle kousku výstroje s jmenovkou
Hlavní problém, kterej s tim mám neni jestli je to paralelka něčeho nebo ne, i když i to mi vadí trochu ...
Nemám problém s použitím manufactured patchů ! Mám problém když se to skombinuje s limitem 1/1, kterej pro tuhle kartu nedává smysl ... můžu si těch štítků ušít kolik chci !
Původně sem si myslel, že je to myšlený jako case hit, ale vzhledem k tomu že neni, tak už to vůbec nechápu !
A ano true 1/1 to degraduje ... Když vyšly první 1/1 karty v Cz byl o ně enormní zájem a lidi se o ně porvali, dneska když se těch 1/1 chrlí kvanta, tak část těch samejch lidí na to s**e, protože už to neni ten unikát jako to byl ! V tý době měl sběratel extraligy ve sbírce těch 1/1 pár a byly to samý bomby (jmenovky, nebo max printy) ... Těch karet v oběhu bylo pár, mít takovou kartu ve svojí sbírce byla výsada a vzácnost ... Karty z těhle prvních sérií sou beznadějne rozprodaný ! Karty 1/1 z novějších sérií se předražený válej v nabídkách, protože je jich nesmyslně moc a lidi na to částečně rezignovali !
Kladnu za posledních 5 let ( z toho 3 roky nehrajou ligu !!!) vyšlo přes 60 všemožnejch 1/1 karet !!! A to tam nepočítám printing plates ! To je pak v součtu eště 2x tolik ... Printy beru, OK ! Z těch 60 (možná skoro 70) karet je jich 90% totálně o hovně !
Takže já osobně (a spoustu dalších sběratelů to bere podobně), když teď vyjde true 1/1 karta, tak za ní rozhodně nedám tolik, jako bych za obdobnou kartu dal před pár rokama, protože to ty nesmyslný 1/1 zdegradovaly