Já budu rád, když vyjde mýmu teamu např 1/1 hokejka s jmenovku toho hráče ... I když se může stát, že kartu do sbírky neseženu, tak budu rád za samci se pokusit o získání unikátního kousku do sbírky ! U tohodle budu akorát nasranej PrPC vůbec něco takovýho je ? Znovu řikám, unikátní karty mýho teamu / hráče jedině přivítám ! A přežiju že je všechny neseženu, nebude mi to vadit ... Ale takovýhle pseudounikáty beru jako předražený karty, kde se ani nebudu snažit je sehnat, prptože mi to za to nestojí ! A prostě takový karty nemám rádzette píše:Klasika, vadi to tomu, kdo sbira klub, mozna trosicku i tomu, kdo sbira onoho hrace. Zbytek ale takova karta v zadnem pripade nemuze urazit. Kterych je vice, nevim:-),
Jasně tomu kdo nesbírá CZ team / hráče to vadit nebude, může mu to bejt úplně jedno ... Na druhou stranu člověk co teda CZ hráče / klub nesbírá si asi nebude ty karty kupovat ... Já sbírám český karty, za zvedlou úroveň v posledních letech sem rád, ale některý věci se mi nelíběj ... Za posledních X let sem si koupil od každý série OFS nebo LCS minimálně 1 box (často víc) a u prodejců pak nechám peníze minimálně v hodnotě casu ( každej půlrok dejme tomu) ... Takže jako zákazník / podporovatel jenom řikám co se mi nelíbí a co mi vadí ! Takže vzásadě to třeba spoustě lidem nevadí / nepřipadá špatný ... Ale velká část z těch lidí karty extraligy nesbírá, box si nekoupí a může jim to bejt úplně jedno můj pohled