2016-17 OFS Icebook

Žhavé novinky týkající se sezóny 16 / 17
Odpovědět
vojta
Legenda
Legenda

2016-17 OFS Icebook

Příspěvek od vojta »

Dámy a pánové. Je to tady :)

První info o nové HIGH END sérii OFS
http://ofscards.com/drupal/cs/content/n ... kt-icebook

Obrázek
Vážení sběratelé a fanoušci ledního hokeje, vítáme Vás u první části představování nového projektu firmy OFS s názvem "Icebook".
Dnes bychom Vám rádi představili první insertní set, ve kterém najdete 153 vybraných hráčů, z celé plejády úspěšných českých a československých hokejistů, napříč generacemi. Berte prosím v potaz, že toto je jen první výběr a v budoucnosti budeme stále tento insertní set doplňovat, to jen kdybyste v checklistu nenašli svého oblíbence nebo osobnost z Vašeho regionu.

Těchto 153 hráčů vychází ve třech různých verzích karet:
##Gold - v limitaci x/20
##Green - v limitaci x/5
##Platinum Rainbow - v limitaci 1/1

Dále je insertní set rozdělen i podle toho, jakých úspěchů hráč dosáhl, bude to vyznačeno přímo na kartě. Na našich fotografiích níže přiložených uvidíte hráče, kteří jsou v tzv. kategorii Double Gold Club, to znamená, že tito hráči dosáhli dvou významných životních úspěchů. Např.
##Tomáš Kaberle je mistrem světa z roku 2005 a držitelem Stanley Cupu ze sezony 2010/2011
##Petr Čajánek je trojnásobný mistr světa v letech 2000,2001 a 2005 plus je mistrem republiky s mužstvem PSG Zlín v sezoně 2013/14

Nasazení variant těchto karet do boxů odtajníme až v závěrečné fázi představování.

Doufáme, že se Vám první upoutávka líbila a již brzy se můžete těšit na další z nich. Nezapomeňte sledovat naše stránky a budete první v obraze.

Váš OFS team

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Re: 2016/17 OFS Icebook

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

Design klasicky povedenej, uvidíme co zbytek série ...

Určitě zajímavý mít takhle na jednom setu pohromadě "všechny" mezinárodně úspěšný hráče co něco vyhráli :thumbup:

Jako mínus ale vidim ( a budu se zase opkovat ) zase limit karet ! Paralelky sou fajn, ale ne za každou cenu ! Myslim si, že by třeba zrovna tomuhle setu daleko víc seděly limitace v základu /50 a paralel dejme tomu /10 ! Přece jenom u takovejch jmen si myslim, že by pro spoustu lidí bylo zajímavý zkompletovat si set a to při limitu /20 a zájmu sběratelů o jednotlivý hráče / teamy moc nepude ... Třeba u základní série z loňska byl limit /5 asi odpovídající, protože tam bylo spousta "no name" hráčů a ty karty pak navzdory nízkýmu limitu nebyl zájem ! Tady to tak věřim nebude ! A ty 1/1 už sou pro mě úplně zbytečný ! Vtáhnout jí z boxu, tak fajn a člověka to potěší, ale v zásadě je to karta úplně o ničem a sběratelum teamů / hráčů atd. to akorát znemožní si set zkompletovat ! Samozřejmě jiná věc sou jmenovky z hokejek a jiný exclusivní memo apod. kde je karta vážnš vjímečná a zvlᚍ do takovýhle série určitě patří !!! Když už navýšit počet 1/1 karet a zvýšení exklusivity produktu, tak za mě 100x radši pomocí Printing Platů, než zbytečnou paralelkou !

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

A eště jedna věc ... zajímalo by mě kdo je vyfocenej v jakym dresu, abych podle toho věděl, co shánět :D

díky

meda10
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od meda10 »

Vypadá to hodně dobře.
A co se týká těch limitů,tak mě se to naopak takhle líbí.
Je to hodně exkluzivní série a ty limity to jen potvrzujou.
I ten kdo bude mít komplet set "jen" v Gold verzy tak bude docela frajer :thumbup:
A bude mít doma ve sbírce set,kterej jen tak někdo nemá.

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

meda10 píše:Vypadá to hodně dobře.
A co se týká těch limitů,tak mě se to naopak takhle líbí.
Je to hodně exkluzivní série a ty limity to jen potvrzujou.
I ten kdo bude mít komplet set "jen" v Gold verzy tak bude docela frajer :thumbup:
A bude mít doma ve sbírce set,kterej jen tak někdo nemá.
Můžu se zeptat co konkrétně sbíráš za karty ?

meda10
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od meda10 »

JJ sbírám hlavně karty Motoru.
+Davida Pastrňáka a Pavla Bureho
+Pár menších sbírek
A pak když mě zaujme ňákej set řadovak z dané sezóny tak si ho sesbírám.

Dawe4
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Dawe4 »

Jóóó tak to vypadá velmi, velmi dobře!!! Opravdu pěkné!!!

Akorát tedy ty limity. Tady mám stejný názor jako Steven. U paraelek zbytečné a pro mě je to velké mínus.

Také se přidávám s otázečkou, prosbičkou... By mě zajímalo kdo je v jakém dresu. ;)

Ale hon na čtyři jména jsou už jasná teď. :D
Naposledy upravil(a) Dawe4 dne pon 15. srp 2016 17:32:31, celkem upraveno 3 x.
Sbírám karty: HC Škoda Plzeň Martin Straka

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

:roll: jj taky se přidávám, pokud nízké limity, tak na memorabilia karty klidně (jersey, stick), ale ne na paralelní verze :thumbdown:

Jinak na první pohled mi to příjde spíše zaměřeno na repre jako byla série Czech Retro National.

Tak jsem taky zvědavá na zastoupení jednotlivých klubů.
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

Heppig
Legenda
Legenda

Příspěvek od Heppig »

No z fotek to vypadá, že Čajánek je za repre, Kabelka za Kladno a u Roziňáka si netroufnu tipnout. Takže to bude takový mix asi.
Sbírám: David Aebischer, Jakub Škarek, David Výborný, Lukáš Rousek
Série: CZ Legendy, Wien 96

Aebischer http://tinyurl.com/zsxtrba
Rousek https://rousek10.webnode.cz/
Tradelist:http://tinyurl.com/cdva8yk
Wantlist: http://tinyurl.com/onfwpkm/
WANTED: Jakub Škarek Purple

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

super na karty se moc těším.. za mě jen velké zklamání z výběru jmen (nebojte, text o tom, že časem budou další, jsem četl)

z těch ultra gfenerací brněnských hokejistů, co udělali x titulů mistrů ČSR, světa a medailí z olympiád jen dva hráči?

a na mého Radka Dvořáka se taky nedostalo, stejně jako dříve v Legendách.. snad časem ..
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

Tomino69
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tomino69 »

Heppig: Podle mě je tam Kába spíš za Kometu ...... Jinak souhlas se Stevenem :thumbup:

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

pro Stevena i pro ostatní - dělal jsem si průzkum a limit x/20 je ideální, sběratelů českých karet kteří by se pustili do sbírání celého setu není "spousta" , limit x/50 je moc vysoký a do na naše poměry high-end serie je bezcenný.

pro smiesek - jsme spolu domluveni že o víkendu sepíšeme do checklistu poznámky v jakém dresu jsou nafoceni jednotliví hráči ;)
slíbila jste mi přeci pomoci :thumbup:

pro Lukyn - Dvořák je trojnásobný mistr světa, měl být v prvním vydání, ale i na něj dojde
brněnským hokejistům je věnován v široké míře jiný insertní set.
mimochodem kdo z hráčů zlatého období brněnského hokeje získal k titulům mistra republiky i nějaký další titul?

jinak moc díky za ohlasy, myslím že do konce představování jich ještě bude spousta ;)

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

Veteran fans hcs: OK dohodnuto :thumbup:

jen ten paralelní limit 1/1 si myslím tam být nemusel ;)
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

smiesek píše:Veteran fans hcs: OK dohodnuto :thumbup:

jen ten paralelní limit 1/1 si myslím tam být nemusel ;)
Vendulko, ale bez něj by to nebylo ono ;)

Zdenek89
Opora
Opora

Příspěvek od Zdenek89 »

Na karty se těším, vypadá to parádně, ale ,,Břízka" by neměl chybět ;) .

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Paráda !!! Zase bude pár karet starých legend..... Bravo !!!!! MR *cl*
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Osobně s těmi limity souhlasím. Paralelka v limitu /50 se v ČR moc nenosí a u high end serie je to v podstatě nesmysl mít takto vysokou paralel. I když tady je checklist zajímavý a nedá se úplně srovnat s klasickými OFS, stejně stejně nevěřím, že by chtělo 50 lidí paralel třeba nějaké brněnské legendy, která je známá hlavně brňákům - možná tam ani není 50 klasických sběratelů... byl by zájem o Hašany, Jágry, pak třeba Růču apod. Ale vzpomeňme na Masked Stories. Podívejte třeba zde, kolik máme /50 karet a ty srandovní ceny a stejně tam visí...
Za mě osobně toto dobře, spousta těch karet by zůstala v podstatě bezcennými a je dobře, že pan Hrbek využil zkušenosti z jiných sérií. Jinak mi to taky trochu připomíná sérii Legendy CS, ale to je jen dobře!!:-). už jsem na boxy taky zvědavý!
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Tomino69
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tomino69 »

S tím limitem /50 u české high end série souhlas, to je moc. Tady bylo spíše myšleno že 1/1 jsou tak trochu zbytečné, jak psal Steven u výjimečných memo karet ok, ale u paralelních karet bych se bez nich klidně obešel. Navíc je to vlastně i díky tomu nesesbíratelné.

Ale názor vydavatele je názor vydavatele :D

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Chápu, na druhou stranu, je to tím zajímavější. Kdyby ta 1/1 nebyla, máte to za týden vše. Takto má člověk trochu oříšek, nebo spíš ořech. Já s tímhle problém nemám, dávno jsem se smířil, že u Hašana nebudu mít vše, ale co kdyby se někdy ta karta povedla...:-). Berme to tak - /50 a /20 si pořídíme a kdyby tam ty 1/1 nebyly, nic se pro nás nemění. Takhle máme ale ještě navíc malou šanci na něco super.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Tomino69 píše:S tím limitem /50 u české high end série souhlas, to je moc. Tady bylo spíše myšleno že 1/1 jsou tak trochu zbytečné, jak psal Steven u výjimečných memo karet ok, ale u paralelních karet bych se bez nich klidně obešel. Navíc je to vlastně i díky tomu nesesbíratelné.

Ale názor vydavatele je názor vydavatele :D
ale to je přece na sběratelství to nejhezčí, usilovat o nemožné ;)

Odpovědět

Zpět na „2016 / 2017“