Hockey Night In Šumperk - MVP Stanley Cup 99/00
- TwentyTwo
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Hockey Night In Šumperk - MVP Stanley Cup 99/00
V pátek mě čekal parádní den. Rozlučka se svobodou v trochu jiném stylu. Pozval jsem kluky, co to ke mně nemají tak daleko
a ti mi udělali radost, že si všichni v nabitém programu našli čas. Pojmenovali to Hockey Night In Šumperk.
Povinností bylo vzít sebou nějaký dres. Nedávno mi nabídl Joffrey dres mého oblíbence Rolieho, tak mám v čem fandit.
A tady jsme všichni pohromadě: jarosenko, Tie, TwentyTwo, Bianconero a deiv14. Dave byl s náma poprvé, ale myslím,
že jak se rozkoukal, tak hned zapadl. Jen to rozdělávání balíčků mu moc nešlo
Plán rozlučky byl následující:
- Tématický kvíz - (vítězové trofejí a účastnící play-off sezóny 99/00)
- Draft týmů - na základě umístění v kvízu
- Group Break boxu MVP Stanley Cup Edition 99/00 + 4 balíčky (celkem 40 balíčků)
- Finále extraligy Sparta - Liberec
- Přátelák ČR - Švýcarsko
- místní vyhlášený Cakirs Burger
- společné foto
- Lightning - Red Wings
- Panthers - Islanders
- Blues - Blackhawks
- Ducks - Predators
Tady souhrn toho co jsme rozdělávali. Sešli jsme se 3 oslavenci. Pacifiky a MVP jsem měl od rodiny k narozeninám.
A s Milanem jsme pro Bianca a deiva vzali každýmu jeden balíček Full Force jako překvápko.
Z balíčků jsem chtěl ideálně nějakou lepší paralelku a zadařilo se. Ohromná radost, super karta, super hráč
Mimo kvíz jsem nachystal i dobová loga pro lepší orientaci při draftu. Jen jsem zapomněl na Phoenix nějak
Kvíz vyhrál Tie, druhej jsem po roztřelu s Biancem skončil já. Další v pořadí Milan a Dave.
Já s Tomem jsme měli po 5 týmech a na ostatní vyšlo 6 týmů.
Vzali jsme box, kde jsou dobrá jména, pěkné base a hodně insertů. A můžeme jen doporučit.
Tie měl 4x Roye. Mně se podařil jeden Jarda, Cujo a Silver Script Turka. Milan měl hity boxů,
ale Lindros i trochu Fleury byli nahoře poškozeni. Dave měl sice jen jeden insert, ale do sbírky.
A největší hit boxu byla podpisovka Pro Sign Barreta Jackmana za Reginu Pats. Tu kluci nechali mně na památku
Na jeden box parádní nálož insertů
Pak jsmě bohatě měnili a Bianco se rozhodl poskládat baseset. Povedlo se mu to, ještě nám všem zbylo několik base karet.
Celkově super večer plný karet, kávy, hokeje a nezapomenutelných hlášek. Společné rozbalování stálo za to a shodli jsme se, že
to nebylo naposledy
a ti mi udělali radost, že si všichni v nabitém programu našli čas. Pojmenovali to Hockey Night In Šumperk.
Povinností bylo vzít sebou nějaký dres. Nedávno mi nabídl Joffrey dres mého oblíbence Rolieho, tak mám v čem fandit.
A tady jsme všichni pohromadě: jarosenko, Tie, TwentyTwo, Bianconero a deiv14. Dave byl s náma poprvé, ale myslím,
že jak se rozkoukal, tak hned zapadl. Jen to rozdělávání balíčků mu moc nešlo
Plán rozlučky byl následující:
- Tématický kvíz - (vítězové trofejí a účastnící play-off sezóny 99/00)
- Draft týmů - na základě umístění v kvízu
- Group Break boxu MVP Stanley Cup Edition 99/00 + 4 balíčky (celkem 40 balíčků)
- Finále extraligy Sparta - Liberec
- Přátelák ČR - Švýcarsko
- místní vyhlášený Cakirs Burger
- společné foto
- Lightning - Red Wings
- Panthers - Islanders
- Blues - Blackhawks
- Ducks - Predators
Tady souhrn toho co jsme rozdělávali. Sešli jsme se 3 oslavenci. Pacifiky a MVP jsem měl od rodiny k narozeninám.
A s Milanem jsme pro Bianca a deiva vzali každýmu jeden balíček Full Force jako překvápko.
Z balíčků jsem chtěl ideálně nějakou lepší paralelku a zadařilo se. Ohromná radost, super karta, super hráč
Mimo kvíz jsem nachystal i dobová loga pro lepší orientaci při draftu. Jen jsem zapomněl na Phoenix nějak
Kvíz vyhrál Tie, druhej jsem po roztřelu s Biancem skončil já. Další v pořadí Milan a Dave.
Já s Tomem jsme měli po 5 týmech a na ostatní vyšlo 6 týmů.
Vzali jsme box, kde jsou dobrá jména, pěkné base a hodně insertů. A můžeme jen doporučit.
Tie měl 4x Roye. Mně se podařil jeden Jarda, Cujo a Silver Script Turka. Milan měl hity boxů,
ale Lindros i trochu Fleury byli nahoře poškozeni. Dave měl sice jen jeden insert, ale do sbírky.
A největší hit boxu byla podpisovka Pro Sign Barreta Jackmana za Reginu Pats. Tu kluci nechali mně na památku
Na jeden box parádní nálož insertů
Pak jsmě bohatě měnili a Bianco se rozhodl poskládat baseset. Povedlo se mu to, ještě nám všem zbylo několik base karet.
Celkově super večer plný karet, kávy, hokeje a nezapomenutelných hlášek. Společné rozbalování stálo za to a shodli jsme se, že
to nebylo naposledy
sbírka Evan BOUCHARD: https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 4b67903eb6
- martymcfly1
- Hvězda
Re: Hockey Night In Šumperk - MVP Stanley Cup 99/00
Tak to věřím,že jste si to všichni náramně užili....
Pěknej večer v Šumperku!!
Pěknej večer v Šumperku!!
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná párty !!! Ale asi nezůstalo jen u karet co ??? To se asi nedá zveřejnit že .... MR
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
- Sc4mp
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
super originální nápad, jak se rozloučit se svobodou, i když se mi taky nechce věřit, že by jste zůstali pouze u kávy a boxík super, ty karty jsou moc pěkný, hlavně inserty parádní
výprodej karet: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 43&t=14544
To vypada na paradni session - jak se tam dostal tie?? Ja myslel, ze je mimo CR:).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jsme ho teleportovali ze Spanelska
Paradni den a jeste lepsi jizda s kamaradama to byla
Paradni den a jeste lepsi jizda s kamaradama to byla
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Přijel jsem na týden do ČR a zrovna to vyšlo
A mimochodem, Royů jsem měl pět, ten Stanley Cup insert jsem vytáhl dvakrát
Ano Tome
MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
- Bianconero
- Legenda
Fantastická akce s fantastickými kamarády Velké díky patří fotografovi "Daminejtrovi Haškovi", bez kterého by nevznikla vzpomínková fotka .. Base set je báječný, ve fóliích nádhera. Každý den skenuju pár karet, už se těším, až to bude komplet a bude to viset na patřičném místě Ještě jednou díky, kluci, že jste mi ho pomohli zkompletovat
PS: Dal bych si doubledeckera s následným zákuskem a kávičkou navrch
PS: Dal bych si doubledeckera s následným zákuskem a kávičkou navrch
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
Ještě by to chtělo ty fotky na nedbalého fešáka Páni... bylo to super, fakt. Už teď mám absťák. Takže Bianco do chomoutu a opakovat
Kluci si udělali pěknej večer a Evča byla ve strip baru, tak to má být
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen
- superman66
- Legenda
Hezký kluci, to musela být paráda Jen toho hokeje bych asi tolik nezvládl, tutově bych usnul
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98