Peldap - 2015-16 SPx

Boxy otevřené sběrateli v měsíci dubnu 2016.
Odpovědět
Lembi
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Peldap - 2015-16 SPx

Příspěvek od Lembi »

2015-16 SPx , na tento produkt se vždy velmi těším, myslím že letos jsou karty velmi hezké, na box připadá celkem dost inzertů a 4 jersey nebo podepsané karty, řadovky jsem neskenoval, určitě všichni znají, tady je tedy ten zbytek :

SPx ROOKIE :

1) Linus Ullmark
Obrázek
2) Brendan Gaunce
Obrázek

NAME ON THE FRONT :

1) Claude Giroux
Obrázek

SHIFT CHANCE :

1) Mark Stone
Obrázek

STICK WIZARDS :

1) Alex Ovečkin
Obrázek
2) Matt Moulson
Obrázek
3) Jason Spezza
Obrázek

RETRO RC FABRIC JERSEY :

1) Brock McGinn
Obrázek

MONOCHROMATICS JERSEY :

1) Adam Henrique
Obrázek

a nakonec to nejlepší :

SPx ROOKIES AU / 399 :

DYLAN LARKIN

Obrázek

Obrázek
http://hokej-karty.webnode.cz/
Obrázek
Roman Turek 784
Václav Prospal 276 Roman Horák jr. 192

alf
Opora
Opora

Re: Peldap - 2015-16 SPx

Příspěvek od alf »

larkin super trefa

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

Velká gratulace, Larkin je super mega pecka !

Jak vypadají na živo ty inzerty ? Ze skenu mi přijdou nic moc. Jen těžký průser, že v boxu kromě Larkina vlastně nic jiného nebylo. Být tam jakýkoliv jiný nováček, tak člověku zbydou oči pro pláč. Takhle máš aspoň hezkou kartu do sbírky, něco hodnotého na výměnu nebo při zpětném prodeji se ti skoro box vrátí. Co jsem koukal, na eBayi chodí kolem 120 usd, ale prodala se i za 100, čili 85 usd čistého. Něco je špatně.

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

díky za názor, pokusím se odpovědět. tak naživo jsou inzerty velice pěkné, ten sken většinou ty lesklé karty nedokáže pořádně zachytit.
máš pravdu s tím, že vlastně kromě jedné karty tam nebylo nic moc, já jsem dokonce toho Larkina vytáhl z úplně posledního balíčku, takže pro mě to bylo drama až do posledního balíčku.
bohužel dnes je většina boxů o jedné kartě, v tomto případě jsem nakonec dopadl ještě dobře, ten Larkin to určitě zachránil.
sabres911 píše:Velká gratulace, Larkin je super mega pecka !

Jak vypadají na živo ty inzerty ? Ze skenu mi přijdou nic moc. Jen těžký průser, že v boxu kromě Larkina vlastně nic jiného nebylo. Být tam jakýkoliv jiný nováček, tak člověku zbydou oči pro pláč. Takhle máš aspoň hezkou kartu do sbírky, něco hodnotého na výměnu nebo při zpětném prodeji se ti skoro box vrátí. Co jsem koukal, na eBayi chodí kolem 120 usd, ale prodala se i za 100, čili 85 usd čistého. Něco je špatně.

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

souhlas, myslím že lepší kartu v posledním balíčku jsem si nemohl přát.
alf píše:larkin super trefa

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Larkin je hodně dobrej, gratuluju :thumbup:
Škoda že na těch scanech ty karty nevyniknou, je to hodně tmavý.. ale ve skutečnosti musí být asi super!
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Nikhaj
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Nikhaj »

Tak isto mi príde že v skutočnosti sú tie inserty krajšie čo je docela logické ;) ale chcel som napisať presne to čo už tu bolo napísané v tomto prípade parádna trefa Larkina ale na USA/Canada fóre som videl také boxy, ktoré hodnotovo neboli ani z polky tak ako tento tvoj. Jednoducho tam nebolo nič, samozrejme to sa môže stať pri každom boxe napríklad u SP Authentic ale v tomto prípade mne osobne SPx sa nejako nikdy nelúbili, každý ma iný v kus ale tento box aj v minulosti bol o 1 karte no tento ročník sa mi zdá, že urobili ešte viacej. A k cene boxu, za rok či za dva keď ich ostane kopec sa budú predávať za 50% ceny tak ako trilogy alebo SP Game Used. Určite by každý radšej prijal viacej kariet zo "strednej triedy" ako hop alebo trop. Strašne mi napríklad chýbajú mená ako messier, gordie howe, forsberg atď. Asi mám iba ja taký pocit, že legendy sú vytláčané "highrunermi", ktorý sú dobrý akurát tak na biznis ale mne toho moc nepovedia. Neviem ci s Mcdavida, Mckinnona, Larkina budú také osobnosti, počítam, že nie.

Tak či tak gratulácia

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

DÍKY ZA GRATULACI, TAKY MYSLÍM ŽE TO JE CELKEM DOBRÁ TREFA, ZA SKENY SE OMLOUVÁM, NEVÍM PROČ TO SKENUJE TAKHLE TMAVĚ, ALE JAK UŽ JSEM NAPSAL, KARTY NAŽIVO JSOU FAKT PĚKNÝ.
superman66 píše:Larkin je hodně dobrej, gratuluju :thumbup:
Škoda že na těch scanech ty karty nevyniknou, je to hodně tmavý.. ale ve skutečnosti musí být asi super!

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tak s celkem velkým strachem :) jsem rozbalil dva boxíky a musím říci, že karty vypadají lépe než na scanech:-). Řadovky se mně osobně tolik nelíbí, ale inserty ano. A to jsem dle scanů uvažoval přesně obráceně... proto nerad hodnotím karty předem.
Fakt je, že v checklistu je pro CZ sběratele nic moc. A chybí skutečně trocha legend. Na druhou stranu, ten break, co jsem měl já a Peldap, není vůbec jiný, než např. Trilogy, SPGU apod. Stejně taháme jen RC a když legendu, tak na obyč JSY. Dokonce bych řekl, že díky ceně asi lepší... Takže za mě osobně - není to tak strašné, jak jsem se bál. Dokonce jsem včera na burze jednoho kluka od SPx odradil, ale skutečně asi není proč... Oproti jiným UD produktům. Holt se to točí hodně kolem RC, ale to byly SPx vždy...
Vytáhli jsme QUAD JSY Chicaga . snad 1:500...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

myslím, že legendy opravdu chybí. souhlasím, že tyto boxy jsou většinou o RC, zase ale na rozdíl od SPGU, UD PREMIER nebo BLACK DIAMOND tady ta cena vzhledem k počtu karet v boxu je na dnešní dobu celkem přijatelná.
pavelbart píše:Tak s celkem velkým strachem :) jsem rozbalil dva boxíky a musím říci, že karty vypadají lépe než na scanech:-). Řadovky se mně osobně tolik nelíbí, ale inserty ano. A to jsem dle scanů uvažoval přesně obráceně... proto nerad hodnotím karty předem.
Fakt je, že v checklistu je pro CZ sběratele nic moc. A chybí skutečně trocha legend. Na druhou stranu, ten break, co jsem měl já a Peldap, není vůbec jiný, než např. Trilogy, SPGU apod. Stejně taháme jen RC a když legendu, tak na obyč JSY. Dokonce bych řekl, že díky ceně asi lepší... Takže za mě osobně - není to tak strašné, jak jsem se bál. Dokonce jsem včera na burze jednoho kluka od SPx odradil, ale skutečně asi není proč... Oproti jiným UD produktům. Holt se to točí hodně kolem RC, ale to byly SPx vždy...
Vytáhli jsme QUAD JSY Chicaga . snad 1:500...

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Ano, právě to dělá Z SPx na dnešní dobu celkem přijatelný produkt... jen díky checklistu spíš pro Amíky.
A ta jména - ano, checklist mi přijde slabší. Ale třeba jak se tady pořád volávalo po širším checklistu, tak jsem se nedávno kukal pro zajímavost na ceny patch karet a podpisů - krásných, se jmény jako např. Darry Sydor, Seabrook, Cullen apod. A vše končilo za 1USD... (plus pošta samozřejmě). Ale to je asi odpověď na to, proč UD nedělá širší checklist. Když se koukám na ceny Vrbaty z SPGU, je to směšný. Jakou souhlasím, aby byly na řadovkách, ale na těch lepších kartách je vidět, že tyhle hráče prostě nikdo nesbírá...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Peky84
Nováček
Nováček

Příspěvek od Peky84 »

Je pravda, že to je o jedné kartě. Minulý týden jsem se zúčastnil jednoho breaku. Vybral jsem si Floridu kvůli Jágrovi. Jágr tam nebyl ale chytil jsem podepsanýho Aarona Ekblada na Shift Chance, což je podle mě dost slušný. Teď samozřejmě čekám jestli a v jakém stavu karta dorazí :-). Takže za mě velká spokojenost ale ostatní týmy nic velkýho.

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

myslím že podepsaný Aaron Ekblad na Shift Chance je velice dobrá trefa, moc gratuluju, hlavně tento inzert je velice hezký a s podpisem, paráda !!!!!!!!!!!!!!!
Peky84 píše:Je pravda, že to je o jedné kartě. Minulý týden jsem se zúčastnil jednoho breaku. Vybral jsem si Floridu kvůli Jágrovi. Jágr tam nebyl ale chytil jsem podepsanýho Aarona Ekblada na Shift Chance, což je podle mě dost slušný. Teď samozřejmě čekám jestli a v jakém stavu karta dorazí :-). Takže za mě velká spokojenost ale ostatní týmy nic velkýho.

Peky84
Nováček
Nováček

Příspěvek od Peky84 »

peldap píše:myslím že podepsaný Aaron Ekblad na Shift Chance je velice dobrá trefa, moc gratuluju, hlavně tento inzert je velice hezký a s podpisem, paráda !!!!!!!!!!!!!!!
Díky ale ještě není doma :-) Trefa to bude až dorazí *cl*

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

jo jo, to znám, taky jsem vždycky nervozní, držím palce !!!!!!!!!!!
Peky84 píše:
peldap píše:myslím že podepsaný Aaron Ekblad na Shift Chance je velice dobrá trefa, moc gratuluju, hlavně tento inzert je velice hezký a s podpisem, paráda !!!!!!!!!!!!!!!
Díky ale ještě není doma :-) Trefa to bude až dorazí *cl*

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

Jak už jsem napsal, je to bohužel vše o jedné kartě, mě se povedlo vytáhnout podle mého názoru velice dobrou kartu, takže nakonec spokojenost.
Jak píšeš, tobě se SPx nelíbí, zaplať pánu bohu, že se každému líbí něco jiného, vždyť by to byla nuda!!!!!!!!!!!!
Tento rok jsou ale podle mého názoru SPx za posledních pár let designově nejpovedenější, řadovky jsou hezky provedené, inzerty naživo velmi hezké, retro RC jersey dobrý nápad, monochromatics Jersey neurazí, problém je jak už psal p. Bartko s checklistem,
já měl v celém boxu jediného čecha na řadovce ( Hudlera ), toť vše.
V neposlední řadě si myslím, že i ta cena není nijak závratná.
Ještě díky za gratulaci!!!!!!!!!
Nikhaj píše:Tak isto mi príde že v skutočnosti sú tie inserty krajšie čo je docela logické ;) ale chcel som napisať presne to čo už tu bolo napísané v tomto prípade parádna trefa Larkina ale na USA/Canada fóre som videl také boxy, ktoré hodnotovo neboli ani z polky tak ako tento tvoj. Jednoducho tam nebolo nič, samozrejme to sa môže stať pri každom boxe napríklad u SP Authentic ale v tomto prípade mne osobne SPx sa nejako nikdy nelúbili, každý ma iný v kus ale tento box aj v minulosti bol o 1 karte no tento ročník sa mi zdá, že urobili ešte viacej. A k cene boxu, za rok či za dva keď ich ostane kopec sa budú predávať za 50% ceny tak ako trilogy alebo SP Game Used. Určite by každý radšej prijal viacej kariet zo "strednej triedy" ako hop alebo trop. Strašne mi napríklad chýbajú mená ako messier, gordie howe, forsberg atď. Asi mám iba ja taký pocit, že legendy sú vytláčané "highrunermi", ktorý sú dobrý akurát tak na biznis ale mne toho moc nepovedia. Neviem ci s Mcdavida, Mckinnona, Larkina budú také osobnosti, počítam, že nie.

Tak či tak gratulácia

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

přesně tak, také si myslím že cena SPx je opravdu celkem rozumná, s tím checklistem také souhlasím, já měl v celém boxu pouze jednoho čecha ( Hudlera ), takže opravdu velká bída.
pavelbart píše:Ano, právě to dělá Z SPx na dnešní dobu celkem přijatelný produkt... jen díky checklistu spíš pro Amíky.
A ta jména - ano, checklist mi přijde slabší. Ale třeba jak se tady pořád volávalo po širším checklistu, tak jsem se nedávno kukal pro zajímavost na ceny patch karet a podpisů - krásných, se jmény jako např. Darry Sydor, Seabrook, Cullen apod. A vše končilo za 1USD... (plus pošta samozřejmě). Ale to je asi odpověď na to, proč UD nedělá širší checklist. Když se koukám na ceny Vrbaty z SPGU, je to směšný. Jakou souhlasím, aby byly na řadovkách, ale na těch lepších kartách je vidět, že tyhle hráče prostě nikdo nesbírá...

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

všem díky za komentáře !!!!!!!!!!!!!

Odpovědět

Zpět na „Duben/April 2016“