Noo doufal jsem v nějaké karty Brna a bohužel jsem krom hokejových her nechytil žádnou a oto i na těch hokejových hrách jsem měl jen pár.. aspoň že podpisovka byla Malec za Brno .. jinak karty super, jen se mi teda oporti první sérii nelíbí ty odstíny paralelek, přijdou mi takové "vyblité"
no a na závěr to nejlepší.. hokejka Lenc /24 a rukavice Pekr /60
krom Brna vše volné
OFS II.ser Collectors Box
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
OFS II.ser Collectors Box
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
Re: OFS II.ser Collectors Box
ale zase na druhou stranu mi příjde, že se nemusí s tím tolik pilotovat, pokud chceš foťákem zachytit duhový efekt o proti I. SériiLukyn55 píše:nelíbí ty odstíny paralelek, přijdou mi takové "vyblité"
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
to je sice pravda, ale první věc, co na té kartě vidím je ta barva na pozadí než ten duhový efekt, takže bych osobně spíš upřednostnil ten barevný odstín než efekt
- Bianconero
- Legenda
z těch barev se mi líbí akorát odstín červené, jinak ostatní bída s nouzí, oproti první sériiLukyn55 píše:to je sice pravda, ale první věc, co na té kartě vidím je ta barva na pozadí než ten duhový efekt, takže bych osobně spíš upřednostnil ten barevný odstín než efekt
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
ono celkově ty karty jsou takové pobledlé podle mě.. třeba na kartě Ordoše za Liberec je to evidentní, ale i na jiných kartách ty barvy dresů nejsou moc syté .. žádnou řaqdovku a paralelku Brna zatím nemám, tak mi to nevadí, ale jestli to bude i u brněnských karet,tak to zamrzí no .. p.Hrbek říkal, že nám pak všechn osvětlí, proč to tak s kartama je,tak jsem zvědavý .. každopádně je to škoda, ale zase nic, oc by se nedalo přežít
Mě se tedy osobně líbí obě serie, ale také bych spíše upřednostnil tmavší barvy I. serie, ale tyhjle nejsou také špatné a jsou lesklejší, každopádně karty jsou opravdu pěkně a konečně má cenu sbírat karty OFS poslední 2 roky.