Trochu sem se nechal unest viz. muj prispevek v predstavovacim threadu, ale vysledek mi prijde vic nez dobrej (kdyztak me vyvedte z omylu)
UD Portraits
Code to Greatness
Instant Impression
Shining Stars
Shining Stars Royal Blue
UD Game Jersey
Young Guns
UD Canvas
Young Guns UD Canvas
Exclusives
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
A to nejlepsi na zaver, kuci usaty mi udelali fakt radost
rovnou threadu zneuziji k dotazu, min. McDavida a Eichela si hodlam nechat poslat, je tohle ten spravny typ holderu pro dane karty? Predpokladam ze jsou to ty nejtenci, i popisek v shopu pravi, ze: "35pt - max. do 1 mm (určeno pro nejslabší typy karet)", ovsem kdyz rozkliknu onen holder, pise se zde pro zmenu tohle: "ULTRA PRO magnetické pouzdro na silné karty (cca 1,5 mm)", tak ted babo rad..
Druhy dotaz se tyka posilani samotneho, na Comc je nekolik moznosti, u tehle rekneme drazsich karet, je na miste mirna paranoia co muze karte udelat zaslani tim zakladnim nejlevnejsim zpusobem a je lepsi se trochu placnout pres kapsu, nebo ten Basic za tri pripadne Rapid za pet dolaru bohate staci? Diky
3x box 15-16 UD Series 1 e-pack + par balicku navic
Re: 3x box 15-16 UD Series 1 e-pack + par balicku navic
Popisek u holderu sedí ten první, po rozkliknutí tam jsou napsané trošku nesmysly, taky už jsem to zkoumal.
35 pt je na nejtenčí karty.
35 pt je na nejtenčí karty.
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Pri Rapidu mas pouze rychlejsi expedici objednavky z comc. Ale trvani samotne prepravy je stejne jak pri Basicu. U te nejdrazsi posty, tusim ze 17$ je tracking number snad i po evrope.
Za standardní poštovné ($3) mi vždy vše v pořádku dorazilo (cca 20-30 zásilek). Nebál bych se toho. Poštovné se ti automaticky navýší o $0.25 za kartu.
Navíc bude na obálce cena karet 0, resp. N/A, takže se nemusíš obávat zadržení zásilky celníky.
Navíc bude na obálce cena karet 0, resp. N/A, takže se nemusíš obávat zadržení zásilky celníky.
Sbírám Wayne Gretzky, Tie Domi (memorabilia), podpisy legend Oilers
2008-09 UD Masterpieces Brushstrokes a Canvas Clippings
2010-11 ITG Decades 1980s Autograph
Tradelist ZDE
2008-09 UD Masterpieces Brushstrokes a Canvas Clippings
2010-11 ITG Decades 1980s Autograph
Tradelist ZDE