Takže aj ja sem pridám svoju vianočnú rozbalovačku.
Otváral som tieto miniboxy :
Score 10/11
Prizm 13/14
UD series 2 14/15
UD series 1 15/16
base som nefotil ani pri jednom z boxov ak by ste o nejaké (okrem Score) mali záujem napíšte SZ a ja sa vám pozrem či ju mám
tu už je obsah boxov :
Score 10-11 - 11 balíčkov po 7 kariet
tento boxík som zobral pretože pred pár rokmi tieto karty predávali v hračkárstve pri našej škole a tak som často po ceste domov nejaký ten balíček otvoril a rozhodol som sa že by som si tento set chcel vyzbierať
Glossy paralelky - 1 na balíček
HOT Rookies - tam je pomer vkladania 1:2
ďalšie inzerty
z tohto boxu si nechávam všetko okrem glossy paraleliek (tam si nechávam iba Gagneho a Bouchera)
Prizm 13/14 - 7 balíčkov po 4 karty + bonusový balíček v ktorom sú 3 modré paralelky
Rookies
Inzerty - Net Defenders - Mike Smith a Pivotal Players - John Tavares
Paralelky
tento boxík som si aj napriek tomu že mal najmenie kariet užil asi najviac keďže aj radovky sú parádne ,o inzertoch a paralelkách nehovoriac, škoda len že sa nepodaril na paralelke Nash..
tu sú všetky karty voľné
UD Series 2 14/15 - 12balíčkov po 5kartách
Inzerty :
Paquette si myslím že nie je zlé meno, tučniak ani Sproul toho zatial moc nenahrali ale YG Canvas vždy poteší (mala by byť 1 na 8 týchto miniboxov), na HH Getzlaf a na OPC Update Palo Šťastný
tu je tiež všetko volné
UD Series 1 15/16 - 12balíčkov po 5kartách
Inzerty :
všetko dobré mená na Shining stars Kris Letang, na Portraits Price a na canvaske Tavares, no a na YG pre mňa neznámy lotyš z Vancouveru a...
.
.
.
.
.
.
a potom tento kanadský mladík
tuto opäť všetko volné, aj keď rozmýšlam že si toho Connora zatial aj nechám, predávať ju za každú cenu nechcem a navyše z tej karty mám velkú radosť , pretože je to prvý väčší HIT čo som vytiahol..
ak by bol o niečo záujem píšte SZ
Miniboxy UD15/16 a 14/15, Prizm 13/14 a Score 10/11
-
- Zkušený
Miniboxy UD15/16 a 14/15, Prizm 13/14 a Score 10/11
Zbieram :
Philadelphia Flyers - Young Guns
Rick Nash
Philadelphia Flyers - Young Guns
Rick Nash
- Bianconero
- Legenda
Re: Miniboxy UD15/16 a 14/15, Prizm 13/14 a Score 10/11
Hodně parádní trefa ten MekDejv, veliká gratulace Jinak Prizmy nádhera, ty barevné paralelky jsou jednoduše úchvatné
Let them hate. Just make sure they spell your name right.