14/15 The CUP
14/15 The CUP
Ahoj,
tak jsem rozbil prasátko, zavřel oči a kliknul na objednat. A tady je výsledek.
Omlouvám se za velikost fotek, je to moje první vkládaní, příště se polepším.
tak jsem rozbil prasátko, zavřel oči a kliknul na objednat. A tady je výsledek.
Omlouvám se za velikost fotek, je to moje první vkládaní, příště se polepším.
Re: 14/15 The CUP
Moc díky za tento brejk, je to nádhera a hlavně to chce odvahu, pro spoustu lidí je cena za box měsíční výplata, takže díky.
Karty jsou to podle mého názoru nejhezčí a nejkvalitnější ze všech produktů, myslím že určitě mohl brejk dopadnout lépe, ale
Lafleur, Gudas 1/1 a Draisaitl RC AU výborná jména, takže super !!!!!!!!!!!!!!!!!
Škoda že nemám doma žádné prasátko, taky bych zavřel oči a objednal, snad se někdy dočkám.
Karty jsou to podle mého názoru nejhezčí a nejkvalitnější ze všech produktů, myslím že určitě mohl brejk dopadnout lépe, ale
Lafleur, Gudas 1/1 a Draisaitl RC AU výborná jména, takže super !!!!!!!!!!!!!!!!!
Škoda že nemám doma žádné prasátko, taky bych zavřel oči a objednal, snad se někdy dočkám.
- SteveRogers92
- Legenda
No když jsem viděl t uREdemption tak jsem si říkál no to je na prd, ale pak ta 1/1 Gudase, LaFleur to vynahradili. Ví někdo co je to za kartu ten Draisaitl ?
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
2014-15 NHL The Cup Base Set - Rookie Auto Patch CD#160 #'D To 249SteveRogers92 píše:Ví někdo co je to za kartu ten Draisaitl ?
MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
- SteveRogers92
- Legenda
No já myslel jak by měla vypadat ale i tak dík
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
Tak zatím druhy break co vidím z našeho casu. Oba měli 6 karet. Tak nevím jestli jsme tam neměli chybu. Ale myslim ze ne. Oba boxy slusny. Ten druhy tedy musím rici ze vice. Ale radko i lafleur by me potesili.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Tak musím opravit, ten 2. box měl Ekblada /99 AUTO patch a to je samo o sobě skoro 2x hodnota boxu...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
To je brutální, gratulace za odvahu! Já bych z toho vytáhl maximálně tak depresi a bolení hlavy!
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
Parádní Gudas !!!! Velká gratulace........
Mike Modano (911)
Ultra Fleer 95/96[/size]
Classics signatures 2012/2013 -100ks
Ultra Fleer 95/96[/size]
Classics signatures 2012/2013 -100ks
Super Gudas
A ďakujem že sme tu mali možnosť vidieť aj tento boxík
A ďakujem že sme tu mali možnosť vidieť aj tento boxík
zbieram chicago blackhawks
- fantomas 66
- Hvězda
Toto jsou nadherne karty. Takovy box otvirat, to musi byt zazitek.
Prekvapilo me tech 6 karet v boxu, videl jsem par videi (asi 10 boxu) a pokazde jich tam meli taky 6. Zajimave.
Ale jinak velka gratulace, ten Gudas je nadhernej a ten Lafleur je taky parada.
Prekvapilo me tech 6 karet v boxu, videl jsem par videi (asi 10 boxu) a pokazde jich tam meli taky 6. Zajimave.
Ale jinak velka gratulace, ten Gudas je nadhernej a ten Lafleur je taky parada.
Tradelist http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=9856
Sbírám Anaheim Ducks, 1996/97 Pinnacle Mint
Sbírám Anaheim Ducks, 1996/97 Pinnacle Mint
Tak se koukám za kolik se tak prodává ta redemption a to tedy nebyl vůbec špatný break!!! To je neskutečné, co dávají za ty RC karty... 140 až 170USD!!!
ten člověk, co s ním měním ty karty ( sport-collect ) vytáhl z boxu Teravainena AU patch /99, má ještě 3 dny do konce aukce a cena je zatím na US$810.00, neskutečný !!!!!!!!!
pavelbart píše:Tak se koukám za kolik se tak prodává ta redemption a to tedy nebyl vůbec špatný break!!! To je neskutečné, co dávají za ty RC karty... 140 až 170USD!!!
Gaudreau chodí hodně přes 1000...
Diky za reakce. Otviracka byla mazec, adrenalin byl hodne vysoko a ocekavani taky.Taky jsem rozbaloval asi 30 minut, abych si to uzil plnymi dousky a dalsich 30 minut jsem to vydychaval. Ocekavani se uplne nenaplnilo, ale karty to jsou nadherne. Kunitz je taky paradni, ale Radko to zabil. Jinak jsem se dival i na dalsi breaky a taha se 6 karet. Na cenu Draisaitla jsem se taky dival a ta cena me dostala. Videl jsem i na jine RC Cup na ebay a ty ceny tam jsou silene. Uz se tesim na box v rijnovem group breaku. Jeste je 1 ks na shopu, zkusi nekdo a ukaze vysledek?
JESTLI MÁŠ JEŠTĚ JEDNO PRASÁTKO A ROZBIJEŠ HO, TAK JÁ DO TOHO PŮJDU !!!!!!!!!
sajny píše:Diky za reakce. Otviracka byla mazec, adrenalin byl hodne vysoko a ocekavani taky.Taky jsem rozbaloval asi 30 minut, abych si to uzil plnymi dousky a dalsich 30 minut jsem to vydychaval. Ocekavani se uplne nenaplnilo, ale karty to jsou nadherne. Kunitz je taky paradni, ale Radko to zabil. Jinak jsem se dival i na dalsi breaky a taha se 6 karet. Na cenu Draisaitla jsem se taky dival a ta cena me dostala. Videl jsem i na jine RC Cup na ebay a ty ceny tam jsou silene. Uz se tesim na box v rijnovem group breaku. Jeste je 1 ks na shopu, zkusi nekdo a ukaze vysledek?
Na cestě je jeste jeden case. Boxu bude dost:)
Tak to nejsou dobre zpravy pro nasi domacnost. Doma zene musim rict, ze budeme ted nejaky mesic o vode a chlebu , protoze zpetne to byl fakt uzasny zazitek, skoro jak na horske draze a jestli neco naskudlim tak si jeden jeste nadelim pod stromecek.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ono vůbec neni lehký se dostat na nějakej ten RPA , já zkoušel Lehtereho ale to je nečapačka , Draisajtl to bude ještě horší určitě , škoda že je to redemption , koukal jsem že teď teprve rozesílaly redemption karty z SPA Pastrňáka , takže na tu kartu si asi dlouho počkáš , mě by nejvíc mrzelo že ta karta tam prostě neni hned , mě to štvalo i u Selectu a u Cupu to si nedovedu představit co bych dělal .
No ono vůbec vyhrát jakoukoliv kartu z těch Cupek se mi ještě nepovedlo na ebayi, jde to všechno fakt hodně vysoko .
No ono vůbec vyhrát jakoukoliv kartu z těch Cupek se mi ještě nepovedlo na ebayi, jde to všechno fakt hodně vysoko .
S cekanim jsem smireny. Na Druina na red spx uz cekam od 30.3.2015.Davaji si trochu na cas u UD.