Těšil jsem se především na podpisy, protože jersey karty pro mě prostě nemají to "kouzlo" a moc mě nezajímají ani nelákají. Mnohem větší radost mi klidně udělá pěkná řadovka nebo insert než obyč jersey. (Patche to už je jiné kafe

A nutno ještě podotknout, že já jsem člověk smolař a u boxů a balíčků to u mě vždy platilo dvojnásob a opět se to ukázalo i zde.
2013/14 ITG Between the Pipes - Hobby Box (18 balíčků / 9 karet)
Nejprve řadovky (jen malá ukázka), rozdělené na mladé naděje, současné golmany a bývalé hvězdy:
Pro ukázku jen několik karet, vybral jsem tři čechy a tři asi nejnadějnější talenty co jsem tam našel:
(Vidím, že to nejde přečíst, tak je to Langhamer, Bartošák, Polívka, Fucale, Skapski a Nedeljkovic)

Potom současní golmani, kde ITG svou slabinu dokázalo přeměnit na dobrou věc, protože kvůli nemožnosti ukázat loga jsou na všech kartrách stars of the game parádní a netradiční záběry:

A na závěr greats of the game:

Poté inserty. Podle mého názoru povedený insert zaměřený na legendy - Immortals. Provedení super:

Tradiční dlouholetá součást boxů BTP - masky (později přejmenováno na masked men). Rovněž krásné:

No a na závěr hity, kterých se urodilo více než bylo uvedeno.
Nejprve největší zklamání celého boxu a věc na kterou jsem se těšil nejvíce - podpisovky.

Sice jsem čekal, že chytnu podpisovku někoho z juniorských soutěží, takže tam jsem tak nějak počítal s tím, že je velká šance na no name mladíka a že češi nebo ti nadějnější golmani se mi vyhnou.
Ale věřil jsem, že podpisovky stars of the game nebo greats of the game mě nemůže zklamat, protože tam co jméno to pojem a super golman bud starší na kterých jsem vyrůstal nebo současní.
No a já musel chytit snad nejhorší možné jméno, protože to je šílenost. Čím si Berthiaume zasloužil být součástí série "Greats of the Game" ? On odchytal v NHL jen pár sezón a to jako dvojka kdy ve většině z těch sezón měl jen pár zápasů a téměř pokaždé jiný tým.

Potom double jersey, která je určitě fajn, ale jak už jsem psal výše, já osobně podobné jersey moc v lásce nemám, to třeba ty inserty mi udělaly větší radost. (Ale to je jen má preference, věřím, že spoustě lidí by se ta karta dost líbila).

Další jersey pro mě byla překvapení, protože jsem ji vytáhnul ke konci, kdy už jsem měl za sebou 4 slíbené hity, takže jsem s tím vůbec nepočítal. Design povedený, jméno mohlo být lepší, ale špatné to taky není. Don je relativně v pohodě.

No a na závěr karta, která to podle mě zachránila a udělala mi radost:

Mike Richter je parádní jméno, jeden z golmanů na kterých jsem vyrůstal a měl jsem rád. Je to sice jersey nebo chcete-li podle Panini terminologie "prime" ale já to beru jako patch. Navíc ne často se vidí na kartách u memorabilií i "zašpinění" od puku

Celkově jsem asi lehce zklamaný. Karty pěkné, Mike Richter se povedl, ale na to, jak obří množství různých hitů v BTP je, od stick karet, patchů, name platů, auto patchů, auto jersey atd atd, jsem schytal skoro to nejhorší možné. Podpisovky tragické, ty obyč jersey nenadchnou ani neurazí a Mike je super.
Za tu cenu ale musím říct, že fajn break. Takže navzdory mé smůle hodnotím relativně kladně i když ve mě dřímá trochu zklamání. (trochu si protiřečím, ale...

PS: Pokud to někdo dočetl až sem a vyzná se trochu v těch zmatených nepsaných limitacích ITG karet a jejich barevných verzích, mohl by mi někdo říct co je to vlastně ten Richter? Jestli má limit a jaká je to případně verze? Díky