CHECKLIST : http://ofscards.com/drupal/cs/content/h ... kych-karetSkryté poklady českých sběratelských karet, které nebyly vloženy do balíčků a boxů již brzy mezi sběrateli.
Od hokejové sezony 1998/99 co vydáváme české sběratelské karty se nám naskládalo několik karet, ze kterých již nelze vytvořit plnohodnotné a garantované plnění balíčků a boxů. Tyto karty tak nemáme jakým způsobem dostat mezi sběratele a fanoušky českého hokeje. Proto jsme se rozhodli vytvořit speciální balíčky z těchto karet a uvolnit je tak do prodeje mezi sběratele.
Mezi vybranými sériemi karet najdete kompletní ročník karet OFS 98/99, vybrané insertní série karet OFS plus 08/09 - OFS Classic 2014/15 - karty s kousky dresů, podepsané signature karty, insertní.
Karty zůstaly totožné s těmi, které najdete běžně v balíčcích a boxech karet. Jejich podoba se nezměnila. Pouze jsme je opatřili razítkem truhly "Hidden TREASURES" se zlatou ražbou a patřičnou limitací karty. Limitace karet se dle vybrané insertní série pohybuje od x/3, většinou jsou karty limitovány až do x/10.
Obsahem každého balíčku bude 5 náhodně vybraných karet. Sběratelům garantujeme v každém balíčku nejméně 1 kartu s kouskem dresu a 1 podepsanou signature kartu.
Balíčky budou v prodeji od června 2016. Zakoupit si je budete moci v našem e-shopu, na burze hokejových karet v Praze a k dostání budou rovněž u velkoodběratelů.
Doporučená prodejní cena za balíček je stanovena na 129CZK.
2015-16 OFS Hidden TREASURES
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
2015-16 OFS Hidden TREASURES
Po perlách od Legend vychází další recyklovaná série, tentokrát z karet OFS pod názvem Hidden Treasures ... Narozdíl od Pearls sou ale tady použity původní karty a ne přebytky / rezervy
Re: 15 / 16 - OFS Hiddden Treasures
Proč ne, vypadá to dobře. Cena luxusní. 130Kč za jersey a podpisovku a další, to je dobré.
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Já bych měl pár dotazů na výrobce ...
1) Všechny karty sou ty původní připravený do boxů, např i podpisy s limitem 10 ? To znamená, že 1 z těch 10 byla oražená truhlou ?
2) Když je v checklistu napsáno např u podpisů verze RED / BLACK (x/4) znamená to 4 karty celkem, nebo 4 black a 4 red ?
3) Limitace bude vyražená / napsaná přímo na kartě ?
díky
1) Všechny karty sou ty původní připravený do boxů, např i podpisy s limitem 10 ? To znamená, že 1 z těch 10 byla oražená truhlou ?
2) Když je v checklistu napsáno např u podpisů verze RED / BLACK (x/4) znamená to 4 karty celkem, nebo 4 black a 4 red ?
díky
-
- Legenda
všechny karty jsou původní verze, oražené truhličkouSteven Hockey Cards píše:Já bych měl pár dotazů na výrobce ...
díky
u těch red /black je to každá verze 4
nové limitace budou ražené
Naprostá bomba!!! Zrovna jsem si říkal, že by se něco takového jako Vault mohlo u nás objevit Za mě
Snad na mě balíček zbyde, nebo nakoupím jen Liberečáky, na které si už teď dělám místo v albu
Možná zbytečná otázka ale přece - Budou k dostání i v obchodě "Staré dobré časy"? Třetího června tam mám cestu
PS.: Nechtělo by se pár sběratelů spojit a zkusit uspořádat group break?
Snad na mě balíček zbyde, nebo nakoupím jen Liberečáky, na které si už teď dělám místo v albu
Možná zbytečná otázka ale přece - Budou k dostání i v obchodě "Staré dobré časy"? Třetího června tam mám cestu
PS.: Nechtělo by se pár sběratelů spojit a zkusit uspořádat group break?
-
- Legenda
"Staré dobré časy" budou na valnou část léta zavírat, ale právě 3.června tam bude naposledy otevřeno před novou sezonou.
budeme tam tak trochu škubat "staré" zásoby boxů a balíčků, tak se zastavte, třeba se Vám něco bude hodit do sbírky
samozřejmě už i poklady z legendárního Šenovského sklepa budou k dispozici
budeme tam tak trochu škubat "staré" zásoby boxů a balíčků, tak se zastavte, třeba se Vám něco bude hodit do sbírky
samozřejmě už i poklady z legendárního Šenovského sklepa budou k dispozici
Tak to jsem chytl dobrý termín Zastavím se, a něco vyberu
Za mě také doufám, že se ke mě dostanou nějací hráči Vítkovic
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Teď moc nevím, to nejsou náhradní karty/karty navíc? Protože jestli jsou například OFS plus 12-13 Signature Gold Die-Cut (Treasures /10) ty původní karty, kterých má být 20, tak jich šlo do oběhu 10?Veteran fans hcs píše:všechny karty jsou původní verze, oražené truhličkouSteven Hockey Cards píše:Já bych měl pár dotazů na výrobce ...
díky
u těch red /black je to každá verze 4
nové limitace budou ražené
Nebo OFS plus 11-12 SIGN20 Kotalík Aleš - Signature RED /11 (Treasures /7), tak to znamená, že do oběhu šly jen 4? Jestli jo, tak to jsem sakra rád, že už je mám
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
To ja sem zase mastvanej, ze tady vychazi /10 podpispvka Jirky Tlustyho, kterou nemam ! Tady v limitu /1, takze uz jich je nekde jenom 9 ! U tehle nizkonakladovejch karet mi to pride jako znehodnoceni ! U jersey /500 je asi jedno kdyz bude 10 karet orazenejch, ale "predelavat" takhle karty s limitem 10 , 20 , 30 mi pride jako hloupost !
Třeba to jsou nevyzvedlé redemption...Steven Hockey Cards píše:To ja sem zase mastvanej, ze tady vychazi /10 podpispvka Jirky Tlustyho, kterou nemam ! Tady v limitu /1, takze uz jich je nekde jenom 9 ! U tehle nizkonakladovejch karet mi to pride jako znehodnoceni ! U jersey /500 je asi jedno kdyz bude 10 karet orazenejch, ale "predelavat" takhle karty s limitem 10 , 20 , 30 mi pride jako hloupost !
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
To si nemyslim, protoze tyhle karty byly az v dotisku a to rovnou vkladany do boxu ! V dobe vydani serie snad tyhle karty nebyly ani vitiskly, natoz nekde v procesu podepsiovani ... Ale to je celkem jedno, i kdybto bylo jak rikas, tal je X jinech zpusobu jak s tou kartou nalozit ! Muze se napr vlozit do pristi serie jako bonus (v puvodni podobe bez jakykoliv razby), nebo se da zaradit napr mezi charitativni aukce nebo cokoliv ! V tygle serii byly tyhle kladensky NHL podpisy uplne to nejlepsi co slo vytahnout a pomer vkladani byl xkrat vetsi nez treba letos auto + memo /10 !!! A ze je vydana zpetne s touhle razbou rozhodne neberu jako sanci ziskat chybejici kartu, ale jako zniceni 1 z tech 10 co shanim a navic vydani naprosto zbytecny novy karty Kladna s naprosto zvytecnym 1/1 limitem !!! Tohle se za me fakt nepovedlo
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Mně celkově nevadí ta edice, je to zpestření, někdo to bere, někdo ne, ale je fakt, že u těch nízkolimitovaných karet dojde k jejich podstatnému znehodnocení. U karet, kterých je přes stovku nebo u řadovek a insertů je to opravdu jedno, ale mít např. z karty /11 v podstatě /4 + /7 oražených, to je docela zásah do původní edice.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
To se ale zase dostáváme k obehrané písničce, která se "zpívala" s kartama Vault... Jasně, někdo to může brát negativně, plně ten názor chápu (koneckonců, taky můžu být nasranej za Liberečáky... Liberecké SIGNATURE 13/14 jsem krom Expo Brno - které mám, neviděl nikdy žádnou ! ), ale přesně to vystihl DaveBrownsound tou první větou. Je to zpestření sbírek, a za to určitě dávám palec nahoru a budu se po limitkách shánět a balíčky nějaké pořídím.
Pro OFS to je navíc nejjednodušší cesta, jak se toho všeho zbavit najednou a rychle.
Pro OFS to je navíc nejjednodušší cesta, jak se toho všeho zbavit najednou a rychle.
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
No ale to není to samé jako VAULT (a třeba Pearls from the Stock), ty byly z rezervních karet, nerazily se karty, co měly být v oběhu. Jak ty karty mám, tak je mi to jedno, ale Stevena chápu
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych jí měl, nevadilo by mi to až tak, ale stejně bych to bral jako znehodnocení a pro mě nepochopitelnej krok ... Přesně, Vaulty byly něco jinýho a to co já kritizuju nemá s vaultama společnýho vůbec nicDaveBrownsound píše:No ale to není to samé jako VAULT (a třeba Pearls from the Stock), ty byly z rezervních karet, nerazily se karty, co měly být v oběhu. Jak ty karty mám, tak je mi to jedno, ale Stevena chápu
-
- Veterán
Taky mi to příjde zvláštní,kór u těch nízkých limitů,jak se to pak bude brát
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
Pearls nebylo taky vše z rezervy, mám kartu x/2 Pavla Janků podepsanou a na zadní straně má limitaci 8/10 - a samozřejmě mi tato karta chybí ve sbírce, takže se přikláním na stranu Stevena a takových karet je už jen tedy 9 - možná.
Podle mě se tento způsob řešení jak dostat do běhu nevložené karty do balíčků a boxů taky nepovedl.
Jinak kdyžtak na mě nezapomeňte s kartou Lešky "Jedna víra ..." třeba taky vůbec nebyla vložena do balíčků a jednou bude orazítkovaná
p.s. vím, že tímto příspěvkem si hodně sběratelů poštvu na sebe, ale nedalo mi to nenapsat - nemusím být vždy za jedno tak mě prosím ušetřete SZ a nešijte do mě - děkuju!
Podle mě se tento způsob řešení jak dostat do běhu nevložené karty do balíčků a boxů taky nepovedl.
Jinak kdyžtak na mě nezapomeňte s kartou Lešky "Jedna víra ..." třeba taky vůbec nebyla vložena do balíčků a jednou bude orazítkovaná
p.s. vím, že tímto příspěvkem si hodně sběratelů poštvu na sebe, ale nedalo mi to nenapsat - nemusím být vždy za jedno tak mě prosím ušetřete SZ a nešijte do mě - děkuju!
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť jsi nic závadnýho nenapsala, co ti chodí do zpráv?smiesek píše:p.s. vím, že tímto příspěvkem si hodně sběratelů poštvu na sebe, ale nedalo mi to nenapsat - nemusím být vždy za jedno tak mě prosím ušetřete SZ a nešijte do mě - děkuju!
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
výhružný kulky v obálceDaveBrownsound píše:Vždyť jsi nic závadnýho nenapsala, co ti chodí do zpráv?smiesek píše:p.s. vím, že tímto příspěvkem si hodně sběratelů poštvu na sebe, ale nedalo mi to nenapsat - nemusím být vždy za jedno tak mě prosím ušetřete SZ a nešijte do mě - děkuju!