2015-16 ITG Final Vault!!!

Žhavé novinky týkající se sezóny 15 / 16
pavelbart
Administrátor
Administrátor

2015-16 ITG Final Vault!!!

Příspěvek od pavelbart »

Tak se nakonec pár karet ještě v ITG našlo a světlo světa spatří (dle názvu) již poslední série Vault:-). Takže můžeme nakonec ještě znehodnotit pár karet, na druhou stranu, dostat se i k některým zajímavým memorabiliím...
http://www.beckett.com/news/2016/01/201 ... d-history/

Já za sebe doufám, že už to je fakt konečná...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

grande
Veterán
Veterán

Re: 2015-16 ITG Final Vault!!!

Příspěvek od grande »

a na podzim vyjde serie 2015-16 ITG TOTAL Final Vault a kdyby se přece jen něco někde našlo tak tam dají na jaro 2016-17 ITG TOTAL TURBO SUPER Final Vault

.. ne, tohle jsou fakt komedianti!
Obrázek

xmkrejci
Veterán
Veterán

Příspěvek od xmkrejci »

2017-18 ITG Vault, vol. 2
Obrázek

okorec
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od okorec »

prosím, povedzte mi o čo sa tu jedná. v čom bol problém, čo sú to za karty?

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Ahoj, více informací je např. tady: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =29&t=9504&
Naposledy upravil(a) DaveBrownsound dne pon 18. led 2016 16:59:24, celkem upraveno 1 x.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

Ragnarook
Veterán
Veterán

Příspěvek od Ragnarook »

To jsou karty, které už nejsou, ale přitom se každý rok objeví další a další a další a ...... asi jsem ti moc nepomohl co? *lgh*
Nabízejte INSERTY : 2015-16 FULL FORCE
Nabízejte JERSEY: 2004-05 PACIFIC
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/home - profil: Ragnarook
Sbírám: Jágr/Islanders/Ostřížek

Obrázek

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

Se+e pes, hard signed karta Gordieho Howa ze starých BAP Ultimate s přípiskem Mr.Hockey je nádhera. Kruci, kolik toho ten Price schoval *cl* ... jinak můžu říct, že co jsem prodal pár starých Superlative a Ultimate, tak pokud tam byl Vezina nebo Cyclone Taylor, dostal jsem korunově stejnou částku nebo vyšší, než při koupi (ta byla 2-5 let zpátky, záleželo na kartě). Nové Vault chodí opravdu za mnohem nižší cenu (až na pár výjimek) a sběratelé je berou jako takové "levnější splnění snu"... i když s tímhle nesouhlasím, tak mám radost, že podobné podepsané nádhery se dostanou mezi sběratele... jen ta cena bude asi šílená, takových 10 karet v boxu :(

Obrázek

edit: aha, tak cena 119 usd /box v předprodeji u Dave and Adams, nove UD Series 1 stojí 99 usd. No, myslím, že je to jasné, tyhle staré karty vydávané ještě s původní licencí byly společně s některými sériemi od UD (01-02 SP GU, 03-04 SPX) pro mě top.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Ano byly. Byly... A uz se jim cca 10 let itg ani nepriblizily. Sorry ale srovnávat to s puvodnimi itg nebo dokonce s UD series 1 je přece totální kravina... Proste itg driv byly skvely. Pak nezaplatili licenci a zacal jim ujizdet vlak. Z nej vystoupili uz cca pred 4, 5 roky a ted se snaží do nej nastoupit pseudoseriemi. Těch hodne zajímavých karet tam bude sakra málo a většina bude v podstate shit. Netvrdim ze mají ty kousky Veziny ci Planta vyhodit. Ale kdyby je prodaly leafu se zbytkem memo, udělali lépe. Tohle je totalne nedustojny konec a každou sérii typu vault se jen více zdiskredituji... Já si nekoupil z vaultu nic a nevidím jediný důvod proč bych mel... Do sbírky bych to nechtěl. Chápu touhu mit starý kousek betonu veziny. Ale proc na tom mit haska, kdyz ma tolik skvělých jiných karet... Rekneme oficiálních.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

to Pavel - my se na názoru na tuhle sérii neshodneme, i když přiznávám, že původní nápad s Vault mi přišel kravina... na druhé straně když vidím, že ty karty se staly pouze levnou alternativou označeném "V", naopak původní karty si cenu mezi sběrateli +/- udržely, tak proč ne. A nazývat to pseudokartami, nezlob se, ale ta karta má úplně stejný design, jako série před výluko, resp. některé hezky vyvedené karty i po výluce (viz. Superlative). Ten stejný design je dán tím, že ta karta prostě byla vyrobena navíc, což je běžně věc, která se děje i u menších výrobců a la pan Hrbek. Nevím, jak by karty rozdělávaly a posílaly kousky výstroje Leaf. Za mě dobrý, že jsou karty viditelně označené a kdo se na tento druh kartiček orientuje, tak není zmaten, což se u některých původních "balíčkovaných" sériích říct nedalo, lol. Hlavně třeba odlišení Silver a Gold verzí, které nejednou zmátlo i redaktory Beckettu.

Třeba budu za exota, ale série 00-01 BAP Memoriabilia a kouskem betonu Veziny a různými gólmany se stala jednou z nejklasičtějších sérií hokejové historie, obrázek se objevuje poměrně často a pokud si dobře vzpomínám, kdysi jsi nad ní slintal a chválil její provedení (pokud si tě s někým pletu, omlouvám se). Dresy se od roku 96-97 vkládaly 1:2500, poměr potom klesal a právě tahle série obsahovala jednu memorabilia kartu na box !!! Lindros na base jersey byl /90 a BV byla 150 usd !!! Na eBayi chodil za polovinu... za dva roky se s podobnými sériemi roztrhl pytel a ceny letěly dolů a dolů... k tomu betonu - na výrobu padla část zřejmě jediného páru doložených betonů veziny a BAP připravily pro sběratele gólmanů sérii snů. Kartičky se vkládaly 1:2400, bylo jich prý vyrobeno 300 ks. Raději bych měl ve sbírce podobnou krásku než nějaký photo shoot jersey Erica Gryby, ale beru, že jsem asi kartičkový veterán a starší série pro mě mají větší kouzlo...

Hádat se tu s tebou nebudu, ale na "pseudoserii" jsem reagovat musel. Pro mě jsou daleko větší zmetky různé card show s razítkem dané akce, když jsme tu jednou rozebírali, že v nějakých tvých balíčcích byl hlavní hit právě podpisovka 1/1 s card show, která je prostě neoficiální karta, tak ses mohl zbláznit *rfl* ... a hned dodám, že proti tvým balíčkům nic nemám, naopak mi za ty prachy přijdou super - viz. artifacts a podobné šílenosti, které se teď chystají na trh :D

Určitě lupnu box nebo dva a hodím na fórum obrázky, ať můžeme posoudit, co je tam za "odpad". Mně přišly breaky Vault karet za ty prachy super, rozhodně tam nebyla manufactured patche a podobné nesmysly...

Ragnarook
Veterán
Veterán

Příspěvek od Ragnarook »

A už jsou zase v sobě *lgh*

Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Ne Lukáši, neshodneme. Hlavně, tvoje argumenty jsou stále - byl, bylo, byly.... To co popisuješ ty, je krásná historie. Ale historie... Je 15 let po. Mně se dnešní karty Haška (ostatní samozřejmě taky, ale budu hodnotit to, co sbírám) líbí daleko více. Jsou propracovanější, z lepších materiálů, vůbec mi nevadí, když UD Hašana někam do série zařadí, naopak. Což jsem nemohl říci u ITG. Z nějakého zvyku, který zřejmě drží i tebe, jsem dlouho ITG Hašany kupoval. A Vault a spol. mi otevřely oči. Dnes kouknu do alba a zjistím, že mám určitě 100 memorabilií, které bych klidně vyměnil za jednu pořádnou kartu. U UD alespoň poznám, že jsou to jiné série, kdežto od ITG od roku cca 2010 byly všechny karty stejné. A pak ještě přijdou 3x Vault...Poměry v boxech a další věci jsou na jinou debatu. I když moc se vlastně nezměnilo.
Super karta byla kdysi 1:2400, píšeš a dnes je vlastně taky!!! Jen kdysi si vytáhl (než si se k ni dopracoval) hromadu řadovek (které se prodávaly za 50,- Kč a výše) a dnes vytáhneš jersey, podpis RC no name, které taky prodáš za 50,- Kč a více... Ceny boxů? Hodně je kazí kurz USD, ceny se výrazně nezměnily. To, že jste je všichni vozili bez cla (protože nebylo a DPH taky ne) je zas na jinou debatu. Hlavně to nikdo nekontroloval.
Mně prostě vadí ty názory lidí, kteří sbírali před rokem 2000 a dnes je vše na h----o a kdysi bylo vše skvělé. Tak kluci nesbírejte, choďte na ebay lovit karty z 90. let a je to. Všichni budou spokojení. Jestli je něco na dnešním trhu dobré, tak i to, že si každý vybere. Dají se celkem levně kupovat luxusní karty stejně jako řadovky a ty jsou o dost levnější než před rokem 2000.
Serie 00-01 BAP byla skutečným skvostem. Ano karty s kouskem betonu Veziny a Hašana jsou skvělé a cca si pořád drží cenu. Jako ale hodně málo karet ITG... (odhadem 2, 3%). Ale opět - bavíme o 15 let staré sérii. A ITG od té doby šla prostě pomalými krůčky směrem dolů. A v roce 2010 hodně zrychlila... Měla pár světlých výjimek (Stickwork, první Decades). Ale best of Hockey, Vault a já nevím co, podle mě nikdo nebere zcela vážně, jako ostatní série, ať už UD nebo Panini. Dle cen to tak vypadá.
Proč myslíš, že nikdo rozumný nedával po vydání karty Vault od dolaru do aukce, ale raději od 20ti apod.? No protože prodat obsah boxu za 10, 20 USD (což se klidně při špatné konstelaci mohlo stát), by byl mnohem větší průser než dnešní UD Series 1, kde člověk i při velkým průseru nejspíš třetinu boxu v USD dostane. Ceny šly nyní nahoru, ale to je normální u každé série, když zmizí karty a objeví se cca po roce, vždy se prodávají za více.
Mně přijde z tvých příspěvků, že si hrozně zahořklý a já v takových případech nechápu, proč mají lidé potřebu kazit někomu jeho hobby a donekonečna mu vykládat, že dříve bylo vše super a dnes je vše na prd. Sorry, ale to je tvůj subjektvní názor. Spoustě lidí, a trofunu si tvrdit, že většině těch lidí, co přičichli k hobby až později, je totiž historie totálně ukradená a nezajímá je. Dnes ani lidi neví, kdo je Syl Apps apod. hráči. A proto je tvoje argumenty nemusí trápit. UD je velký hráč, je to komerce, ale ITG se jim chce přiblížit cenami, spíš tedy dnes Leaf, a jaksi zapomněli, že jim nesahají aktuálně ani po kotníky (krom toho, že mají některé hodně zajímavé memo, ale jak sis asi stihl všimnout, lidem se dres Toronta s vymazaným znakem moc nelíbí) a již nemají masově lidem co dát. Je to to samé, jako kdyby KIA chtěla prodávat auta za ceny BMW. Obhajuješ ITG, ale neumíš se oprostit od toho, že kdysi byli skvělí. Pokud si dobře pamatuješ, taky jsem je hodně prosazoval. Na mém webu měli jejich banner až do loňského podzimu (doporučujeme produkty In the Game)! Cca do 2010 jsem je měl nejraději ze všech firem, ale prostě spadly. Svou vinou... Nepřinášely nic nového, začali stagnovat a dnes se jen snaží profitovat ze své dobré historie a v podstatě dojímat pamětníky. U tebe se jim to evidentně daří náramně, tak sorry, že nesdílím tvůj nadšený přístup a používám více "sběratelský mozek" a nebaštím jim tu jejich zoufalou písničku. ;)

To, že tady kritizuješ naše balíčky mi nevadí, jen to svědčí o tom, co z tebe jde cítit dlouho, a sice, že jsou lidé, kteří se prostě nikdy nesmíří s tím, že najednou nejsou ti jediní hráči, ikony sběratelství, jako kdysi. Ale to mně je Lukáši úplně jedno... To je váš boj, ne můj.

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Já si myslím, že se nějakých breakú na fóru dočkáme, stejně tak i nějakých karet v nabídce shopu. Osobně si něco pořídim. Mě zajímá co ta karta obsahuje, ne co je na ní nebo na obalu natištěné. Problém to může dělat sběratelům setů. Ostatním to dává šanci získat pěknou kartu do sbírky za slušnou cenu.
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

V nabídce shopu hodně výjimečně, máme jen karty z výkupů celých sbírek, nebo lotů. Možná se najde nějaká výjimka, ale světlá, opravdu nové karty a boxy ITG či Leaf nebereme, nikdo to nekupuje, věřte nebo ne. Musíme je vždy dát za 50% a pak si to někdo vezme (samozřejmě s velkým naším prodělkem). Dokážeme prodat více nových Black Diamondů než běžný produkt ITG. Masově to u nás lidem vůbec nic neříká...

Tukans
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tukans »

Zdravím můžu se zeptat na cenu tohoto boxu?

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Lukáš má pravdu ty starý karty z doby kdy měli ještě ITG licenci jsou prostě klasika , pro všechny lidi co se karet týče jsou IN The Game řeknu deset a víc let tak ikonický karty já to vnímam uplně stejně , ty karty jsou prostě šupy .
To přece neni o tom že byly dobrý designově , nápadama nebo jménama v roce 2001 a teď už ne , naopak , podle mě jsou pořád cenejší a cenější , když budu brát sběratelskou hodnotu ne nějakou momentální ebay díky současnýmu trendu pokřivenou cenu .
Ale je pravda že těžce zaspaly jak řiká Pavel a ty serie po roce 2010 cca to už chtělo změnu politiky , designu karet , všeho .
Leaf - to je humusárna , karty co mě přijdou naprosto hrozný a vůbec mě nezajímaj .
Vault - podraz na sběratele , na ty lidi co maj ty původní karty ale zase na druhou stranu , pořád je to to samí jak řiká Lukáš stejná karta , pro mě naprosto stejně cenná , jenom s označenim Vault , takovej balíček bych si koupil taky s tim nemam problém .
A to co se děje teď , to už je podle mýho názoru na blázinec , ty současný boxy jsou hrozně drahý pro nás v česku a nelíbí se vůbec ten vývoj , přece neni normální že udělaj serii pro žebráky jako jsem já jako je třeba Full Force kde jsou inserty a řadovky a ten box vyjde skoro na trojku ?? To už se fakt posraly ne ? To je jako low end pro chudý ? Serie pro děti a dělnickou třídu , to je neuvěřitelný .
A když se budu chtít rozšoupnout tak budu pul roku šetřit na Black Diamondy , za 7tisíc nebo kolik a vytáhnu z toho nějakej manufactured patch nováčka , podpisovku a lacinou jsy kartu , nevim podle mě to je špatně , asi jsem taky old school a mimo současnej trend ale tohle je na palici .
Obrázek

kulometcik
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulometcik »

Přesně z toho důvodu co píše Sugar nesbírám karty NHL.
Jsou strašně krásný to všechno jo ale ty ceny... Zaplaťpánbůh za spojení Hrbek-OFS, jinak bych se na karty asi vys*al úplně. Rád bych sbíral nějaký tým nebo třeba Pastřňáka kterého zná moje žena když ještě nosil pleny, ale za ty ceny co choděj boxy nebo i karty? S příjmem státního zaměstnance, dvěma předškolníma cvrčkama a ženou na mateřský se jen můžu kochat vašima breakama...
Sérii pro chudě bych si představival za 1500-2000 za opravdu hromadu řadovek v boxu a sem tam nějakej pěknej insert či memo. Snad ne nepletu ale pamatuju si když sem si kupoval sérii 2000/2001 vintage a vytáhl z balíčku jersey original 6 T. Esposita. Za ty prachy co stál box/balíček pro mě neskutečná karta ze které jsem měl radost jak malej capart.. Dneska koupíte box za trojku a projíždíte to stylem base base base insert base base nějaká jersey zas base....
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tak hlavně fakt chybí neco pro deti ci mene narocne. Victory nebo Score... Ze delaji 5 high end sérii, budiz, ale jak si chteji vychovat novou generaci, kdyz pro ne nic nemaji...

Ragnarook
Veterán
Veterán

Příspěvek od Ragnarook »

Asi proto, že jim na naší české nové generaci kartičkářů nesejde, a tam za vodou to pro ně nejsou tak sci-fi částky. Teda v USA/KANADA jsem nebyl, ale kdybych bral peníze, které beru já ve světě (Nový Zéland/Island) tak by pro mně boxy za šestku nebyly sci-fi. Jenom kdyby tam nebylo 5 karet. *cl*

Obrázek

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

tohle fakt nechápu

BLACK MASK 1 of 1
z druhé strany má 1 of 1
a má razítko VAULT 1 of 5

když je to jedničková karta, jak jich může být dalších 5? že by jen špatné razítko? a jak je možné že ta 1 of 1 karta se objevila až teď ? to ji jako parchanti nedali do boxů ??? :think: :crazy:
co si o tom myslíte?

Obrázek
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
Obrázek

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Mohlo to být i tak, že jich byo z výroby několik rezervních, do boxu šla 1 a zbytek teď orazili... Zcela určitě tenkrát nevyrobili jenom jednu...

Jak je to ale ve skutečnosti se můžem jenom dohadovat :-)
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

Odpovědět

Zpět na „2015 / 2016“