Upper Deck e-Pack

Žhavé novinky týkající se sezóny 15 / 16
Odpovědět
Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Upper Deck e-Pack

Příspěvek od Luky »

Vidím to stejně. Když někdo dá za box v eshopu 5000,- tak s tím počítá musí objednat, čekat, zaplatit. Myslím, že většina platí dobírkou, což by mohl objasnit Pavel, takže ty peníze má hotově u sebe. Tady stačí párkrát kliknout a je to. Jeden balíček denně vypadá neškodně, ale kdo má příjem denně více jak 100,-? Většina má příjem jeden den v měsíci, takže pár balíčků, k tomu box a člověk může být 20 dní do výplaty na mizině. Přijde mi, že v UD jdou přes mrtvoly, nezajímá je nic jiného než příjem. Abych si to porovnal a udělal si obrázek, tak jsem otevřel balíček abych věděl co a jak a pak box. V balíčku Canvaska YG Oscar Lindberg. V boxu jersey Oliver Ekman Larsson, Exlusives Tyler Johnson a YG McDavid. Celkem štěstí, ale v ruce prostě nic. Taky mě překvapilo takové úzké spojení UD a COMC, karty jsou vlastně rovnou tam, již vybalené, naskenované. Kdo nebo co generuje karty do balíčků nevím, ale bál bych se té manipulace. Měl jsem štěstí i na Exlusives, takže kdyby někdo teoreticky skoupil všechnu produkci UD S1, tak tam stejně nenajde vše. Využil jsem COMC a karty dal na prodej, až na McDavida, ten šel na gradování, pak si ho nechám poslat domů jako vzpomínku na e-pack a již nikdy více.
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Já si budu každej den otvírat free balíčky a budu sbírat foil paralelky :D už mám 2x Tavarese *rfl*
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Free balíčky dobrý, ale než se člověk dostane na metu 10x jednoho hráče tak už foil verze nemusí být a i ve free balíčcích může být jiný produkt. Docílit foil díky free balíčkům vidím jako nemožné.
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Napsal jsem to jen tak na odlehčení a samozřejmě s nadsázkou :) ale toho Tavarese mám fakt dvakrát :D
Obrázek

MOST WANTED:

Netorack
Veterán
Veterán

Příspěvek od Netorack »

Taky mě to napadlo, už mám dvakrát Nashe. :D Nicméně na comc.com je ten Tavares ve spoustě kopií pod dva dolary (a půjde to ještě níž nebo se dá poslat offer na půlku), tak bych řekl, že to si člověk víc ošoupe myš než kolik ušetří/vydělá :D Vůbec tahle virtuální sranda poslala ceny všech insertů z UD S1 naprosto do kopru.

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Já vím, že šlo o nadsázku, ale i tak to vidím jako nemožné. Nevím kolik je foil verzí každého hráče, ale klidně tě pak nechají dojet na 9 karet a poslední nenajdeš ani v casu, ty řadovky se prostě přestanou objevovat. Naprogramovat jde úplně všechno.
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

To mě na tom děsí nejvíc, že do toho programu nikdo nevidí a oni můžou de facto regulovat obsah podle toho, jak se jim to zrovna hodí, možná to tak není, ale už ta představa je hrozná...
Obrázek

MOST WANTED:

Tomino69
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tomino69 »

kalderon píše:v tý nebezpečnosti souhlasím s tkachukem, to je jak sázení po internetu, 3 x klikneš a už tam máš další vejplatu, kdyby to bylo na pobočce, tak se musí člověk zvednout, oblíct, jít na tu pobočku, tam si vsadit a jít zpátky, pro člověka, co tomu neumí pořádně odolávat je to fakt velký lákadlo, v boxu nic, tak ještě jeden, pak ještě jeden, teď už se to povede, bum, nic a na účtě taky

sice je to trochu nadsazený, ale takový případy určitě jsou/budou

Mám stejný názor, toho bych se hodně bál.

Od UD perfektní obchodní nápad, takhle si to "na zkoušku" koupí i lidi kteří by do toho jinak nešli a dolary se sypou *dlr*

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

deiv14 píše:To mě na tom děsí nejvíc, že do toho programu nikdo nevidí a oni můžou de facto regulovat obsah podle toho, jak se jim to zrovna hodí, možná to tak není, ale už ta představa je hrozná...
Toho že Vám můžou nasypat to co se jim hodí bych se tak nebál. Samozřejmě se dá dnes nastavit úplně všechno, ale spíš budou mít v systému určitý počet karet a podle nějakého klíče se budou promítat do těch boxů, podobně jako když to strojově nahází do reálných boxů (tam mají také určitý systém). Stejně to bude vždycky nakonec vše o nějaké důvěře, že tam ty karty jsou a rozdělují to „spravedlivě“. Ale pokud se bát tohoto systému, proč se nebát systému s boxy? Protože každý CASE a každý BOX má svůj specifický kód, a pro výrobce nemusí být problém, aby věděl, pod jakým kodem je např. podepsaná jedničková karta Wayna – takže kdo zaručí, že když si koupíte box, jde o férovou hru od začátku?

Mě na tomhle hodně štve to co tady už zmiňoval myslím Pavel, a sice že u UD series 1 je uváděno určité plnění, a tedy pokud byste si koupili všechny boxy, musíte dle popisu vytáhnout 10x Connora YG RC /10. Pokud ale v těch boxech je jich např. jen 5, a 5 jich dali stranou do tohodle produktu, pak už je uváděné plnění lživé. Problém je, že to asi právně mají ošetřené – pravděpodobně by řekli něco ve smyslu, že plnění je garantováno pro produkt UD series 1 a součástí produktu jsou e-packy. Vlastně jediný poctivý způsob by byl ten, kdyby pro ten program e-pack rozbalili x-krát CASE a z těchto karet nabídku udělali, což se evidentně nestalo.. není to fér hra ze strany UD, měli by uvádět informace správně a kompletně, aby zákazník věděl, co reálně může očekávat v boxech a co ne..
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valento3 »

superman66 píše:Mě na tomhle hodně štve to co tady už zmiňoval myslím Pavel, a sice že u UD series 1 je uváděno určité plnění, a tedy pokud byste si koupili všechny boxy, musíte dle popisu vytáhnout 10x Connora YG RC /10. Pokud ale v těch boxech je jich např. jen 5, a 5 jich dali stranou do tohodle produktu, pak už je uváděné plnění lživé. Problém je, že to asi právně mají ošetřené – pravděpodobně by řekli něco ve smyslu, že plnění je garantováno pro produkt UD series 1 a součástí produktu jsou e-packy.
Podle mě se jedná o stejný produkt, pouze je odlišný způsob distribuce. Takže pokud je část v boxech a část v e-packu, je to asi OK ...

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

valento3 píše: Podle mě se jedná o stejný produkt, pouze je odlišný způsob distribuce. Takže pokud je část v boxech a část v e-packu, je to asi OK ...
Právně možná, ale pokud chci tento produkt kupovat pouze jako boxy, již mám menší šanci vytáhnout nějakou konkrétní kartu, protože v boxech vůbec není. A to v pořádku není.. a to nechci spekulovat o tom, že některé karty nakonec v boxech nemusí být vůbec aniž o tom víme.. to je zásadní problém. UD měl jasně uvést co lze čekat v boxech a co v e-packu..
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valento3 »

Pokud se jedná o stejný produkt, mělo by být stejné plnění jak pro box, tak pro e-pack. Mělo by pak tedy být jedno, jestli otevřeš to nebo to a poměr výskytu karet by měl být rozpočítán na obě verze. Jak to je skutečně však ví jen UD ...

kulometcik
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulometcik »

Ono je to spíš myšleno že si myslíš na nějakou konkrétní /1 kartu ale i kdyby si koupil půlku produkce casů tak ona bude v e-packu o kterým měsíc zpět ještě nikdo nevědel o to jde
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Já myslím Valento, že Superman naráží právě na to, že v době vydání Series 1 se o epacku či eboxu UD nikde nezmínilo. A je mi jasný, že někteří zámořští velcí prodejci těch boxů rozbalili "milion"... a teď se dozvi, že tam není vše. To je podpásovka. Tady pro nás, kde jsme rozbalili "pár boxů, to taková rána není, ale kdybych rozbalil 50x case, budu asi dobře nasratý.
Jinak se mi to trochu rozleželo v hlavě a myslím, stejně jako jste tady už psali, že ten pravý důvod, je to "gamblerství", že vlastně nic nemusíte řešit. Uděláte klik klik, peníze z paypalu a box je rozbalen. Myslím, že UD hrají na strunu "závislosti", protože třeba ebay ukazuje, že to funguje. Zatímco tady na foru je pro lidi problém dát za kartu 500,- Kč, na ebayi dají 20USD a nepřijde jim to moc. Tam hraje roli ta psychologická stránka. A to mají určitě zmáknuté dokonale... Nejde podle mě o sběratelství jako takové. Ale jasný je, že UD se na tom bude neskutečně pakovat a upřímně říkám, že pokud by toto měla být cesta sběratelství, tak pro mě karty končí rokem 2015.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Jj, to si rikam uz dlouho, akorat jsem premyslel kdy a kam to napsat a ted muzu pekne na Pavlovu posledni vetu navazat - pri mym stylu sbirani si muzu rict, ze vsechny karty, ktary by se mi libily, uzbyly vydany a pri mych moznostech je stejne nikdy nebudu mit vsechny. Takze podobny vymysly a trendy me muzou nechat chladnym. To samozrejme neznamena, ze by se mi to libilo a rozumim naprosto tomu, ze kdyz nekdo sbira konkretniho hrace nebo tym, tak to musi stvat. Holt "pokrok" nezastavime ... No a rikam si, ze ofs snad nic podobnyho nechysta a kdyz si budu chtit neco rozbalit, tak bud neco starsiho (me stejne blizsiho) anebo prave boxik od ofs, ktere mi montalne jak cenou tak i obsahem sedi ... ;)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Myslím, že ani UD to nebude dělat masově. Možná za 20 let to bude normální, ale ten pokrok u takových věcí tak rychlý být nemůže aby to bylo z roku na rok. I když jsme jiní jak US sběratelé, hodně věcí budeme mít podobných...
Mě teda zarazila ještě jedna věc - dnes mi přišla faktura z COMC, že mi odesílají karty z e-boxu, přestože jsem si zaškrtl, že COMC nechci!! A nikde se o tom až do odeslání na webu nemluví, stejně to zpracovává COMC.
Karty jsou tedy fyzicky všechny u COMC - takže druhý monopol v podstatě... ;)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Teď jsem to ukazoval kolegyni Petře - její slova: Takhle se vydělávaj prachy co? *lgh*

Takže od příštího roku HOKEJ-KARTY balíčky jedině virtuálně :D

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Tak to se dockame i nejakyho jednickovyho Haska coby hlavniho hitu :clap: *lgh*

maardear
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od maardear »

Pro mě osobně by to byla parádní záležitost, pokud by posílali všechny karty včetně řadovek. Mám je rád a tvoří mi 99% mé sbírky. Odpadá tvorba checklistů a zdlouhavé scanování sbírky. vše je hezky přehledné. Pokud tohle změní budu nad tím uvažovat.
2016-17 ARTIFACTS BASE MATERIALS EMERALD ..................................................................................... 096 / 176

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

pavelbart píše:
Pavle, s COMC máš nějakou špatnou zkušenost, že jsi proti nim? :)
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Odpovědět

Zpět na „2015 / 2016“