2015-16 OFS Classic
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2015-16 OFS Classic
holder na to existuje : http://www.ultrapro.com/product_info.ph ... ts_id=2330 , nevim teda jak je to s tloušťkou, ale na tenhle typ bookletu očividně je ...
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
tak když se podaří nějak propašovat i ten magnetický na český trh, 2 kousky ráda vemu, tak dejte echo
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
když už jsem byla u toho scanování kartiček v plné síle a kráse na stránky, tak jsem chtěla pro Ty hlavně, co neměli ještě možnost držet v rukou a nebo vidět naživo kartičky s kouskem jmenovky - insert Hockey Names, tak při scanování jsem si detailně prohlížela jejich zadní stranu a nadchl mě text uvedený na zadní straně karty - myslím, že to musí být radost získat takovou kartičku, posuďte sami
Jo a pak mám dilema s vložením kartičky na stránky v jaké podobě, či verzi, i na internetu to je asi dle vkusu a názoru, tedy - open nebo close?
Jo a pak mám dilema s vložením kartičky na stránky v jaké podobě, či verzi, i na internetu to je asi dle vkusu a názoru, tedy - open nebo close?
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
-
- Legenda
Obojí
Psal jsem 3 dodavatelům, zda je k dispozici v Evropě.Steven Hockey Cards píše:holder na to existuje : http://www.ultrapro.com/product_info.ph ... ts_id=2330 , nevim teda jak je to s tloušťkou, ale na tenhle typ bookletu očividně je ...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Smiesko to je právě to co jsem řikal , otevřenej booklet je nic neřikající , otevřeš a je tam číslo a na první pohled nikdo neví která bije , jestli je to americkej fotbal , házená nebo NBA či co ani co to je za hráče a klub , měli to být single karty ty číslice a když to naskenuješ a dáš to tam takhle tak už to vůbec nepujde rozluštit co to je ikdyž je to tam třeba napsaný .
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
SugarRay: zatím jsem to vyřešila takhle
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
- Bianconero
- Legenda
A co to naskenovat otevřené z obou stran? Obvykle to tak vídám viz obrázek. Správným ořezem se to pak dá dát hezky pod sebe, v případě na stojáka klidně vedle sebe, to už je na vkusu každého jednotlivce Skenování tvého bookletu vidím jako nejmenší problém, spíš rozebíraný správný holder mi přijde jako tvrdší oříšeksmiesek píše:
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
A co animated GIF ?
- Bianconero
- Legenda
OT k bookletům, aneb malá inspirace pro pana Hrbka...
Dokázal bych si představit hokejovou akci v podobě taky 1 na 1, ale brankář vs. útočník A jedno jestli jersey, patch nebo podpisovky.
Dokázal bych si představit hokejovou akci v podobě taky 1 na 1, ale brankář vs. útočník A jedno jestli jersey, patch nebo podpisovky.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
Tak letošní OFS Classic budou za 14 dní v tabácích! Informace přímo z corfixu.
tak to je celkem dobré. Furt lepší než vloni.vojta píše:Tak letošní OFS Classic budou za 14 dní v tabácích! Informace přímo z corfixu.
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
ještě jednou hezky pohromadě moje zlínská barvičková mánie
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
a jeste snehulacky....smiesek píše:ještě jednou hezky pohromadě moje zlínská barvičková mánie
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Tak na webu OFS je uz zminka o kartach olomouce ze zapasu v rwtro dresech ... zustava osvedcenej design z lonska s novym provedenim razby ... za me fajn a urcite si poridim kladenaka Eberleho na tyhle karte...
Akorat jedina vec, co se mi moc nelibi sou pouzity fotky ! U par sou OK : golmani a par dalsich hracu, ale u toho zbytku je proste strasne videt, ze je to fotka z rozbrusleni nebo z preruseni a ne ze zapasu a vetsina hracu ma takovej stejnej postoj ... pouziti ostrejch fotek ze zapasu by bylo asi lepsi, ale chapu ze je to daleko slozitejsi ...
Ale kazdopadne fajn pocin a olomoucamum to urcite udela radost, ze jim vyjdou karty hracu i v retrodresech ...
Akorat jedina vec, co se mi moc nelibi sou pouzity fotky ! U par sou OK : golmani a par dalsich hracu, ale u toho zbytku je proste strasne videt, ze je to fotka z rozbrusleni nebo z preruseni a ne ze zapasu a vetsina hracu ma takovej stejnej postoj ... pouziti ostrejch fotek ze zapasu by bylo asi lepsi, ale chapu ze je to daleko slozitejsi ...
Ale kazdopadne fajn pocin a olomoucamum to urcite udela radost, ze jim vyjdou karty hracu i v retrodresech ...
-
- Legenda
Fotky fotili přímo v Olomouci a jak je známo tak tam vůbec není světlo a ne každý fotograf dokáže fotit v průběhu hry.
Ale pro účely výroční mminiserie to úplně stačí.
Ale pro účely výroční mminiserie to úplně stačí.
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
já si myslím, že kvalita fotek je asi to nejméně podstatné jako to, že vůbec nějaké kartičky a fotky hráčů v retro dresech budou existovat, jako vzpomínka a především pro fanoušky olomouckého hokeje si myslím je povinnost koupě.
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Jo, urcite souhlasim ze to staci a de tam hlavne o ten retrodres ! Ale s fotkama ze hry by to bylo este o level vejs si myslim ! Na lonskejch ANNIVERSARY byly super fotky...
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
Steven Hockey Cards: vím, že to nekritizuješ, ale pouze píšeš vlastní pohled, což je fajn
Myslím jinak, že o ten TOP level by to bylo, kdyby to byla přímo zakázka pro OFS, resp. najmutí fotografa, který bude fotit hráče za účelem použití jejich fotografií na hokejové karty, no a pak taky dle zakázky zadavatele, že je požadavkem odběru xxx setů, reps. výroba
Jinak se mi líbí tyto mini série, že české hokejové karty nejsou pouze o účastnících ELH, ale i pokud se dá dohodnout a získat souhlas, že vznikne i něco "unikátního"
Myslím jinak, že o ten TOP level by to bylo, kdyby to byla přímo zakázka pro OFS, resp. najmutí fotografa, který bude fotit hráče za účelem použití jejich fotografií na hokejové karty, no a pak taky dle zakázky zadavatele, že je požadavkem odběru xxx setů, reps. výroba
Jinak se mi líbí tyto mini série, že české hokejové karty nejsou pouze o účastnících ELH, ale i pokud se dá dohodnout a získat souhlas, že vznikne i něco "unikátního"
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
Viděl už někdo v trafikách či hračkářství ve zbytku republiky nové OFS?