2015-16 Upper Deck Connor McDavid Collection

Žhavé novinky týkající se sezóny 15 / 16
valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

2015-16 Upper Deck Connor McDavid Collection

Příspěvek od valento3 »

Cards in boxed set: 25 plus one Commemorative box topper
Release date: December, 2015

The NHL debut of one of the biggest prospects in a decade is less than a month away and both serious and casual hockey card collectors are anxiously awaiting the day when they can open up a box of cards and find Connor McDavid in his Edmonton Oilers jersey. In December, the hype will be taken to another level with the release of 2015-16 Upper Deck Connor McDavid Collection.

With a 25-card base set focusing on some of his major milestones to date such as his gold medal with Team Canada and being selected first overall in 2015 NHL Entry Draft, Upper Deck will also be finishing out the checklist with his first big league game which comes on the road against the St. Louis Blues on October 8. Each set will also contain an oversized (3 1/2″ X 8″) commemorative C-Card.

Obrázek

A generational player in any sport is bound to get collectors excited and a decade ago, Upper Deck put out a similar boxed set that paid tribute to then-rookie Sidney Crosby. Naturally, the 2015-16 Upper Deck Connor McDavid Collection has been developed in the same spirit and like its predecessor, offers up a chance at an extremely limited autographed version of the C-card. Limited to just 17 copies, it will be one of the first certified autograph cards of McDavid on the market in his Oilers uniform. The odds of pulling one are extremely long and it could perform well once copies surface on the secondary market.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: 2015-16 Upper Deck Connor McDavid Collection

Příspěvek od DaveBrownsound »

No nevím, dělal bych mu nějakou collection až v NHL něco předvede :roll:
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Přesně... první co mě napadlo, bože, on ještě ani nedal gól a už má svojí sérii... Přijde mi to hodně přehnaný...
Jestli je fakt tak dobrej, tak s tím tlakem, kterej okolo sebe má, taky může pěkně vyhořet, třeba na rok dva... Nebyl by první ani poslední.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Je vidět, že to očekávání je opravdu obrovské. Možná mě někde opraví, ale poslední samostatnou sérii jako nováček měl Sidney Crosby. Tak asi takhle na McDavida nahlížejí.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

JJ, ale myslím, že Sidovi to vyšlo buď na konci sezóny, nebo až dokonce na další sezónu. Jsem si skoro jistý, že mu to nevyšlo před první sezónou.
Jinak podpisem nezklamal - typický pro mladý kluky, neučí se snad v Americe psát nebo co?? Když kouknu na podpisy OFS (loňský ser. 1 a 2), tak je to obrovský rozdíl.
Jako sorry, ale tak pěkný jméno a takový podpis? Kde v něm lze najít McDavid??
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

xmkrejci
Veterán
Veterán

Příspěvek od xmkrejci »

Podle me UD na nej nahlizi akorat optikou *dlr*. Maji ho podepsaneho, tak proc neco z toho vytriskat.
Obrázek

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valento3 »

Já tohle šílenství ohledně nováčků absoultně nechápu, obecně, nejen u McDavida. U něj je to ale extrém. Když jsem viděl info ohledně této série, tak první, co mě napadlo, bylo WTF? Pochopím, když vydají sérii Gretzkymu nebo Lemieuxovi, ale nějakýmu McDavidovi, co ještě neodehrál ani minutu? Podepsali s ním smlouvu, tak ty peníze někde vytřískat musí ...

TwentyTwo
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TwentyTwo »

Business no :/ Hlavně se mě spousta lidí co sleduje hokej ptá. Co říkám na McDavida, že teď budeme silní. Vždy se mi vybaví Alexander Daigle. Jako taky mám nějaký naděje, ale uvidím až co bude předvádět na ledě v ostrém zápase. Navíc obrana se výrazně nezměnila. Jako registruju, že by měl být výraznější, než kluci před ním. Tohle už tu ale bylo, sice v menším, ale bylo. A třeba Taylor Hall je top hokejista a pořád hrajeme tužku. Hopkins od zranění ramene v první sezóně mi přišel takovej zakřiklej a Yakupov? No to je rus :D

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Já myslim že on na to má , jemu to fakt myslí hokejově jako Gretzkymu , když se podíváte na ty akce , na ty jeho přihrávky , jak tvoří hru , to je fakt myšlení jako má Sid , jako měl Mario a Gretzky .
A jinak to má v hlavě srovnaný , je to inteligetní kluk a dostává rady od Maria a jeho agent je Bobby Orr jestli se nepletu , takže ty ho na to permanentně připravovjaly . O něj se fakt nebojim . To bude hvězda hned od první sezony , vyjmečnej hráč .
A poptávka je po něm jak prase . A Leaf udělá Jack Eichel Collection a každej si přijde na svý :angel:
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

To 22 - kolem RNH byl přeci taky šílený humbuk. A taky hodně přehnaný... I když je to určitě kvalitní hráč, nový Wayne to už určitě nebude ;) .
Ale to je Amerika (nebo spíš Severní Amerika). Pořád potřebují nové tváře, aby přitáhli lidi. A evidentně to funguje.
Sugy, jo super, předvádí dobré akce, ale kde? V juniorce? Kde je vše o 50% pomalejší, má na vše hodně času? Oho, sorry, až to bude předvádět v NHL, ať mu vydají dvě série za sezónu. Ale přirovnat ho ke Gretzkymu, to sorry, to si hodně odvážnej. Nechci ho odsuzovat, musí být dobrej, když je kolem něj takovej humbuk, ale na nějaký soudy a na to, abychom řekli - jooo to je hvězda, je strašně brzo. To můžeš říci po 3 letech. Když bude mít za 3 roky 300 bodů, jako měl na začátku Sid, tak řeknu - jo, měli pravdu. Jenže realita je taková, že má kolem sebe humbuk, jako by od něj čekali ne 100, ale 120 bodů za sezónu!!! A nezapomeň, kde hraje... i když, jestli je tak dobrej, tak by měl dostat Edmonton do Play off, jako je tam dostal Sid.
BTW já viděl ten přípravný zápas v kempech. Sorry, ale ten golman co mu pustil 5 gólů asi dostal od jeho agenta po zápase pivo, takový góly pouštím já... :)

TwentyTwo
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TwentyTwo »

pavelbart píše:kolem RNH byl přeci taky šílený humbuk.
Přišel ti větší než kolam Halla? Mně to přišlo tak nastejno. Je to vždycky humbuk. Pro ty kluky to musí být náročné ten tlak. Ještě v kanadským týmu. Ale třeba na McDavida se ptají lidi co ani neví kdo Nugent-Hopkins je :) To je teprv sranda.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Mně přišel větší, ale může to být jen tím, že si to u Halla nepamatuju, to přiznávám, ale kolem RNH si ho pamatuju dobře:-).
Já myslím, že je trošku problém, že Kanada hledá nového Wayna - ale už by jim někdo měl říct, že takový 50 let nebude :D
Že se ptají lidi, co hokej nesledují je jasné, ten humbuk je každým rokem větší a větší. Možná za pár let ani nikdo nebude chtít být jedničkou draftu:-).

1993-94
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od 1993-94 »

Já četl, že nováček může mít kartu, až po odehraném zápase ( v případě brankáře odsezeno na lavičce), ale to asi psali ve Chvilce pro Tebe, nebo Rytmu života, takže to asi nebyla pravdivá informace.

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

1993-94 píše:Já četl, že nováček může mít kartu, až po odehraném zápase ( v případě brankáře odsezeno na lavičce), ale to asi psali ve Chvilce pro Tebe, nebo Rytmu života, takže to asi nebyla pravdivá informace.
tak ty karty se dostanou na trh až po jeho debutu... ale byla by legrace, kdyby se zranil... chtěl bych vidět změny v plnění UD Series 1 :D

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

Příspěvek od freddy-NJD26 »

noo kluciii ..jenom valim oci..to je masakr...fakt do nej vkladaj asi teda dost....ja jenom chci upozornit ze se na nej pak muze vyspat nakej bezmozek ..dostane koleno na koleno a dopadne jak hertlik a to si pak asi neee moc levnou serii muzou strcit do zadku a nebo si s tema kartama pak vytapetovat hajzl....
Patrik Eliáš - 1 275ks

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

krásná kolekce pro fenomenálního hráče

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Crosbymu taky vydaly ITG serii z repre a Rimouski aniž by odehrál v NHL jedinou minutu , tady v tom zase takový blázni nejsou aby sázely na špatnýho koně , to nejsou žádný blbci co se týče toho hodnocení hráčů a toho co od nich můžou očekávat , nevim jestli udělá 100 bodů v první sezoně ale až začne hrát a dostane se do toho tak lidi budou šílet a on se přizpůsobí všemu , jak rychlosti , stylu všemu , on je hozně chytrej a šikovnej , bude se jenom zlepšovat .
Tady to je podle mě hrozně důležitý že to neni takovej pablb jako třeba ten Ho Sang , Connor je inteligetní a ještě dře v treninku , ví co chce a co proto má udělat , media má v malíku a tlak je na něj už asi deset let , ikdyž NHL je NHL tak se postupně přizbůsobuje , podpis má na hojno to jo , ale to je zase druhá věc .
Crosbymu vydaly tu serii někdy v průběhu tý první sezony - UD myslim . To byly jenom řadovky ale zase to nebylo tak drahý , tady když budou ty podpisovky tak to asi uplně laciný nebude .
Ale ta genialita tam prostě je vidět , to je do nebe volající vaše ctihodnosti .
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

1993-94 píše:Já četl, že nováček může mít kartu, až po odehraném zápase ( v případě brankáře odsezeno na lavičce), ale to asi psali ve Chvilce pro Tebe, nebo Rytmu života, takže to asi nebyla pravdivá informace.
No jo to mi vůbec nedošlo. Tak vzhledem k tomu, ze ma ud asi dost draze zaplaceny monopol na nhl, tak bych se vubec nedivil, kdyby se pravidla před touto sezonou změnila.
Pokud je vse při staru, tak by byla hodne zajímavá situace, kdyby se nedejboze tyden před NHL zranil do doby Nez by mela série vyjít. :).
I vzhledem k tomu, ze to riziko tady je, se domnivam, ze pravidla jsou již jiná.
Sugy a jak to ze znáš tak dobre jeho charakter?

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

valento3 píše:Já tohle šílenství ohledně nováčků absoultně nechápu, obecně, nejen u McDavida. U něj je to ale extrém. Když jsem viděl info ohledně této série, tak první, co mě napadlo, bylo WTF? Pochopím, když vydají sérii Gretzkymu nebo Lemieuxovi, ale nějakýmu McDavidovi, co ještě neodehrál ani minutu? Podepsali s ním smlouvu, tak ty peníze někde vytřískat musí ...
Vidím to úplně stejně a nemám k tomu co dodat ... snad jen, že talent může být mega, ale k tomu, aby se stal novým Sidem, nedejbože Gretzou nebo Mariem, ho čeká ještě dlouhá dlouhá cesta ... a co se podpisu týče, tak se Sidem, který je ze jmenovaných věkem nejblíž, se teda zrovna rovnat nemůže :think:

necak
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necak »

pavelbart píše: Sugy, jo super, předvádí dobré akce, ale kde? V juniorce? Kde je vše o 50% pomalejší, má na vše hodně času?
Pavle, nene, to jsi nemyslel vážně tuhle větu, viď? :-)
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO

Odpovědět

Zpět na „2015 / 2016“