6 x Classic Signatures

Boxy otevřené sběrateli v měsíci prosinci 2014.
Odpovědět
kalderon
Hvězda
Hvězda

6 x Classic Signatures

Příspěvek od kalderon »

Blíží se Vánoce a přemýšlel jsem, čím bych si moh udělat radost, nakonec to přišlo tak nějak samo a šábli jsme se s Tony Lapačkou o case. Fotil jsem jen to nejlepší. Jak jsem psal minule, tahle série nezklame a nejinak tomu bylo i teď.

Začneme u "nejslabšího" boxu. To slovo nejslabší prosím berte s nadhledem, ono nazývat Hot box nejslabším je rouhání nejtvrdšího kalibru, prostě je to dost těžký vybrat nějakou posloupnost. Jinak redemption Richtera je mi asi souzená, to je třetí co jsem kdy z breaku vytáhnul :D

Obrázek

Odteď byl vždy v boxu nějaký pěkný insert

Social signatures Jim Craig

Obrázek

Social signatures Rod Gilbert

Obrázek

Expansion Denis Maruk /100. Krásná karta, první Expansion ve sbírce.

Obrázek

A teď jde do tuhýho. Nevěděl jsem, který box vybrat jako nejlepší a který jako druhý nejlepší (z mého pohledu samozřejmě). Moc mi nepomohlo ani to, že na těch kartách jsou hráči v dresu Wings, tedy srdcovky. Nakonec jako první poražený vyšel tento box v čele s kartou Notable Nicknames a na ní není nikdo menší než Brendan Shanny Shanahan /50

Obrázek

A Hot boxem jsme začínali, Hot boxem i skončíme. Paradox je ten, že i když v obou byly jen "obyčejné" podpisovky, tak jeden byl poslední a další obsadil první místo. Subjektivně pro mě tento box vyhrál tím, že v něm byly 3 obrovské legendy Wings - Delvecchio, Lindsay a Kelly, to je prostě pro mě top, korunu tomu nasadila dvojice Philly - Brind´Amour a Hextall a potvrdil to Carbonneau.

Obrázek

Co říct závěrem, snad jen, že nelituji toho, že jsem do breaku šel, Gordie se sice bohužel nepovedl a narušil partu Detroitu, ale to už bych musel být klikař. Žebříček jsem sestavoval podle sebe, ostatní to mohou mít jinak, budu rád za vaše názory.
Naposledy upravil(a) kalderon dne úte 02. pro 2014 19:50:59, celkem upraveno 1 x.

kalderon
Hvězda
Hvězda

Re: 6 x Classic Signatures

Příspěvek od kalderon »

prosím admina o přesun do prosince, nechal jsem se trochu unést. Díky

Kwell
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Kwell »

Paráda, gratulujem. :thumbup: Tiež mám jeden box na ceste. Na Vianoce sa chystá rozbalovačka :)

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

Super break!

Původně jsem o tomhle produktu trochu pochyboval, ale kde jinde by člověk našel 6-8 on-card podpisů s výběrem legend NHL? Zvlášť ten poslední box nemá chybu!

:thumbup:
Hobby od roku 1994.

Tkachuk007
Veterán
Veterán

Příspěvek od Tkachuk007 »

Opět nádhera. Krásné karty :thumbup: Tento produkt považuji za nejlepší, který kdy legendám vyšel. Pro tebe je výhoda, že máš case za 1/3 ceny, než když jsem ho rozbaloval já hned po vydání. Tenkrát box vyšel na 150 USD :(

hektuur
Veterán
Veterán

Příspěvek od hektuur »

No tak to je masakr.. Když příště budeš kupovat case tak dej vědět..Sice sbírám jen Džegra ale tohle je fakt nejlepší produkt na legendy... Super break!!!!!
Sháním karty Petr Gewiese a SÍŇ SLÁVY ČESKÉHO HOKEJE.

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

Velká gratulace, tohle je radost otvírat, super podpisy, fakt masakr !!!!!!!!!!!

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

WOW...tenhle produkt je opravdu masakrální... Čím víc těch breaků vidím, tím víc se přibližuju k tomu že si taky koupím kejs.....co jméno to pecka. Navíc ty podpisy k něčemu taky vypadaj, ne jako převážná většina dnešních hráčů a jejich "poškrtaný" kartičky..

:thumbup:
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

Maurice Richard 9
Veterán
Veterán

Příspěvek od Maurice Richard 9 »

Nádhera to musí být radost tohle rozdělávat....gratulace.
Obrázek

Jean Beliveau autograph karty
Connor McDavid autograph
David Pastrňák memorabilia cards

kalderon
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od kalderon »

Díky za chválu, je to fakt paráda tohle kuchnout. Jinak jsem si to sesumíroval při zařazování - 6 boxech mimo těch insertů byly i 3 SP Banner numbers a 2 SP podpisovky. Sice se nekonala žádná SSP, ale nějak mi to nevadí, prostě ta lajna Wings je pecka, ještě jim tam chybí Gordie do party.

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Tohle mě opravdu baví. Nádherný náhled do minulosti. Spousta skvělých hráčů a krásné podpisy. Díky za brejk :thumbup:
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Odpovědět

Zpět na „Prosinec/December 2014“