OFS 10/11 + OFSD 14/15 doublepack

Boxy otevřené sběrateli v měsíci prosinci 2014.
Odpovědět
Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

OFS 10/11 + OFSD 14/15 doublepack

Příspěvek od Lukyn55 »

za 3 kilča jsem si k narozkám vzal starší boxík OFSek, aby bylo co otevírat .. je to taková ta klasika OFS, některé karty milionkrát, nebo třeba 4x za sebou totožné lsožení balíčku .. korunu tomu nasadil balíček, ve kterém byla každá karta dvakrát,takže v reálu jen 5 různých karet.. teď nevím jestli se OFS dřív balily ručně nebo ne, ale jestli ano, tak prostě nechápu, jak někdo něco podobného může udělat .. a i strojově to asi nepochopím .. ale s tím jsem do toho boxu šel, co bych taky chtěl za 3 kila :D

tady to nejlepší ;)

O´Brien /41
Obrázek
Obrázek

na závěr jsem si nechal dvojbalíček nových OFS.. hodně jsem se na něj těšil, ale nakonec zklamání, když v jednom balíčku bylo jen 7 karet a chyběl v něm jakýkoli "hit" *bang* .. ve druhém balíčku menší náplast v podobě "komeťáka" Honejska /249 na Cup Winners

Obrázek
Obrázek

pokud je o něco zájem, tak je vše volné ;) *ltr*
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: OFS 10/11 + OFSD 14/15 doublepack

Příspěvek od SugarRay »

Kde si koupil ten OFS box za tři kila ?
Obrázek

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

SugarRay píše:Kde si koupil ten OFS box za tři kila ?
V eshopu na strankách OFS. Za 300,- mají ročníky od 99/00 až do ročníku 2011/12. Ale dost často se stává, že v některých ročnících za ty 3 kila chybí hlavní karty... proto ta sleva (info přímo od Vrkoče) Sám jsem koupil 5 boxů ve slevě a dva byly bez "hitů"
Naposledy upravil(a) vojta dne úte 02. pro 2014 20:14:43, celkem upraveno 1 x.

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

Maj tam všechny ročníky do 11/12 tušim za 300 ! Ono to taky žádnou moc větší cenu nemá :D

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Lukyne, jak hodnotíš rozdíl mezi oběma sériemi co se týče kvality? Když to máš takhle hezky pohromadě...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

no když to vezmu obecně tak jsou si podobné materiálem .. leský předek karty a ze zadu karta hrubá .. letošní jsou na pevnějším papíře .. jinak se mi ohromně líbí na nové sérii to velké foto na zadní straně karty ;)

co se designu týče,tak tady je to těžký.. zrovna ročník 10/11 je z mého pohledu jeden z těch vzhledově povedených.. jednoduché vzhledově čisté karty .. nové OFS jsou krásné, ale takový vzhled mi nesedí k "obyč" sérii ale spíše bych to viděl na nějaké "exclusive" prostě lepší sérii :D

bohužel jinak musím říct, že balení je asi problém v českých končinách.. u starých OFS karty několikrát v jednom balíčku, u nových zase méně karet v balíčku a některé karty s drbnutými rožky .. upřímně kdybych dneska společně s tím dvojbalíčkem nedostal i ty karty z group brejku, kde mám hodně paralelek, tak bych po tom, co ze dvou balíčků vytáhnu jen jeden inzert a jinak samé base, možná na novou sérii hned zanevřel, ale když vidím třeba tu podpisovku nebo paralelky, tak se mi ty karty ohromně líbí ..
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

Odpovědět

Zpět na „Prosinec/December 2014“