Řadovky Lecavalier, Boyes obě /299, podpisovky Hartzell a Wilson obě /99
Jersey karty Prime Duals Laughton - Jenner /200, Vatanen /199 a Grigorenko /50
a teď vrchol boxu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Patrick Sharp Genuine Letters 5/5
U mě je to naprosto v pohodě, všechny karty vidím. Možná je to prohlížečem... Já používám Mozzilu a vše je ok.peldap píše:nevím jak vám lidi, chtěl jsem se podívat na obrázky karet, vždy když příspěvek rozkliknu, mám tam popis co tam bylo za karty ale žádnej obrázek, dělám něco špatně nebo je nás víc?
mě to taky dělalo ale koukl jsem na to na Chromu a jde to vidět. Stevepeldap píše:nevím jak vám lidi, chtěl jsem se podívat na obrázky karet, vždy když příspěvek rozkliknu, mám tam popis co tam bylo za karty ale žádnej obrázek, dělám něco špatně nebo je nás víc?
Pres prohlizec Google Chromepeldap píše:asi jsem zabedněnec, ale nevím co je kouknout "na Chromu" , předem díky za vysvětlení.
peldap píše:nevím jak vám lidi, chtěl jsem se podívat na obrázky karet, vždy když příspěvek rozkliknu, mám tam popis co tam bylo za karty ale žádnej obrázek, dělám něco špatně nebo je nás víc?
Omerta píše:peldap píše:nevím jak vám lidi, chtěl jsem se podívat na obrázky karet, vždy když příspěvek rozkliknu, mám tam popis co tam bylo za karty ale žádnej obrázek, dělám něco špatně nebo je nás víc?
Zkus Ctrl+F5
Tak ještě můžeš zkusit kliknout na ten malinkej obrázek pravým tlač. a dát "otevřít v novém okně"...pokud ani to, tak je chyba asi někde v Matrixu, protože jinak to všichni vidípeldap píše:zkusil jsem to, pořád nicOmerta píše:peldap píše:nevím jak vám lidi, chtěl jsem se podívat na obrázky karet, vždy když příspěvek rozkliknu, mám tam popis co tam bylo za karty ale žádnej obrázek, dělám něco špatně nebo je nás víc?
Zkus Ctrl+F5
Omerta píše:Tak ještě můžeš zkusit kliknout na ten malinkej obrázek pravým tlač. a dát "otevřít v novém okně"...pokud ani to, tak je chyba asi někde v Matrixu, protože jinak to všichni vidípeldap píše:zkusil jsem to, pořád nicOmerta píše:peldap píše:nevím jak vám lidi, chtěl jsem se podívat na obrázky karet, vždy když příspěvek rozkliknu, mám tam popis co tam bylo za karty ale žádnej obrázek, dělám něco špatně nebo je nás víc?
Zkus Ctrl+F5
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti