Jak jsem již psal jinde, rozhodl jsem se soustředit jenom na pár sérií, primárně na Classic Signatures - perfektní série, hard podpisy, legendy, co může být lepšího

Takže dneska přišel základní stavební kámen a jako bonus 11 balíčků Artifacts retail 12-13. Od bonusu jsem nic nečekal, ale přesto se povedla jsy, takže dobrý. Je volná.
A teď to hlavní. z 8 boxů jsem měl 2 error boxy, kdy místo 6 podpisovek jich bylo 8

. Dále 3 redemption, jen doufám, že mi je ještě vymění za karty, byla by toho věčná škoda. Jediná vada je, že dokonce i redemption byla duplikát, takže pokud to pošlou, budu mít Richtera 2x. Potom bych potřeboval od někoho zkušeného ty karty zaregistrovat. Ale dost řečí a přejdeme k obrázkům, ty nám řeknou víc, než moje tlachy.
Bylo několik duplikátů, ale s tím jsem musel počítat a doufám, že se mi je podaří vyhandlovat za nové kousky do sbírky. Co mě neskutečně potěšilo bylo Classic Combos s Babychem a Hawerchukem, dále 2 x The Originals, navíc s Ullmanem, to je prostě sen. Break nemůžu hodnotit jinak, než jako perfektní, tenhle produkt prostě nemůže zklamat. Duplikáty jsou volné, kdyby někdo měl, zájem, i o řadovky nebo Banner numbers, dejte vědět.