Titanium 2002

Boxy otevřené sběrateli v měsíci září 2014.
Odpovědět
justLaci
Zkušený
Zkušený

Titanium 2002

Příspěvek od justLaci »

Daný box som nikdy nemal ale získal si ma na 100%!
Krásne karty a skvelé plnenie.. inserty a obojstranné jersey karty v každom balíčku + jedna obojstranná patch karta na box.
Určite sa k nemu vrátim :thumbup:
inserty
Obrázek
jersey
Obrázek
Obrázek

a patch na záver
Obrázek
Obrázek

Hans
Administrátor
Administrátor

Re: Titanium 2002

Příspěvek od Hans »

Ahoj,

chtěl jsem se zeptat, jestli není ta zadní strana patch karty tak nějak okousaná? Mám totiž dvě stejné karty a vždy byla zadní strana vespodu okousaná a ta přední perfektní. :D Tak mě jenom zajímá jestli to máš stejně.

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Karty z doby, kdy měla jersey ještě nějakou hodnotu.. A navíc double side :o !! Garance v každém packu - luxus, na tu dobu!?!?!? A dnes??? Prodejní cena - minimální... Bohužel....
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

justLaci
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od justLaci »

to Hans: áno aj u mňa to je tak :lol:
Maurice Richard píše:Karty z doby, kdy měla jersey ještě nějakou hodnotu.. A navíc double side :o !! Garance v každém packu - luxus, na tu dobu!?!?!? A dnes??? Prodejní cena - minimální... Bohužel....
Presne ako píšeš.. a z tohto dôvodu som sa rozhodol tie double side jersey zozbierať celý set ak sa podarí :thumbup:

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Tak ať se Ti to podaří! Držím palce! Nemusí to být tak drahá záležitost, spíš práce se scháněním.
Já prostě dnes nechápu, že se dá koupit jersey karta za pár korun. Před lety se platilo za takové karty stovky korun a dnes? To je určitě lepší hezký insert nebo radová karta. Ať se daří!
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Jj, osobně nad tím taky často přemýšlím a pro mě osobně je pořád pěkná jsy (což tyto rozhodně jsou) tím samým co před lety bez ohledu na aktuální cenu - prostě karta s "vyšší přidanou hodnotou" ... no a ty nízký ceny mají tu výhodu, že se ty karty dají sbírat i po setech a je to dostupný i pro normálního smrtelníka ... takže přeju mnoho zdaru při sesbírání setíku, pohromadě to bude určitě vypadat super :thumbup:

Odpovědět

Zpět na „Září/September 2014“