Box - 5 balíčků
3 karty v balíčku - 1 limitovaná base karta /60, /30 nebo /10
- 1 podepsaná karta
- 1 memo karta

1. Balíček
Hned první balíček a hned celkem hit v podání Alexe Ovečkina, base karty mě tolika neberou, ale vypadají docela dobře, Jágr neurazí i když nějaká patch verze by vypadala líp. No ale na začátek jsem si říkal, že dost slušny.

2.Balíček
Druhej balíček "slabší", ale podpis Cama Neelyho ještě nemám a stick karta Raye Bourqua s limitem /9 není taky k zahození

3. Balíček
Přece jenom jeden nováček, ale v tomhle případě mi to vůbec nevadí a ono i kdyby tam byl nějakej "no name" tak ta šestice by to vylepšila. V týhle kombinaci to je super. Pro mě povedenej balíček, asi nejlepší z boxu. To ale neznamená, že ty zbylý dva jsou propadáky

Phil Esposito N.Y. Rangers jersey, Guy Lafleur Montréal Canadiens jersey, Marcel Dionne L.A. Kings jersey, Larry Robinson Montréal Canadiens jersey, Denis Potvin N.Y. Islanders jersey, Bernie Parent Philadelphia Flyers jersey

4. Balíček
Na čtvrtým balíčku mě mrzí ten podpis na tý samolepce, pěknej podpis , ale není kompletní a nevypadá to dobře. Tim Horton to ale vynahradil

Tim Horton Jersey Toronto Maple Leafs, pants Toronto Maple Leafs a skate a stick /9 , S tou šesticí asi nejlepší karta v boxu, možná nejlepší, záleži jak na to koukám, ale jo asdi nejlepší karta.

5. Balíček
Trošku nekompletní podpis Amonteho, ale zase ta memo karta to vylepšila, zase ani špetka zklamání

Asi našetřím ještě na jeden box, protože sem dneska získal docela dost parádních karet co mě navnadily. Pro mě jakožto sběratele starších ročníků hráčů box na jedničku, jednička s hvězdičkou by byla pouze při nějakým papercutu nebo lumbergraphu

děkuji za pozornost