KHL GOLD COLLECTION 2014

Boxy otevřené sběrateli v měsíci červenci 2014.
Odpovědět
Mozyakin10
Nováček
Nováček

KHL GOLD COLLECTION 2014

Příspěvek od Mozyakin10 »

Som naozaj prekvapený, že takmer NIKTO neotváral túto sériu, škoda - ale chápem, je to predsa KHL + cena je vysoká.
Ja som kúpil nejaké tie boxy + "zopár balíčkov" a tu je výsledok. Priznám sa, "škoda €" - žiadna tutovka - žiadny Mozyakin .. som to trochu-dosť-veľmi prestrelil - som sa tak tešil na túto sériu, až som sa PREtešil .. Už si veru balíček nekúpim ..

V prípade záujmu VŠETKO voľné ..

tu sú fotky, KLIK:

http://pokec.azet.sk/finito.2014/fotoal ... 3bfd189e93

Ahojte.

vojta
Legenda
Legenda

Re: KHL GOLD COLLECTION 2014

Příspěvek od vojta »

To byl nějakej dost špatnej case...

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

To asi nebyl celý case že ne?
Co je tam za zajímavá jména na podpisu a kdo je na stick? Já to z toho nevidím...

Mimochodem, je to vysoká cena, ale mně se třeba písmenko S od Grabovskiho prodali za 163USD. S ním sem prodával Dona Beaupra U z BTP 13-14. Kouklo na něj snad 10 lidí a 1 watchers. Neprodal se za 99USD (stejná vyvolávačka jako Grab). A toho vidělo hodně, snad 100 lidí, myslím asi 15 watchers. Cena boxů zas tak rozdílná není a hlavně, pravděpodobnost je u ITG BTP ně menší...S tím jsem prodával i ITG Draft day, to raději nekomentuji. Vše po dolaru - /10 paralel, /20 podpis... Úplně o ničem. Takže zas taková hrůza ty KHL nejsou.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Masat
Nováček
Nováček

Příspěvek od Masat »

žiaden case hit v 8-9 boxoch ? to si kúpil od Rusa alebo Lotyša ?
Obrázek

Mozyakin10
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mozyakin10 »

pavelbart píše:To asi nebyl celý case že ne?
Co je tam za zajímavá jména na podpisu a kdo je na stick? Já to z toho nevidím...

Mimochodem, je to vysoká cena, ale mně se třeba písmenko S od Grabovskiho prodali za 163USD. S ním sem prodával Dona Beaupra U z BTP 13-14. Kouklo na něj snad 10 lidí a 1 watchers. Neprodal se za 99USD (stejná vyvolávačka jako Grab). A toho vidělo hodně, snad 100 lidí, myslím asi 15 watchers. Cena boxů zas tak rozdílná není a hlavně, pravděpodobnost je u ITG BTP ně menší...S tím jsem prodával i ITG Draft day, to raději nekomentuji. Vše po dolaru - /10 paralel, /20 podpis... Úplně o ničem. Takže zas taková hrůza ty KHL nejsou.
Na podpisoch nie sú nejaké extra zaujímavé mená, možno vás - z Česka - by potešil trošku Petr Tatíček či Michal Birner z Levu / jersey Chára & Klepiš z Levu alebo maska Kovářa. Stick ú SHIROKOV, BOURQUE a TSVETKOV .. dnes som tie karty dal kamarátovi, nech to šupne na ebay - ja som počítačový antitalent ..

GRABOVSKEHO kartičku som videl, gratulujem za predaj = 1* .. ale tak zasa, Grabovskeho S-ko je fajn karta KHL (známy hráč, výluková sezóna, bielorus..) .. karty NHL sa priznám, že veĽmi nesledujem - príliš veľa sérii - nemám už v tom prehľad ..

Celý CASE to nebol, nie - boli to 3 plné boxy + zvyšky asi 4 boxov (tam už boli tie lepšie karty asi povyberané) .. veril som, že v tých zavretých boxoch bude aspon to PÍSMENKO, no nič :) .. kúpil som to na SLOVENSKU.

v každom prípade, v predchádzajúcej GOLD COLLECTION boli predsa hráči z výluky - tam cenu chápem, tu je ale vysoká .. a tie mená - i keĎ mám rád KHL - nie až tak príťažlivé ..

veselé zbieranie.
M.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tak jsem se rozhodl nerelistovat znovu neprodané karty KHL gold a raději je dnes a zítra začneme vkládat na shop za nižší ceny. Hodně těch karet jde totiž do Ruska. U každého 4. otevírám case kvůli neplacení, to je fakt národ... Jeden mi po skončení aukce napíe, že může zaplatit za 14 dnů, pže jede na dovolenou, tak mu píšu, že může zaplatit hned - už nenapíše...Neházím všechny do jednoho pytle, ale tohle mně osobně na této sérii vadí nejvíce, že vlastně většinu karet je nutné prodat tam.
Jinak jsem rozbalil asi 15 boxů a je tam malá Čechů a Slováků. Sice se prodávají dobře, ale je to tak každá 30. karta a to je pro na rozbalení v našich končinách málo. Je vidět, že i na ebayi zdaleka nedosahuje tato série úspěchů loňských goldek. Osobně tipuji, že zájem je tak o 90% nižší. Psali jsme to už předtím, prostě s cenou ulítli. Snad si z toho vezmou ponaučení na př. rok. proti kartám žádná kritika, ale cena je více než důležitá.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Odpovědět

Zpět na „Červenec/July 2014“