2x KHL GOLD 2013/14 - jedna z nejlepších karet vůbec !!!
Re: 2x KHL GOLD 2013/14 - jedna z nejlepších karet vůbec !!!
My máme prodaných asi 6 boxů i s balíčkama dohromady!! Asi za to může hodně i konec Lva, ale zřejmě i cena... Já rozbalil asi 10, 13 boxů, a není to špatný. Ale prostě 3000,- Kč už je hodně. Ale co je divný, ani na ebayi skoro nic není.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Že se to moc neotevírá je podle mě jednak špatným načasováním vydání, uprostřed léta dělat podobný série je podle mě blbost a pak taky ta cena. S tou podle mě rusáci hodně ulítli, protože oproti minulýmu roku tam zase tak moc navíc není. Moc si to nepamatuji, ale myslím že ten loňský ročník zmizel ze shopu prakticky okamžitě a letos vám to tam leží už delší čas prakticky bez povšimnutí, co Pavle?... Dlaší věc je jestli jsou pravda ty procenta prodeje celýho nákladu jak někde tady na fóru byly, že obrovská část jde mezi dva nebo tři lidi, kteří s tém potom různě kšeftují, tak to taky dost ten trh křiví...
A jinak konkrétně k tý kartě Saláka. Nemyslím si že jsou vhodný některý skoro až výsměšný reakce na tu cenu. Je to nabídka na best offer, takže tam se s tím víceméně počítá.
A jinak konkrétně k tý kartě Saláka. Nemyslím si že jsou vhodný některý skoro až výsměšný reakce na tu cenu. Je to nabídka na best offer, takže tam se s tím víceméně počítá.
Ano, je to tak. Skutečně loni po nich byla neskutečná sháňka. Mám dojem, že cena byla o 1000,- Kč méně (?). Nicméně, konec lva byl nejméně vhodně načasovaný a vyšší cena udělala taky své.
Ty 3 osoby... tomu moc nevěřím, jelikož by ty karty již byly ve velkým na ebayi. Pokud by to byli ti, o kterých se spekulovalo. Prý šlo ale hodně do Ruska.
Dzejdy, Cupy se taky vydávají v létě
A cena - u 1/1 je to přece vždy diskutabilní. Je to jediný kus, takže je to těžký na hodnocení. Neberu Printing Plate, ale skutečná jednička je něco jiného.
Ty 3 osoby... tomu moc nevěřím, jelikož by ty karty již byly ve velkým na ebayi. Pokud by to byli ti, o kterých se spekulovalo. Prý šlo ale hodně do Ruska.
Dzejdy, Cupy se taky vydávají v létě

A cena - u 1/1 je to přece vždy diskutabilní. Je to jediný kus, takže je to těžký na hodnocení. Neberu Printing Plate, ale skutečná jednička je něco jiného.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
nene loni byla cena cca 2000
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
No vždyť jo, dnes je 3000,- Kč:-))
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
nojo já čtu nějak rychle a přečetl jsem že stály 1000 korun a né o 1000 méně
.. soráč 

RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
Cupky ale většinou díky různým oddálením dostrkali s termínem vydání až někdy ke konci srpna nebo září, ne? Myslím že některý ročník vycházel snad i s ročním spožděním oproti tomu, který se v americe už začal opravdu hrát.... Ale polovina července je podle mě zabitá doba pro hokej. Nevím, ale u vás na shopu jsou tyhle měsíce taky slabší oproti zbytku roku ne?pavelbart píše:Dzejdy, Cupy se taky vydávají v létě![]()
Jo, slabší jsou, ale ne nějak dramaticky. Co je slabší, návštěvy, tam je úbytek lidí jasně vidět. Nicméně, máš pravdu, červenec není šťastný a s tím Cupem to byla jen legrace, KHL gold asi nikdy nebudou mít ani 10% věhlas Cupek...
Kdyby stály litřík, to by byla paráda, ale to už by bylo přehnanýLukyn55 píše:nojo já čtu nějak rychle a přečetl jsem že stály 1000 korun a né o 1000 méně.. soráč

Karty novej Gold Collection sa dobre predávajú len vo Fínsku, slabota v Rusku aj Lotyšsku... Neprispel pád Leva a a Riga sa zachránila o 5 min. 12... Na Slovensku 3 ľudia otvorili po case a to je celé SK, a to my máme Slovan
. Cena vysoká za box, hlavný problém vidím v tom. Mali urobiť box z 12 balíčkami po 1500 Kč a predávalo by sa.