7x 13-14 Between the Pipes - stojí za kouknutí...
- superman66
- Legenda
Re: 7x 13-14 Between the Pipes - stojí za kouknutí...
Tak jestli byl Roy a Hašek v jednom boxu, tak to je dobrej úlet. Box nabitý jak prase Každopádně pokud to podobně bude plněný, tak BTP snad obnoví mou víru v otvírání boxů. Musím se přiznat že po rozbalení 9 boxů Masked stories mě zámořské plnění dost nudí.. mám pocit že tam prostě nikde nic není Takže doufám že se to zlomí, uvidím více brejků jako tento a zas si nějaký ten box NHL loupnu
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Hezky napsané:-). A máš recht.
Souhlasím Roy s Hašanem v jednom boxu je naprostá kravina... Ještě jsem ani nenapsal, že to nej bylo v 5ti boxech. A jak jsme byli namlsaní, vzali jsme i další dva. Ty nebyly špatný, ale předtím to vycházelo v podstatě mega pecka na každý box...
BTW - hlavně si neber Showcase, asi by si zase zanevřel.
Souhlasím Roy s Hašanem v jednom boxu je naprostá kravina... Ještě jsem ani nenapsal, že to nej bylo v 5ti boxech. A jak jsme byli namlsaní, vzali jsme i další dva. Ty nebyly špatný, ale předtím to vycházelo v podstatě mega pecka na každý box...
BTW - hlavně si neber Showcase, asi by si zase zanevřel.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Nechci bejt nějak zbytečně negativní, ale na to, že brankáře docela sbírám, tak tahle série mě
nikdy neoslovila a nezdá se, že se to nějak změní. Chápu, že nemají licenci, ale přijde mi, že i s tímhle omezením
by se dalo udělat víc (možná už to i udělali, ale nejde to dělat do nekonečna). Ale já sbírám karty hlavně kvůli fotkám.
A tenhle standardní postup ITG se mi prostě nelíbí...Ani kdybych tam našel Vezinu s Bóžou Modrým...
To už bych bral radši tohle jako řadovku Patricka Roye
nikdy neoslovila a nezdá se, že se to nějak změní. Chápu, že nemají licenci, ale přijde mi, že i s tímhle omezením
by se dalo udělat víc (možná už to i udělali, ale nejde to dělat do nekonečna). Ale já sbírám karty hlavně kvůli fotkám.
A tenhle standardní postup ITG se mi prostě nelíbí...Ani kdybych tam našel Vezinu s Bóžou Modrým...
To už bych bral radši tohle jako řadovku Patricka Roye
- Lembi
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Nebylo na tom case-u napsano od ITG neco jako "for Svatos", nebo tak? Na nej by to presne sedelo takova otviracka....