This release features an awesome selection of some of the most desirable cards in the entire hockey hobby.
Production is cut from 20% from last year!

Tak je maj dát na ebay...Felipe píše:Ale zase se můžou objevit kartičky co někomu chybí do sbírky a nejde je sehnat...
pavelbart píše:To nechápu, vždyť nemají licenci od r. 2005 a ještě ve 2008 to bylo super. Pak to šlo pomalu dolů. Tyhle sračky jim kredit rozhodně nezachrání. Vždyť tam půlka karet není jejich!!! Takže v podstatě přebalují a dělají z toho 1/1 - nepřijde Vám to trapný?? A ještě ty ceny boxů, to ani nemluvím. Ale samozřejmě, ať si to kupuje kdo chce. Mně to je šum, já třeba nemám jedinou kartu z posledních ITG Ultimate a to jsou roky, kde mám hodně přes 10 karet...
Z toho, jak se to zrovna řeší na SCF, by plynulo, že karty s show razítky určitě a tyhle 1/1 velmi pravděpodobně jsou z kusů vyrobených ITG navíc pro případnou výměnu za poškozené, špatně natištěné apod. kusy v balíčcích. Když už nejsou potřeba, tak se na to naflákají razítka. Takže to nezasahuje do původního počtu vydaných karet.xmkrejci píše:To jako ze z deseti kusu karet xx/10 se udela timto existujicich 9 kusu x/10 a jedenkat 1/1 vydana jiny rok?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host