2014-15 OFS Classic

Žhavé novinky týkající se sezóny 14 / 15
Odpovědět
Martas
Opora
Opora

Re: 14 / 15 - OFS Classic

Příspěvek od Martas »

No, jak se tak dívám na to složení pořádně (snad už sem to pochopil), tak zůstanu u hobby boxu, stejně budu sbírat base set. V collectoru je strašně moc paralelek. Ikdyž by nebyla špatná nějaká masked guardians, ale ty sesbírat, tak bych zruinoval. :D Takže u mě volba jasná. Jeden, možná dva boxy a pak do dosbírám na netu nebo balíčky.:D

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Bude i tato série volně dostupná v řetězcích (trafiky, tabáky,..)?

Jinak zatím to vypadá hodně luxusně uvidíme ještě jak to bude vypadat. Akorát moc nevidím tu rovnocenost s první sérii, jak bylo psáno... :yawn:

xmkrejci
Veterán
Veterán

Příspěvek od xmkrejci »

Moc tomu nerozmim...
OFS Classic 14-15
Authentic Signature
Level 1
(1 of 49)
# 71-133

Authentic Signature
Level 2
(1 of 9)
# 1-70

Neni u Levelu 2 chyba v cislovani?

Snad poprve behem sveho sbirani budu mit zajem o box, bude stacit prazdny :)
Obrázek

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

jsem docela zvědavej na ty booklety, ale hned první věc, co je na nich špatně, je to že v sérii je 15 karet 9ti týmů :/ .. věřím, že karty budou pěkné, ale když se na ní neobjeví víc jak třetina týmů, tak je to bohužel k ničemu :( .. pokud jde například o to, že týmy nedodaly nějaké určitě memorabilie, tak přece takové karty nemusíme tlačit na sílu (hlavně aby vyšly) a můžeme si je nechat na příští rok a dořešit to i s osatními mančafty

já vím, že je super, že se kartičky u nás pohly správným směrem, ale přijde mi, že se do těch karet první rok rve všecko co je možné a co procházelo třeba v zámoří určitým letitým vývojem a u nás to hned všecko musí být v prvních dvou sériích ..

přijde mi pak ten set jako komplet zbytečně přeplácaný .. už jen třeba množstvím různých paralelek.. řešilo se tady že hodně týmů nikdo nesbírá, nebo že o ně není moc zájem.. tak proč dělat dvě limitované paralelní verze base setu? 4 verze cup winners.. nebo ty výroční karty? myslím, že pro normálního sběratele karet nebo kluka co si koupí balíček karet někde na stánku je totálně nezajímavé, že Třinec hrál jedno utkání v růžových dresech nebo, že některé týmy měly určité výročí, nebo se k výročí jiného týmu jen přimotaly.. to když vyhrál Zlín titul je podle mě podstatný důvod proč se jejich týmu věnovala celá inzertní série, ale tady mi to fakt přijde o ničem a k tomu hned ve třech paralelních verzích .. k tomu hned paralelní verze jersey a auto karet.. do toho by měla být ještě i podepsaná verze inzertů z první série .. prostě mi to osobně přijde zbytečné ..

v našich podmínkách bych řekl že by bohatě stačilo udělat pěkné inzerty (klidně i nelimitované) a k tomu třeba ty jersey a podpisovky .. místo toho je tady přehršel různých karet, které ještě mají navíc hodně nerovnoměrné zastoupení jednotlivých týmů

snad se to, co jsem napsal, nebude bráno jako kritika a pokud jo,tak snad konstruktivní ;)
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

To info o podepsany verti insertu z S1 se vzalo kde ? Asi sem to nejak prehlidnul... To sou ty Signature Bonus ?

xmkrejci
Veterán
Veterán

Příspěvek od xmkrejci »

Steven Hockey Cards píše:To info o podepsany verti insertu z S1 se vzalo kde ? Asi sem to nejak prehlidnul... To sou ty Signature Bonus ?
Zkopiroval jsem to z checklistu na strankach OFS. Nicmene uz to mezitim nekdo na webovkach opravil. Takze to byla jen chyba.
Obrázek

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Signature bonus.
http://ofscards.com/drupal/cs/content/s ... sic-201415

Trochu jsem se zastavil u tohoto:

"Seznam karet je aktuální k dnešnímu datu, tj. 24.02.2015, do budoucna nevylučujeme, že tento seznam nebude průběžně doplněný o další jména. Proto pokud najdete v balíčcích i další "Signature Bonus Card", které zde nejsou uvedeny, pravděpodobně se jedná o interní tzv. Update verzi. Doufáme, že nebudeme následně zahlceni podobnými dotazy typu, proč sběratel drží v rukou kartu, kterou nenašel označenou na seznamu. Budeme se snažit seznamy průběžně aktualizovat, abychom těmto situacím předešly." (Btw. pokud karty nevydávají pouze ženy, je tam hrubice jako hrom :-) )

Nejjednodušší bude opravdu doplňovat checklist, protože pak člověk ani neví, zda má vše nebo nemá.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

no jo, co slovo to rýpnutí, jak jinak ... !!!

Jinak super, krásné číslo 40ks :clap: "podepsaných" zlínských kartiček, i když těch 1/1 nebo x/2 mi je líto no že jich není více :(
Obrázek
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

smiesek píše:no jo, co slovo to rýpnutí, jak jinak ... !!!
Ale jdi ;) , vždyť ty karty chválím. Hrubka se dá vzít s úsměvem a opravit, to není rýpání. Pokud jde o kompletnost checklistu, třeba u OFS Extreme Exclusive ten checklist stále není kompletní, takže nevím, co mi chybí apod., podobně se to může stát i buybacků, nevím. Přeci sama hledáš chybějící karty a píšeš na webu chyběnky apod.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

já jen nejsem takový češtinář, tak hold nejsem dokonalá, což mě mrzí :(

Já taky nevím, jaké kartičky mi chybí a jaké ne, tedy ty co jsou uvedené v seznamech, tak vím, že mi chybí :) A o Extreme si už nechávám pouze zdát. Ale o tom to je, budeme hledat podepsané kartičky jako poklad, přece nebudeme vše dostávat pod nos a sedět na zadku, budeme chodit s buzolou, léto se blíží ;)
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

smiesek píše:léto se blíží ;)
Nemáš pravdu...žádný léto, nýbrž zima se blíží *cl* :wave:

Obrázek
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

worlikku, začnem sbírat GoT karty? :D myslím že jsem na eBay nějaky pěkny viděl, ale ty ceny...
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Mně třeba tyhle buybacky přijdou trochu zbytečný. Kdyby místo toho ty podpisy získali pro klasickou podpisovku, tak by to podle mě bylo smysluplnější.
Obrázek

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

deiv14 píše:worlikku, začnem sbírat GoT karty? :D myslím že jsem na eBay nějaky pěkny viděl, ale ty ceny...
Asi ne...hokejový bohatě postačí... ;)
DzEjDy píše:Mně třeba tyhle buybacky přijdou trochu zbytečný. Kdyby místo toho ty podpisy získali pro klasickou podpisovku, tak by to podle mě bylo smysluplnější.
*gp*
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

Tak ja taky pridam svusej pohled na vec ... (mysleno celkove na serii 2)

Predne bych chtel pochvalit plneni boxu. To je naprosta bomba jak ve srovnani s drivejsima rocnikama tak i se serii 1. Za litr je toho v boxu falt hodne... Dalsi pozitivum je ze serie prinesla spoustu novinek a jedna se tak skutecne o rovnocenou serii (v tomto pripade si trofnu rict ze je i lepsi).

Nekdp tady psal ze se mu moc nelibi ty vyrocni karty a ze to vetsinu lidi nezajima. Ale je jich v boxu jenom par tak si myslim ze se to da prezit a ja jako kladenal sem za tyhle karty moc rad.

Nevyvazenost tymu na kterou taky nekdo upozornoval je celkem markanntni ale na druhou stranu zas mozna lepsi mit tam 10 karet jednoho tymu a garanci 2 podpisu na box nez to zkrouhnout na 4 a pak by treba ty boxy nebyy tak naslaply...

co se tyce SIGNATURE BONUS karet tak to mi pride jako strasnej chaos... V zakladu je to napad docela dobrej ale proc neudelat jednotnej limit /15 ??? Kdyby se reklo v klubech ze je potreba 15 podpisu a vydaly by se jenom karty rech kdo to dodrzi bylo by to o dost prehlednejsi a smysluplnejsi. Karty Zlina s limitem /1 a /2 to uz je totali nesmysl !! Proc ??? To samy plati pro vyrocni karty ktery maj taky verzi AUTO /1. to je fakt o nicem. Jasny at sou 1/1 karty ale treba s jmenovkama z hokejek + treba PP proste neco fakt vyjimecnyho a ne jenom ue je karta podepsana. To si jich muzu nechat podepsat treba 100 a bude to skoro stejny. Tohle vidim jako velkou slabinu tyhle jinak hodne povedeny serie. Nechat vsechny SIGN bonus v limitu /15 a vyhazet 1/1 verze vyrocnich karet a byla by to podle me uplne super seriee ale tohle ji v mejch ocich dost devalvuje.

To je asi tak vsechno co sem chtel rict :-)

Tomino69
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tomino69 »

Za mě souhlas z posledním příspěvkem.

Jsem rád že Kladnu vůbec něco vyšlo, ale taky nechápu smysl podpisovek 1/1 když už jsou /15, jak píše Steven, chápal bych to u karet kde je něco vyjímečnýho, ale takhle opravdu nevím z jakého důvodu jsou ještě 1/1 ....

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

dobrý večer, mám za vydavatele drobnou poznámku k diskuzi.
bonus signature berte jako bonus, tedy něco navíc. karty jsme na své náklady rozeslali na kluby a čekali co se vrátí zpátky.
až se Vám nějaké tyto karty dostanou do ruky, uvidíte jak je práce vydavatele náročná. pošlete krabici s kartama, k tomu
určené fixy a vrátí se karty zčásti nebo úplně podepsané jinou barvou, jinde než jste chtěli atd.

ještě k obsahu boxů, jste naši zákazníci a snažíme se naši práci řídit částečně i podle Vašich přání.
ale asi se nikdy nezavděčíme úplně každému.
ujišťuji Vás že výroční edice bychom rádi vyrobili jakémukoliv týmu, který by nějakou takovou akci pořádal.
většinou jsou Vaše názory rozumné a přínosné našemu společnému hobby.
ALE !!!! co mě opravdu dostalo je příspěvek Lukyna který třineckou akci Movember na podporu boje proti rakovině prostaty,
nazve "nějakým zápasem v růžových dresech". dívím se že mu Twenty jako velký propagátor akce Movember ani neodpověděl.

Vážení sběratelé, věřte že se snažíme dělat pro vývoj českých sb. karet maximum.

ještě malý příklad na závěr. náš člověk jede do Pardubic za účelem získání nějakých těch hraných, třebaže poničených hokejek,
od pana kustoda dostane hokejky, moc pěkně poděkuje(dá lahvinku vína kvůli utužování dobrých vztahů)
a do firmy přiveze hokejky V. Kočího, M.Barteka, D. Noska a golman J. Kováře, pravděpodobně ještě z poslední akce české repre.
myslím že z toho pardubičtí fandové a sběratelé moc karet v serii nenajdou.

mějte se a svoje hobby si užívejte

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

To, co pan Hrbek popisuje, vypovídá jednoznačně o tom, že pro spoustu resp. většinu lidí z hokeje jsou karty naprosto okrajovou záležitostí, která je spíš obtěžuje, než aby v ní viděli třeba nějaký potenciál .... důvodů je asi hodně, ale mj. za to může i minimální tradice našeho hobby u nás - v americe jsou karty někdy od začátku minulého století a ani tam přece není vše ideální
... a to se týká i samotných karet - za mě jednoznačně :thumbup: za snahu naše karty někam posunout a za vše dobré, co se podařilo a podaří .... i proto jsem ochoten prominout nedostatky, které se vyskytnou a to zcela logicky, řekl bych, že i rolls nebo bentley občas musí do servisu ... na sérii se těším a určitě si boxík pořídím *cl*
... a kdybych měl říct, co bych zase někdy v nejaké sérii rád viděl, tak většinově "neuznávané" printing platy, ty mě vždycky v boxíku made in Hrbek dokázyly potěšit *rfl*

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

pane Hrbku já vím, že ty růžové dresy byly na akci Movember, zrovna ten zápas totiž hráli s námi, ale jde spíš o to, že když si mančaft na jeden zápas obleče růžové dresy, tak to není podle mě nic tak význameného, aby se to objevilo na kartách

.. kdyby například byla inzertní série s názvem Movember, kde by byl nějaký mix extraligových hráčů, kteří si nechali narůst knír, tak by to podle mě bylo zajímavější ;)
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

Tukans
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tukans »

Zdravím, už se to tady zase hrne a hrne, jako by to vypadalo, že to nikdo neumí pochválit udělanou hromadu práce, která za vším je, je to od nafocení, po sehnání statistik, design karet, po schánění podpisů i memorabilií ze zápasů a tak dále a tak dále... spousta práce za tím vším. Je to velká pochvala za to panu Hrbkovi a celému jeho týmu.
Příjde mi, že už tady neumí nikdo nic s názvem OFS pochválit nebo prostě říct díky. jen se hledají samé i pitomosti maličkosti a tak kde je jaké Y nebo jestli je tam o pár karet víc jako Movember Třince a tak. Je jasné že většina sbírá spartu a tak ale i Třinec má své fanoušky a to i každý tým. A předpokládám, že o tyhle doplňkové série projevili zájem i ty kluby pro které byli zhotoveny ty karty. Takže proč ne. A ať si karty koupí desetiletý klučina na stadionu v Třinci nebo mu to koupí taťka a najde tam Movember kartu tak bude šťastnej o tom to přeci je ne a přibudou možná i další sběratelé, než aby poslední dobou ubejvali. I kdyyb tam byl nějakej set Chomutova výroční nebo já nevim tak každej tým na to má právo, stejně jako sparta a asi by to upadlo kdyby se karty dělali jen pro sparatu, pardubice Plzeň, to by si karty asi fanoušci jiných týmů nekpuovali.
alespoň budete mít s kým vyměňovat.
Nechtěl sjem psát do diskuze dokavaď nebude jasné jak bude celá série vypadat, ale už to nešlo. Pořádně nejsou náhledy a nic a hrrrrrr na kritiku

Na stick karty jsem zvědav i na booklety, ale jen doufám, že si pan Hrben nenasadil vysokou laťku, aby v další letech bylo zase co vymýšlet.

přeju hodně zdaru

Odpovědět

Zpět na „2014 / 2015“