2014-15 OFS Classic
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Re: 14 / 15 - OFS Classic
To by meli bejt asi karty pripraveny pro pripad poskozeni tech nizkolimitovanejch karet. A tipnul bych si ze to je jako bonus pro velkoodberatele a od nich je asi jedina moznost se ke kartam dostat ... Viz tebou zminovyny eshop, ale bude asi vic zdroju.
Nerikam ze to takhle 100% je ale videl bych to takhler
Nerikam ze to takhle 100% je ale videl bych to takhler
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Jo a este urcite existuje PROMO verze ke GLACIER paralelkam. A od ostatnich uz asi ne...
Steven, svatá pravda. Podařilo se mi sehnat pár kousků
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- boliholi
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Jen 1 otázka... Kde a jak?
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!
HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!
HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz
Nabídl mi je jeden velkoodběratel. Tak sem neváhal a vzal jsem si je.
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
tak to je paráda.. takže pokud nejsem kamarád s určitými lidmi, tak se k nim nemám šanci dostat? .. prostě paráda jako vždy
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
Taky me stve, ze mi ty karty chybi a rad se po tech kartach budu pidit a pokusim se je sehnat. Nicmene zrovna tady bych nikoho neosocoval. Proste PROMO karty jsou od toho, aby je nekdo dostal bokem k objednavce nebo proste jenom ze znamosti. Oficialni prodejni karta to neni. A v zadnem seznamu vedena neni. Co je na strankach vyrobce, v tomto pripade OFS, je dane a tim to konci. Pamatuju, ze tak pred 2 (3) roky pan Hrbek rozdaval Sample karty na PTH burze kazdemu, kdo mel zajem.
VIP vstupenku na hokej taky nemuzes normalne koupit a musi ti je dat nekdo znamy. A mam byt kvuli tomu na lidi nastvany, ze sedim o patro vys a bez cateringu?...
VIP vstupenku na hokej taky nemuzes normalne koupit a musi ti je dat nekdo znamy. A mam byt kvuli tomu na lidi nastvany, ze sedim o patro vys a bez cateringu?...
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim, taky bych to s temi promo kartami nevidel tak negativne, vzdyt o nic nejde, je to jako sample a chapu, ze je dostane velkoodberatel... Pokud jsou ostatni karty v boxech, kde maji byt, je to v poradku.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Jako taky mě štve, že nebudu mít nikdy všechny Expo, Extreme, Promo, Team Card a podobně ... ale za prvé, nejsou to ofiko karty ... a za druhé, nikdo nebude mít nikdy všechny karty, o tom sbírání je ... Já sbírám co je oficiální (tedy v checklistu), tohle je tak nějak navíc, osobně to zase tak neřeším. Nehroťme to a buďme rádi, že se české ofiko karty dostaly do stavu, že stojí za to, mají myšlenku a jsou designově super. Takhle bysme tady jako za starých dob řešili, kdo měl kolik duplikátů v jednom balíčku nebo proč není na podpisovce podpis
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
no mě to štve z toho pohledu, že se k nim prostě nemám šanci dostat.. kdyby se třeba dávaly do boxů jako bonus, nebo by se pak daly někde všechny sehnat (třeba u p.Hrbka, nebo na nějakém eshopu, nebo na stránkách ofs) .. mrzí mě, že prostě Brno je už nejspíš rozebrané po určitých lidech a nikdo jinej se k nim asi nedostane ..
Mě spíš štve jiná věc... že dnes je 3. 2. 2015 a OFS Classic se stále nedají sehnat v kamených trafikách a tabácích!
Jsem rád,že konečně máme karty na úrovni. Tak jak se říká takové "raritky" jsou pro mě jen zpestření našich sbírek.
Tak nevím jak jinde, ale v Opavě v trafice v Tescu už je konečně maji!vojta píše:Mě spíš štve jiná věc... že dnes je 3. 2. 2015 a OFS Classic se stále nedají sehnat v kamených trafikách a tabácích!
Já jsem byl o víkendu v Olomouci v Šantovce v Gecu (nebo jak se ten tabák jmenuje) a byl mi nabídnut jen ročník 12/13, tak jsem teda smutně 2 balíčky po 10 kartách koupil a 7 karet bylo stejných v obou balíčcích, takže plynule přecházím k tomu, že je fakt nesmysl si stěžovat na nedostupnost nějakých promo karet, ale spíš bych se těšil z toho, jakej skok OFS udělali oproti 2 roky starému produktu
MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
Já si myslím, že už je ani nemusí dávat na trafiky, většina už bude mít base set sesbíraný nebi dokupuje na e-shopu.
Já už se spíš nemůžu dočkat druhé serie, pořád čumím na ofs stránky, kdy se tam ukáže nějaká ukázka.
Já už se spíš nemůžu dočkat druhé serie, pořád čumím na ofs stránky, kdy se tam ukáže nějaká ukázka.
Tak já na ty karty stále čekám... Dnes jsem byl nakoupit známky v tabáku a o nových kartách stále ani vidu ani slechu...
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
tady by možná stálo za zkoušku udělat příští rok distribuci karet bez OFS případně najít si někoho nového .. nevím jak to má OFS ošetřené s Corfixem jako distributorem, ale když ani 1/4 roku po vydání karet nejsou tyto karty dostupné pro normální zákazníky, tak podobná spolupráce nemá smysl .. troufám si říci, že ve chvilí kdy vyjde serie 2, tak se možná teprve budou dát tak nějak normálně sehnat balíčky z 1.série.. a druhá se do prodeje ani nedostane, protože tou dobou už bude začínat příští sezóna ..
tak já mohu jenom dodat, že v Praze k sehnání jsou ! A to metropole zličín, kaufland bílá hora (tam už dokonce vyprodáno), kaufland stodůlky a pak jsem je viděl v trafice na andělu....
Plzeň takisto "pozitívna". Videl som na vlastné oči ..