Tak aby toho tady náhodou nebylo málo, přidám se i já s tím, co se mi podařilo vytáhnout. Z boxu jsem chtěl získat hlavně co nejvíce karet Českých Budějovic, což se né uplně povedlo, ale nakonec to taky nebylo špatné a ostatní karty též stály za to. Každopádně být fanouškem Zlína nebo Sparty, tak bych si pomalu nemohl přát lepší box
"Expo" balíček se celkem povedl, Kovář na 2nd Period v téhle variantě opravdu potěšil
2nd Period
3rd Period a Overtime printing plate magenta
O tom, že Magic Moments jsou nadherné karty, už tu psalo hodně lidí a mě nezbývá, než se přidat. Naživo neskutečně krásná karta. I jméno se docela povedlo.
Road To The Cup
Pöpperle je 10/12, Závorka s Králem x/80
Autograph
Tady mohly být možná o trochu lepší jména, alespoň z mého pohledu. Ale jinak považuju Masked Stories Autograph za jedny z nejhezčích podpisovek vůbec
První memo také nic moc, alespoň co se jména týče (opět hodnoceno z mého subjektivního pohledu) nicméně ta zlínská žlutá vypadá na těhle kartách perfektně, takže karta jako taková moc pěkná
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
No a na závěr jsem si nechal dvě karty, které mě potěšily nejvíc. První z nich je druhá 3rd Period, na které se mi povedlo chytit pro mě uplně nejlepší možné jméno...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
A na úplný závěr to nejlepší, docela povedená záležitost
.
Vše kromě Českých Budějovic a Magic Moment je k dispozici.
2013/14 Masked Stories Hobby box
2013/14 Masked Stories Hobby box
Winnipeg Jets, veškeré hokejové pogy, Play Off One on One 95/96 a 96/97, UD Ice 01/02 až 05/06
- Nick-Sloter-Zasahuje
- Opora
Re: 2013/14 Masked Stories Hobby box
Krásná trefa
Další podepsaná memo tady na foru už se snad vytáhly všechny tyhle podpesaný memo.
Ale Čechmánek ale vypadá hodně dobře!
Ale Čechmánek ale vypadá hodně dobře!
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
vojta: ne ne, ještě Péťa Tuček
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK