Úvodem bych chtěl poděkovat Honzovi (worlikk) za organizaci tipovací soutěž k olympijským hrám
Zároveň díky všem, kteří do soutěže přispěli nějakou tou korunou
Nikdy jsem nic závratného nevyhrál a výhru v tipovačce beru jako skvělou záležitost, navíc s pro mě skvělým kanadským koncem

... Měl jsem možnost vybírat výhru mezi mnoha boxy, ale vzhledem k tomu, že moc boxy neotevírám, tak jsem zvolil produkt, který bych si sám jen tak nedopřál, a který skýtá velké množství druhů karet a odkazuje i na "zlatá devadesátá" -
12-13 Fleer Retro Mini Box.
ŘADOVÉ KARTY (ukázka)
INSERTY ODKAZUJÍCÍ NA ROČNÍKY 92 A 93
METALKY A FLAIR SHOWCASE... KRÁSA STŘÍDÁ NÁDHERU
A TO NEJLEPŠÍ NA KONEC...
Podpisovky zleva Josh Bailey, Michale Peca, Bobby Ryan.
SHRNUTÍ: Nechci nijak zvlášť hodnotit, protože darovanému koni, ačkoliv jsem si ho mohl vybrat sám, se na zuby nekouká

Ale pokud mám mluvit sám za sebe, tak obrovská spokojenost, a to i přesto, že jsem nezískal nic do sbírek. Metalky a Flair Showcase jsou opravdu nádherné, tam není moc o čem. Snad je jen trošku znát, že u Kanera na Precious Metal Gems jsou okraje karty hodně náchylné a už v balíčku byla drobet "líznutá". No, s eXkou si se ze mě balení boxu vystřelilo, protože není moc hráčů, které bych na takové kartě chtěl ještě méně, než Pavelce

Ale s tím se musí počítat, že z boxů se tahají i průměrní hráči

Hot Shots Kris Letang? Perfekt, vytáhl jsem ji hned z prvního balíčku. Die-cuty na všechny způsoby mají něco do sebe. A podpisovky? Lepší jsem si snad nemohl ani přát. Co jméno, to paráda. Měl jsem obavy z "no-name" nováčků, ale předčilo to mé očekávání
Na žádné z karet nijak zvlášť nelpím, takže pokud by se komukoliv cokoliv hodilo (zájemce o Pavelce vyřizuji přednostně

), jsem ochotný měnit/prodávat.
Závěrem ještě jednou díky pánové, rozbalování jsme si spolu s bráchou užili