Včera jsem s Márou otevřel na pivku tři boxy. Tady je to nejlepší z boxu OFS Update 13/14 ... za ty prachy fakt zábavné odbalování, byl to můj už čtvrtý box updatů a ani jeden nezklamal - jen škoda dvou stejných podpisovek Buriana a legendy Vinše. Hlavně Buybacky žeru.
PATCH: Bednář SLA limit 08/39, Roth TRI limit 21/63
BUYBACK: Hadamczik TRI limit /15, Šlégr REPRE limit 02/26, Meluzín REPRE limit 03/14
JERSEY: Mensator PLZ modrá, Mensator PLZ bílá, Nedvěd LIB dva odstíny modré
DOUBLE SIGNATURE: Bartečko/Kaše CHO limit silver 1/99
SIGNATURE: Tenkrát KLA limit gold 14/20, Kovář VIT limit gold /20, Burian BNO dvakrát limit white 13/75 a 16/75
LEGENDY: Vinš KLA dvakrát
GOLD /20: Legenda Bříza REPRE, Rosol LIT Trenéři, Bílek UPDATE KLA, Němec UPDATE VIT dvakrát, Plášil HKR, Vydarený HKR, Tenkrát KLA, Dočekal BNO, Mrázek BNO
Dále jsem ještě loupnul boxy OFS 06/07 a OFS 10/11 (Hunu jsem získal taky během včerejška, takže pro mou sbírku pěkný kousek). Tady na scanu karty, které se mi šikly do sbírek, až překvapivě při tolika duplikátech se zadařilo ze 30 chybějících karet do komplet setu rovných 17 karet
Naopak box OFS 10/11 byl pro mě trochu zklamáním. Sice na jersey pěkné jména a Mensator dvě barvy, ale podpisovka jen jedna a ještě k tomu Matěj Pekr z Olmíku na red limitu. Legendy byly tři. Zbytek řadovky, inserty nebo karty reprezentace.
Karet navíc mám spousty, takže pokud někdo něco shání, ať klidně napíše
OFS Update 13/14 + dva starší boxy OFS
OFS Update 13/14 + dva starší boxy OFS
Naposledy upravil(a) Uphon dne pon 24. bře 2014 8:26:28, celkem upraveno 1 x.
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
Re: OFS Update 13/14 + dva starší boxy OFS
GOLD /20: Bílek UPDATE KLA, Němec UPDATE VIT ...nemely byt Gold karty pouze zakladni set, NE update?
Update se taky dělal GOLD verze, v těch úplně prvních Updatových boxech prý ještě nebyly, ale teď už ano. Prý je na skladu OFS ještě cca 120 boxů a tam jsou už i ty dotiskové.xmkrejci píše:GOLD /20: Bílek UPDATE KLA, Němec UPDATE VIT ...nemely byt Gold karty pouze zakladni set, NE update?
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
Moc staré OFS nesleduji, ale insert Sniper mi přijde velice slušný, škoda, že nemají takových více v nových sériích.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Jsem pořád nemohl uvěřit tomu co čtu, protože jsem měl za to, že mluvíš o tom sniper "insertu" co je na druhém scanu A potom jsem až našel ten insert z 06/07 o kterém mluvíšpavelbart píše:Moc staré OFS nesleduji, ale insert Sniper mi přijde velice slušný, škoda, že nemají takových více v nových sériích.
No vidíš, to mi vůbec nedošlo . Ne ne, ten první se mi zas tak nelíbí
Na tom "správném" je ale evidentní jiný rukopis někoho jiného, než kdo dělá poslední práce.
Na tom "správném" je ale evidentní jiný rukopis někoho jiného, než kdo dělá poslední práce.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.