Box
Karty od 1 do 31

A to nej!

Petr Hrbek 11/30

Jan "Gusta" Havel! 14/30

A pro mě asi to nejlepší!
Pavel Richter !!! 7/30

Podle mě krásný box a myslím, že se podpisy hodně vyvedli, ikdyž tady asi nejdou chytnou špatná jména

Myslím si, že za chvíli to někdo bude prodávat na aukruDeezeebra píše:Super! Dá se to někde sehnat po kartách? Já bych z toho rád jen Přikryla, to asi nemá cenu kupovat celý box.
Ale toho Siveka určitě nechceš, že ne?Luky píše:Já měl v boxu v podstatě to samé, jen místo Petra Hrbka Michala Sivka. A já teda jako Kolíňák dávám jako nej "Gustu", ale proti gustu nejede vlak:D Jinak karty parádní, jen by mě zajímalo zda je nějaké pořadí karet dle jmen, něco jako checklist, karty nejsou číslovaný, ale rád bych je do sbírky oskenoval dle nějakého řádu. Díky moc za takovou parádu. Tady by se mohlo UD učit.
Jo jsou nádhernýSMUT3R píše:I přes to, že jsem totální anti-sparťan (v jakýmkoli sportu), tak musím uznat, že ty karty pěkný jsou.
Ale vyjdeDawson99 píše:Boli Gratulace moc pekne karty co se ti rysuji ve sbirce .. aspon mas co sbiratto Energie na necem podobnem nikdy nevyjde
To buď jenom rádDawson99 píše:Boli Gratulace moc pekne karty co se ti rysuji ve sbirce .. aspon mas co sbiratto Energie na necem podobnem nikdy nevyjde
Veteran fans hcs píše:Ale vyjdeDawson99 píše:Boli Gratulace moc pekne karty co se ti rysuji ve sbirce .. aspon mas co sbiratto Energie na necem podobnem nikdy nevyjde
, stačí měsíc počkat
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti