12-13 Fleer Retro Mini Box: Výhra z olympijské tipovačky

Boxy otevřené sběrateli v měsíci březnu 2014.
Odpovědět
Bianconero
Legenda
Legenda

12-13 Fleer Retro Mini Box: Výhra z olympijské tipovačky

Příspěvek od Bianconero »

Úvodem bych chtěl poděkovat Honzovi (worlikk) za organizaci tipovací soutěž k olympijským hrám *thks*

Zároveň díky všem, kteří do soutěže přispěli nějakou tou korunou *thks*

Nikdy jsem nic závratného nevyhrál a výhru v tipovačce beru jako skvělou záležitost, navíc s pro mě skvělým kanadským koncem *cl* ... Měl jsem možnost vybírat výhru mezi mnoha boxy, ale vzhledem k tomu, že moc boxy neotevírám, tak jsem zvolil produkt, který bych si sám jen tak nedopřál, a který skýtá velké množství druhů karet a odkazuje i na "zlatá devadesátá" - 12-13 Fleer Retro Mini Box.

Obrázek

ŘADOVÉ KARTY (ukázka)

Obrázek

INSERTY ODKAZUJÍCÍ NA ROČNÍKY 92 A 93

Obrázek

METALKY A FLAIR SHOWCASE... KRÁSA STŘÍDÁ NÁDHERU

Obrázek

A TO NEJLEPŠÍ NA KONEC...
Podpisovky zleva Josh Bailey, Michale Peca, Bobby Ryan.

Obrázek

SHRNUTÍ: Nechci nijak zvlášť hodnotit, protože darovanému koni, ačkoliv jsem si ho mohl vybrat sám, se na zuby nekouká :) Ale pokud mám mluvit sám za sebe, tak obrovská spokojenost, a to i přesto, že jsem nezískal nic do sbírek. Metalky a Flair Showcase jsou opravdu nádherné, tam není moc o čem. Snad je jen trošku znát, že u Kanera na Precious Metal Gems jsou okraje karty hodně náchylné a už v balíčku byla drobet "líznutá". No, s eXkou si se ze mě balení boxu vystřelilo, protože není moc hráčů, které bych na takové kartě chtěl ještě méně, než Pavelce :D Ale s tím se musí počítat, že z boxů se tahají i průměrní hráči 8-) Hot Shots Kris Letang? Perfekt, vytáhl jsem ji hned z prvního balíčku. Die-cuty na všechny způsoby mají něco do sebe. A podpisovky? Lepší jsem si snad nemohl ani přát. Co jméno, to paráda. Měl jsem obavy z "no-name" nováčků, ale předčilo to mé očekávání :thumbup:

Na žádné z karet nijak zvlášť nelpím, takže pokud by se komukoliv cokoliv hodilo (zájemce o Pavelce vyřizuji přednostně :lol: ), jsem ochotný měnit/prodávat.

Závěrem ještě jednou díky pánové, rozbalování jsme si spolu s bráchou užili *prty*
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Hans
Administrátor
Administrátor

Re: 12-13 Fleer Retro Mini Box: Výhra z olympijské tipovačky

Příspěvek od Hans »

Tak já se o Pavelce klidně hlásím. *lgh* Tyhle EX inserty jsou moc pěkný. Jak tu vždycky někdo píše - Darovanému koni na zuby nekoukej, i když tady se můžeš i dost kouknout. :D Die Cut insert paráda. Podpisovky taky nebyly špatné. Myslím, že spokojenost je oprávněná.

Nick-Sloter-Zasahuje
Opora
Opora

Příspěvek od Nick-Sloter-Zasahuje »

Tak Pavelec by potěšil i mně , gratulace . :thumbup:

Michal
Legenda
Legenda

Příspěvek od Michal »

Gratulace veliká! Nakonec si myslím, že rada nebyla úplně nejhorší a vytáhl jsi skutečné skvosty! :)
Jenom škoda, že místo Kanea nebyl Toews.
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)

Odpovědět

Zpět na „Březen/March 2014“