13-14 SP GAME USED

Boxy otevřené sběrateli v měsíci únoru 2014.
Odpovědět
AVAYA
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

13-14 SP GAME USED

Příspěvek od AVAYA »

Než přejdu k samotným kartám, musím říct, že jsem velice sváteční otvírač boxů. Respektive za ta dlouhá léta, co se věnuju sbírání karet, je tohle můj třetí box. První jsem si kupovala loni ( možná už předloni ) a nedopadlo to dobře. Ne snad že by byl špatný obsah boxu, ale 98% karet bylo slepených a nešly odlepit - a když se to po různých peripetiích podařilo, byly poničené, v lepším případě na nich byly fleky. Tak to byl můj první box a obrovské zklamání. Proto jsem loni hodně váhala, zda to vůbec zkoušet znova. Ale nakonec jsem se rozhodla, že ano - říkala jsem si, že přece nemůžu mít znova smůlu. Zvolila jsem tedy Artifacts 2012-13 - super no, až na to, že hit boxu - Karta Bobbyho Ryana - Jersey patch Emerald /24 - byla poničená - na zadní straně byly dva hodně hluboké a dlouhé vrypy ( co se týče reklamace u UD, která nedopadla dobře, sem nic psát nebudu, to je docela jiný příběh :( ). Takže další velké zklamání. A zařekla jsem se, že už NIKDY si žádnej box nekoupím. No ale znáte to.... A protože se výrobci karet zbláznili a vydali Mrázkovi hafo karet, psychicky jsem to nevydržela, a šla do třetice dobrého i zlého do toho. Rozmýšlela jsem se, zda si pořídit Dominion nebo Game Used - Nakonec vyhrál box GU - naprosto jsem propadla kartám Draft Day s písmeny a říkala jsem si.... Kurňa už by to štěstí mohlo bejt unavený a sednout na mě :lol: Ne- tohle není pohádka, to je realita, takže žádná karta Draft Day ani žádnej Péťa nebo Páťa ( rozuměj Petr Mrázek nebo Patrick Roy ) na mě nevypadli, no ale............... posuďte sami ;)

Nejprve řadovky : 23 ks, žádnej duplikát

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

No a pak ty lepší karty :

ROOKIE FABRICS :

ObrázekObrázek

ROOKIE FABRICS DUAL :

Obrázek

ROOKIE FABRICS PATCH /35

Obrázek

No a karta, která mi udělala největší radost, a o které si myslím, že je to case hit ( klidně mě z toho vyveďte :lol: )

GOLD AUTOGRAPH :

Obrázek

Maximální spokojenost i bez Péti a Páti :D !!! Moje hodnocení ? Žádnej duplikát, jména na řadovkách víc než slušný, když vezmu v potaz, že v boxu je 5 balíčků po 5 kartách, a já jich vytahala 28, další plus :thumbup: A co se týče insertů - Backes Gold Autograph ( D, tzn. 1 ku 84 balíčkům ), to je naprostá pecka pro mě :D Galchenyuk/35 taky celkem slušný jméno, a ty ostatní Jersey karty taky neurazily :lol: Granlund i Beaulieu jsou B, čili 1 ku 9 balíčkům, a ta Dual Jersey 1 ku 18, takže velmi slušný box, co myslíte ? Při mé smůle to je supertrefa ! :lol:

Jo a je to koupený u Pavla v obchodě - takže pokud ještě někdy půjdu do boxu - tak jedině odtamtud ! Pavle díky :thumbup:
Sbírám karty Patricka Roye, Manon Rheaume

moje sbírka : http://avaya78.rajce.idnes.cz/

Nick-Sloter-Zasahuje
Opora
Opora

Re: 13-14 SP GAME USED

Příspěvek od Nick-Sloter-Zasahuje »

Hezké karty :thumbup:

Sc4mp
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sc4mp »

měla jsi celkem štěstí na jména u nováčků :thumbup:

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

super jména.. po těch předchozích zkušenostech ti to tady určitě každý přeje :) .. řadovky jsou podle mě pěkné, jediné mi přijde divný je ta zelená na těch jersey kartách .. taková pěst na oko mi to přijde :D
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

Lembi
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lembi »

Ber to tak ze na těch kartách jsou zelenáči, což souhlasi.... horši je to, že když ja vidim na kartě takhle zelenou barvu tak už si k tomu automaticky přiřazuji limit /5.. EMERALD :D
http://hokej-karty.webnode.cz/
Obrázek
Roman Turek 784
Václav Prospal 276 Roman Horák jr. 192

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

Díky za super příběh k tvých breakům *gp* , rozhodně mnohem zajímavější, než mrknout na pár fotek a hotovo !

Letošní SP Game Used můžou obsahovat parádní kousky, ale tohle za 120 usd ? Šílenost…. jersey nováčků jsou game-worn nebo jenom photo shoot ?

Ale je super, že sis break užila…

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Backes je pěknej , mě se tyhle auto karty z Sp Gu líbí , celkově ta serie teda ne, je to nehorázně předražený škoda že Galčeňuk tam nemá lepší patch ale jinak dobrá trefa , obdivuju tě že jsi do toho šla , já bych si ten box nekoupil ani za 1200,- fakt ne .
Když chytneš pecku tak to musíš mít fakt kliku tam je dobrej box tak jeden na case .
Obrázek

Tkachuk007
Veterán
Veterán

Příspěvek od Tkachuk007 »

Galchenyuk Patch v limitu 09/35 by měla být dobře prodejná/výměná karta :thumbup: Řadovky vidím prvně a letos se mi docela líbí.

AVAYA
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AVAYA »

Děkuju kluci !!!! *thks*

Pravda je, že mě se ty jersey karty taky nelíběj ( měly by to být Game-worn !! ) ale řadovky jsou pěkný, v těhlech sériích ( SP Authentic, SPx .... ) se mi líběj už dlouho a ta Gold podpisovka je taky nádherná - líbí se mi dokonce víc než třeba Autofacts. Jo, za ty peníze se určitě dal pořídit i jinej "perspektivnější" box, ale nakonec to nebyla špatná rozbalovačka, a konečně bez problémů :lol:

Galchenyuk určitě pocestuje :D i ostatní jersey :) Base set bych chtěla dobírat. A díky, že jste se prokousali tím úvodem, říkala jsem si, že jsem zvědavá, kdo bude mít náladu ten román číst :lol: :thumbup: *thks*

alf
Opora
Opora

Příspěvek od alf »

paradni pribeh a super box

Robino
Legenda
Legenda

Příspěvek od Robino »

tak boxik asi taky priemer ale ak si spokojna ty neni co riesit... :thumbup: ozaj to bol box na pekne mena novacikov a ako bolo spominane ten Galchenyuk Patch je celkom fajn predajna karta a podpisovka tiez pekna.... :thumbup: ale tieto boxy su ozaj dost predrazene pokial clovek nechyti nejaku pecku...ale pekny brejk... *thks*

SteveRogers92
Legenda
Legenda

Příspěvek od SteveRogers92 »

Ta zelena na těch jersey je fakt divná, až když jsem na to koukal podruhé, jsem si všiml že vedle Granlunda je hráč Montrealu. Nějak automaticky , díky te barvě jsem si tam přiřadil hráče Wild's. *rfl* Ale jinak pěkne hitíky jne co je pravda. :-)
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150

Zdenek1968
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Zdenek1968 »

Gratulace k breaku, myslím, že dopadl slušně. Co mě nadchlo, to je tvůj "úvodník" :-) Asi tě angažuji každý druhý víkend, kdy mám v péči syna, abys mu vyprávěla pohádky *lgh* *gp* *thks*

AVAYA
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AVAYA »

Zdenek1968 Díky díky díky !!! A to jsem pečlivě promazávala, je o mě totiž všeobecně známo, že neumím být stručná a věcná, ale naopak - "omáčky" to je moje :lol: Tak dej číslo, hovory mám zdarma, a můžem spustit pohádky po telefonu :lol:

Ale teď zpět k tématu : Chcete někdo ty jersey ( patch ) karty ? Napíšu to naférovku : Na e-bay prodávat neumím, a ani nechci, a na aukro se mi to tedy zrovna dávat nechce - takže pokud by je někdo chtěl třeba i na kšeft, SZ ;)

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

Tak pro me by to byl super box. Galchenyuk je urcite solidni karta. Popremyslim a treba te od ni odlehcim ;)
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

tuhle serii SP Game Used miluji!
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Únor/February 2014“