Než přejdu k samotným kartám, musím říct, že jsem velice sváteční otvírač boxů. Respektive za ta dlouhá léta, co se věnuju sbírání karet, je tohle můj třetí box. První jsem si kupovala loni ( možná už předloni ) a nedopadlo to dobře. Ne snad že by byl špatný obsah boxu, ale 98% karet bylo slepených a nešly odlepit - a když se to po různých peripetiích podařilo, byly poničené, v lepším případě na nich byly fleky. Tak to byl můj první box a obrovské zklamání. Proto jsem loni hodně váhala, zda to vůbec zkoušet znova. Ale nakonec jsem se rozhodla, že ano - říkala jsem si, že přece nemůžu mít znova smůlu. Zvolila jsem tedy Artifacts 2012-13 - super no, až na to, že hit boxu - Karta Bobbyho Ryana - Jersey patch Emerald /24 - byla poničená - na zadní straně byly dva hodně hluboké a dlouhé vrypy ( co se týče reklamace u UD, která nedopadla dobře, sem nic psát nebudu, to je docela jiný příběh

). Takže další velké zklamání. A zařekla jsem se, že už NIKDY si žádnej box nekoupím. No ale znáte to.... A protože se výrobci karet zbláznili a vydali Mrázkovi hafo karet, psychicky jsem to nevydržela, a šla do třetice dobrého i zlého do toho. Rozmýšlela jsem se, zda si pořídit Dominion nebo Game Used - Nakonec vyhrál box GU - naprosto jsem propadla kartám Draft Day s písmeny a říkala jsem si.... Kurňa už by to štěstí mohlo bejt unavený a sednout na mě

Ne- tohle není pohádka, to je realita, takže žádná karta Draft Day ani žádnej Péťa nebo Páťa ( rozuměj Petr Mrázek nebo Patrick Roy ) na mě nevypadli, no ale............... posuďte sami
Nejprve řadovky : 23 ks, žádnej duplikát

No a pak ty lepší karty :
ROOKIE FABRICS :

ROOKIE FABRICS DUAL :
ROOKIE FABRICS PATCH /35
No a karta, která mi udělala největší radost, a o které si myslím, že je to case hit ( klidně mě z toho vyveďte

)
GOLD AUTOGRAPH :
Maximální spokojenost i bez Péti a Páti

!!! Moje hodnocení ? Žádnej duplikát, jména na řadovkách víc než slušný, když vezmu v potaz, že v boxu je 5 balíčků po 5 kartách, a já jich vytahala 28, další plus

A co se týče insertů - Backes Gold Autograph ( D, tzn. 1 ku 84 balíčkům ), to je naprostá pecka pro mě

Galchenyuk/35 taky celkem slušný jméno, a ty ostatní Jersey karty taky neurazily

Granlund i Beaulieu jsou B, čili 1 ku 9 balíčkům, a ta Dual Jersey 1 ku 18, takže velmi slušný box, co myslíte ? Při mé smůle to je supertrefa !
Jo a je to koupený u Pavla v obchodě - takže pokud ještě někdy půjdu do boxu - tak jedině odtamtud ! Pavle díky