L73 píše:Moc pěkné! Moc! Zaujalo mne, že snad 6 golmanů z nižších lig má stejné příjmení jako bývali golmani NHL a další ještě jako bývalí hráči NHL. Že by rodinné vlohy?

Luk.
Presne to me napadlo kdyz jsem cetl ty jmena u tech prospektu:))
jinak osobne myslim, ze ten vas pocit je to hodne zkresleny tim jak je to prezentovano najednou...těch karet (hitů) z 20ti boxů je hodně, že v podstatě už jen hledáte HITY mezi hity. Když se podíváte na plnění jednoho boxu:
2 Autographs
2 Game-Used Memorabilia Cards
3 Masked Men 5 Inserts
2 Finest Moments Insert Cards
162 Total Cards
je tam hrozná spousta řadovek (samozřejmě rozděleno ještě do nějakých subsetů) a každej vytaženej insert je hitem. Pokud kouknem na ty karty s limitem /50 a níž, je jich tam akorát jedna na box. Kdyby to bylo prezentováno box po boxu jako 3 podpisy, 3 masky a dvě jersey z toho jedna SP, tak vám to přijde fpoho:)
Na Stars of the game 3 super podpisy: Niemi, Varlamov (SP) a King Henrik (SP), na Decades podpisech jsem našel spoustu pěknejch jmen! treba legendy Giacomin, Riggin, Glen Hanlon (bejvalej kouč SK:)), Dion s tou uchylnou maskou, Moog, Tugnutt, Rhodes...Jim Craig (SP) a

Guy HEBERT (SP).
Ty jersey, zvlášť ta záplava bílejch jsou dost obyč, osobně bych ale vyzved řádek Emery, Beezer a rivals Belfour/Joseph...ty se povedly!!
Na Draft day se poved Roy/Mclean (i dyz trochu nudny kousky), ale hlavně krásnej Irbe/Kolzig!!
Aspire jsou hodně podobný, ale ten nápad je dobrej, jak je tam mazák s ušákem:) řek bych že jména super ..Moog/Subban...Price, Joseph, Hiller..
Tam dole to už jsou pecky...těch už si všim každej:)) Fuhr /19 skvělej, super patche Price a MAF /19 , BLD Price /10, Honzik/Luongo /10 a jako třešeň na dortu je Vachon /19 a Worsley /9...takovy karty se nedaj tahat z každýho boxu, to přece nejde...to jsou karty který jsou opravdu HITY mezi hity a jen když se veme těhlech posledních 7 neoddiskutovatelnejch, znamená to že může bejt v každym 3. boxu + všechny ty pěkný trefy co jsem vypsal nahoře...jshrnuto podtrženo, já bych zas tak kritickej nebyl

he ale 3000 řadovek, to musí bejt solidní kupa