SCORE 13/14, bonus BTP

Boxy otevřené sběrateli v měsíci lednu 2014.
Odpovědět
Mar123
Zkušený
Zkušený

SCORE 13/14, bonus BTP

Příspěvek od Mar123 »

K Vánocům mi žena nadělila box nových Score. Velice mě to potěšilo. Naposledny jsem měl možnost rozbalit si boxík tak před dvěma lety. Původně jsem tenhle box chtěl hlavně proto, že zde vyšla Masonovi první karty v dresu Letců, ale karty se mi zalíbili a možná se pokusím o celý set. Ze samotný boxem jsem nadmíru spokojený. Insertů bylo poměrně málo, zato 24 RC karet + dvě ve verzy gold. (myslím že jména docela dobrá, škoda že nebyl Mrázek nebo Červenka, takhle musel stačt Jordán). Team Leaders jsou na fotkách komplet, bylo jich akorát 9 + 1 zlatá. Řadové karty skenovat nebudu, i s těma jsem spokojený - 27 Čechů (včetně Jágra) 34 brankářů (všichni nejsou, ale dost jich je). Gold karty přinesly také několik zajímavých jmen. Za jediné dvě nevýhody tohoto boxu považuji karty, kde jsou fotky "na ležato" a vkládání Gold verzí. Je škoda, že po 4 -5 balíčcích je jasné v jakých týmech verze Gold bude. (Např. vytáhnout zlatého Masona by bylo pro mě fajn, nemusel bych ho do sbírky shánět jinde, jenže kdy jsou první dvě karty Boston, je bohužel jasné, že z toho nic nebude.)

první obrázky inserty

Obrázek
Obrázek
Obrázek

ukázka RC

Obrázek

GOLD
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

K prodeji nebo výměně jsou všechny GOLD verze a inserty (mimo Jágra a NET CAM).
Kdyby měl někdo o něco zájem SZ

Bonus BTP

Na jeden balíček docela dobrá jména:

Obrázek

Vše volné
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Leden/January 2014“