Certified, SPx, Score

Boxy otevřené sběrateli v měsíci prosinci 2013.
Odpovědět
kalderon
Hvězda
Hvězda

Certified, SPx, Score

Příspěvek od kalderon »

Protože jsem box nikdy nebrejkoval, tak jsem si k Vánocům koupil 3 boxy. Chtěl jsem 2 lepší a 1 obyčejnější, kde je hodně karet, abych si tu rozbalovačku pořádně užil. Doufal jsem v nějakou pecku Detroitu, pokud by nebyla pecka, tak aspoň něco od Detroitu, tak můžu říct, že i když to extra pecka nebyla, tak " něco " se urodilo, posuďte sami.
První padnul Certified 12-13, 10 * 5 karet, velká šance na dobrý karty. Řadovky pěkně lesklý, ale hlavně ty spodní jsou trochu ošoupaný, ale žádná tragédie. Tady je vyfoceno to lepší, Gordie do sbírky potěšil.
Obrázek

Další na řadě byly SPx, 18 * 4 karty + 1 bonus
Bohužel tady z toho lepšího do sbírky nic neklaplo, ovšem karty se urodily fajn, hvězda boxu je ta Winning Trios Phillky, Devante na Autographed Rookie jersey taky není k zahození, Winning materials Staffordšíra a Winning combos Bergeron/Staal jakbysmet.
Obrázek

A nakonec přišly Scorky, byla to pořádná rozbalovačka, 36*7 karet. V každém balíčku insert Glossy s lesklou přední stranou a spousta dalších insertů v boxu. Tak trochu jsem doufal v nějakou podpisovku, ale bohužel, ovšem Jirka Tlustý na Black, to myslím je taky ucházející.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Takže svůj první box break hodnotím kladně, byl to zážitek, pár pěkných karet se urodilo, kdyby měl někdo zájem o karty, i o base, dejte vědět, mimo Detroitu vše volné

Uphon
Veterán
Veterán

Re: Certified, SPx, Score

Příspěvek od Uphon »

Tak ten Tlustý na black je super trefa ... gratuluju. Pěkné brejky, ale z těch Certified bych čekal možná něco více ... nebo ten Howe je nějaká raritka? Neznám přesně checklist
Obrázek
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433

kalderon
Hvězda
Hvězda

Re: Certified, SPx, Score

Příspěvek od kalderon »

tak rarita to asi nebude, ale zas je to jediná z těch lepších karet pro mě do sbírky, tak proto *cl*

Odpovědět

Zpět na „Prosinec/December 2013“