Decades 1990's Triple Gold Club
Decades 1990's Triple Gold Club
Tak na dnešní burzu jsem odjížděl s tím, že nebudu utrácet. No nevydrželo mi to dlouho a řekl jsem si, že když jsem měl nedávno ty narozky, tak si po dlouhé době něco otevřu. Zvažoval jsem Decades, Artifacts a Trilogy mini box. Nakonec to opět vyhrála moje slabost k ITG. Case jsem si rozmyslel, ale ten jeden boxík jsem si přece jen chtěl dát. Výsledek nad očekávání dobrý.
Nejdříve Inserty - Tady potěšil hlavně Hašan, Fuhr a Jarda. Na foto se nevešel Damphousse, protože měl zrovna angínu.
Dále podpisovky - To je moje velká vášeň a zároveň to, co mě štve na ITG nejvíc. Chytit nějaké to top jméno totiž není vůbec jednoduché. Přesto by se dal Samsonov a Tugnutt považovat za úspěch. Na skenu je ještě base gold, která by měla mít limit /30. Ale musím říct, že podpisovky jsou pro mně vrchol, takže mi odkrytí těchto karet nebylo moc do zpěvu.
To co podle mně bere ITG na podpisovkách, tak to docela často vrací na game-used kartách. Sice nebylo nic do sbírky, ale spokojenost je maximální.
3. Star
2013-14 ITG Decades 1990s European Influence Dual Jerseys Black #EI05 Tomas Holmstrom/Pavel Bure /80
2. Star
2013-14 ITG Decades 1990s Franchises Quad Jerseys Gold #F11 Brett Hull/Curtis Joseph/Kelly Chase/Al MacInnis /10
A
J
E
Š
T
Ě
J
E
D
N
A
G
O
L
D
E
C
H
T
G
O
L
D
1. Star
2013-14 ITG Decades 1990s Game Used Patches Gold #M32 Peter Bondra 1/1
S breakem absolutní spokojenost a jsem rád, že jsem do Decades nakonec šel. Ono jakékoliv jiné hodnocení po 3 gold kartách by ztrácelo smysl. Až ušetřím, tak si ještě možná jeden boxík dám.
Vše je volné kromě podpisovek a karet Fuhra a Haška.
Nejdříve Inserty - Tady potěšil hlavně Hašan, Fuhr a Jarda. Na foto se nevešel Damphousse, protože měl zrovna angínu.
Dále podpisovky - To je moje velká vášeň a zároveň to, co mě štve na ITG nejvíc. Chytit nějaké to top jméno totiž není vůbec jednoduché. Přesto by se dal Samsonov a Tugnutt považovat za úspěch. Na skenu je ještě base gold, která by měla mít limit /30. Ale musím říct, že podpisovky jsou pro mně vrchol, takže mi odkrytí těchto karet nebylo moc do zpěvu.
To co podle mně bere ITG na podpisovkách, tak to docela často vrací na game-used kartách. Sice nebylo nic do sbírky, ale spokojenost je maximální.
3. Star
2013-14 ITG Decades 1990s European Influence Dual Jerseys Black #EI05 Tomas Holmstrom/Pavel Bure /80
2. Star
2013-14 ITG Decades 1990s Franchises Quad Jerseys Gold #F11 Brett Hull/Curtis Joseph/Kelly Chase/Al MacInnis /10
A
J
E
Š
T
Ě
J
E
D
N
A
G
O
L
D
E
C
H
T
G
O
L
D
1. Star
2013-14 ITG Decades 1990s Game Used Patches Gold #M32 Peter Bondra 1/1
S breakem absolutní spokojenost a jsem rád, že jsem do Decades nakonec šel. Ono jakékoliv jiné hodnocení po 3 gold kartách by ztrácelo smysl. Až ušetřím, tak si ještě možná jeden boxík dám.
Vše je volné kromě podpisovek a karet Fuhra a Haška.
Re: Decades 1990's Triple Gold Club
Opravdu echtovní goldka,krásnej patch
- superman66
- Legenda
Ten Bondra je zabijáckej.. on byl zabiják už na ledě, ale koukám že v tom pokračuje i v kartách
Moc gratuluju
Moc gratuluju
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Acto jsme se o rom bavili...hezky super karta
velmi pekny break, ja by som bol spokojny
Doufam, ze Mixo jeste nepsal Jeziskovi...
Já to říkal, že 1/1 nebo 1/3, ale jak jsem dojel domu, tak mi došlo, že 1/1. Jedna z mála karet, která má obrovský potenciál, odhaduji 300USD. A znám minimálně 3 lidi, co dávají za Bondru hodně
Hansi, zapomeň na slevu
Hansi, zapomeň na slevu
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Hodně vydařený boxík! Asi Hansi nemusíš být zklamán z těch podpisů, protože za toho Bondru se jich pár a podle tvých představ určitě pořídit dá. Ale na 300 jako Pavel bych to zase neviděl. Přeci jenom je to ITG karta. Jinak opravdu paráda a moc pěkný break!
Tak ten Bondra je masakr!!! Ale i ostatní je super. Prostě se zadařilo. Chudák mixo.
Bondra je hráč, který má poměrně málo karet a to je na cenách vidět, někdy je 3x dražší než Hašek, třeba na té triple s Jágrem nebo s kým šel 2x za nesmysl... Já myslím, že na dva boxiky to bude určitě.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Chlapci,
díky za slova chvály. Je to opravdu dobrej pocit zase jednou takovou kartu vytáhnout. Pavel může potvrdit, že v autě jsem byl po rozbalení docela zamlklej. I když to bylo spojené i s únavou. Přiznám se, že mám na jednu stranu radost, protože zrovna Bondra má v našich končinách obrovskej potenciál a tudíž nemusí za moře. Na druhou stranu zase nechci mít velké oči a říct nějakou přemrštěnou částku. Už mám v sz první dotaz na cenu, ale fakt netuším no. Těch 300 usd je možná přehnaných, ale zase tolik super karet s takovým limitem a patchem mít Peter nebude.
díky za slova chvály. Je to opravdu dobrej pocit zase jednou takovou kartu vytáhnout. Pavel může potvrdit, že v autě jsem byl po rozbalení docela zamlklej. I když to bylo spojené i s únavou. Přiznám se, že mám na jednu stranu radost, protože zrovna Bondra má v našich končinách obrovskej potenciál a tudíž nemusí za moře. Na druhou stranu zase nechci mít velké oči a říct nějakou přemrštěnou částku. Už mám v sz první dotaz na cenu, ale fakt netuším no. Těch 300 usd je možná přehnaných, ale zase tolik super karet s takovým limitem a patchem mít Peter nebude.
Parádní Bondra a dalsi 1/1 z decades v republice, gratulace veliká
super bondra,aj patch a limit sa vydarili
zbieram chicago blackhawks
Mě by ještě zajímalo kolik jste měli od vydání k dispozici boxů Pavle? Protože těch super karet se vytáhlo nějak mnoho a to tady na fóru určitě nejsou ukázány všechny boxy. Tak mě v hlavě trochu zní myšlenka čím to je? Jestli náhoda, nižší náklad celých Decades, velký množství podobných karet vložených do boxů,... Ten poměr otevřených boxů vs. skvělých karet je celkem zvláštní...
Podle mě náhoda, slušný case co jsme měli. Jinak si to nedovedu vysvětlit. Nějaký hot nebo co... Vždyť amíci takový boxy vůbec nemají pravidelně, alespoň co jsem viděl.
koukám slušný to break Bondra 1/1 vypadá velice hezky gratuluju
tak Bondra naprosta nadhera, ten patch nema chybu a limit 1/1 bez diskuze
- boliholi
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Tak ten Bondra je luxus velká gratulace
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!
HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!
HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz
Krásna karta, super box.
Na Ebay sa 1/1 bez podpisu nepredá za viac ako 120 USD, ITG už nedrží cenu.
Na Ebay sa 1/1 bez podpisu nepredá za viac ako 120 USD, ITG už nedrží cenu.
No co sa nato este povedat,len mega obrovska gratulacia
Karta sa mi hrozne paci,lenze pri zaujme Bondru v nasich koncinach sa ta bojim aj spytat na cenu.
Karta sa mi hrozne paci,lenze pri zaujme Bondru v nasich koncinach sa ta bojim aj spytat na cenu.