box OFS Plus 2012/13

Boxy otevřené sběrateli v měsíci září 2013.
revio
Zkušený
Zkušený

Re: box OFS Plus 2012/13

Příspěvek od revio »

Respekt Pavlovi , že pomáhá s řešením této situace i když s tím má společné pouze to , že prodává produkt "firmy" *cl* Jinak zrovna včera se mi stalo u McDonalda , že týpek šel reklamovat hranolky , že si objednal velké a že ty co dostal jsou střední a chce to doplnit , ale mezi tím už u stolu sežral zbytek menu .... Nějaká vedoucí směny ho slušně odpálkovala , že pokud se mu něco nezdá musí to reklamovat hned při placení a víc se s ním nebavila ( i když to je při zabaleném pytlíku dost těžké ) ..... resp. pokud není video taky bych se zákazníkem asi nebavil :-)

ma-me
Veterán
Veterán

Příspěvek od ma-me »

revio píše: ..... resp. pokud není video taky bych se zákazníkem asi nebavil :-)
Musíš přemýšlet více obchodně :-) Taková reklamace se tady objevila poprvé (nevím kolik jich bylo na přímo). Je lepší ustřihnout rohy na pár kartách a vyhovět reklamaci, uspokojit zákazníka a udržet si ho - nebo ho odpálkovat, úplně ztratit a ještě nahlodat další tím, že je celý případ "medializován" ? :D

(Samozřejmě pokud by se toto dělo hromadně a účelově, bylo by to něco jiného)
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství

revio
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od revio »

Jsem to myslel z pozice OFS .... ale bez videa , bych prostě neuznal reklamaci .... uděláš vyjímku jednomu a najde se vychcánek , kterýmu se nebude zdát plnění boxů nebo nevytáhne kartu , kterou chtěl a hurá jde se reklamovat ?

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

revio píše:Jsem to myslel z pozice OFS .... ale bez videa , bych prostě neuznal reklamaci .... uděláš vyjímku jednomu a najde se vychcánek , kterýmu se nebude zdát plnění boxů nebo nevytáhne kartu , kterou chtěl a hurá jde se reklamovat ?
Vzniká pak sám o sobě poměrně silný precedens.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Osobně bych také zákazníkům vyhověl, pokud bych věděl, že plním ručně a není to ideální...
To co tady všichni popisovali se přece stávat nemá.
Osobně mám pochopení, vím, že když plním ručně naše balíčky, taky tam dělám kraviny... ale právě proto si to po sobě kontroluji. Jenže já dělám třeba 50, 100 balíčků měsíčně a tady se jede ve velkém, tam chybám prostě zabránit nejde.
Myslím, že pokud by se panu Vrkočovi teď začali hromadně vracet reklamace, bude postupovat jinak než v tomto případě a pozná, že jde o vychcanost lidí... ale troufnu si tvrdit, že to se nestane. Věřím, že 90% sběratelů u nás je v pohodě a nemá zapotřebí takhle s někým vyjebávat.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Deezeebra
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Deezeebra »

Mně se stalo, že u boxu OFS 10/11 mi přišlo, že je tam málo jersey karet, tak jsem jen napsal dotaz na OFS a bez nějakého velkého řešení mi poslali ještě dvě jersey karty. Vůbec žádný problém s dokazováním nebo natáčením na video.

boliholi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boliholi »

Deezeebra píše:Mně se stalo, že u boxu OFS 10/11 mi přišlo, že je tam málo jersey karet, tak jsem jen napsal dotaz na OFS a bez nějakého velkého řešení mi poslali ještě dvě jersey karty. Vůbec žádný problém s dokazováním nebo natáčením na video.
Tak tohle je dost vtipný :D :D :D málo Jersey :D
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!

HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz

Odpovědět

Zpět na „Zaří/September 2013“