2x OFS 99-00, 1x OFS Plus 10-11

Boxy otevřené sběrateli v měsíci červenci 2013.
Odpovědět
Uphon
Veterán
Veterán

2x OFS 99-00, 1x OFS Plus 10-11

Příspěvek od Uphon »

Sice toho moc na scanování nemám, ale slíbil jsem že tady ten brejk hodím a jen telegraficky hodím dojmy z boxu ...

S kamarádem jsme chtěli doplnit chybějící barevné verze u karet utkání hvězd OFS 99-00 a já chtěl zkusit doplnit nějaké ty podpisovky ze OFS 10-11. Nakonec se nekonalo ani jedno.

OFS 99-00

Nejprve jsme loupli ty staré 99-00, 26 balíčků v boxu, v balíčcích 9 karet + 1 paralelka utkání hvězd po kterých jsme šli. Z osmi možných verzí (obyčejná, vytlačená, stříbrná, stříbrná perleť, zlatá, zlatá perleť, modrá, červená perleť) tam byly jen verze stříbrná a zlatá. Někteří hráči se opakovali - takže celkem cca půl na půl 26 stříbrných a 26 zlatých. Kamarád si je vzal domů, ale jednalo se o jména, které kolují v shopech i na Aukru - ty které nám chybí ve sbírce (a že jich je sakra málo) nebyl ani jeden z těch 52 karet. Nevím, kde jsou ostatní verze nebo ostatní hráči co nám chybějí ... tady aspoň náhled o jaké karty se jedná.

Na druhou stranu, byla tam spousta gólmanů, hvězdných jmen a taky plno karet reprezentace

Obrázek

OFS Plus 10-11

Tady jsem chtěl aspoň dvě jersey a dvě podpisovky, nevěděl jsem jaký je standard. V boxu 36 balíčků, v prvních asi 20 byly jen řadovky a asi cca 5 insertů + 8 karet legend. Nakonec jsme tam našli jednu podpisovku Pavla Vostřáka na red verzi a dvě jersey Marka Schwarze a Ladislava Kohna (obě jersey už jsou u kámoše ve sbírce, Vostřák je volný). Počet jersey+podpisovek pro mě zklamání, naopak tam bylo asi 15 karet Legend, které mi osobně nic moc neříkají. Raději bych vyměnil pět karet legend za jednu podpisovku nebo jersey, ale tak to asi mělo být no.

Obrázek

Napsal jsem večer ještě mail panu Vrkočovi, ten mi do hodinky odepsal, že tři memo jsou vlastně standard. Prý ze zbytků karet dobalovali boxy a mělo by tam toho být nabaleno spíše více než méně, ale podle svých slov asi zrovna sáhl po špatném boxu ... Takže škoda, kdyby někdo měl zájem, ony Legendy nascanuju (mají fialový okraj pro identifikaci, o který ročník se jedná).

Jen pro informaci - box 99/00 stál 300 Kč/ks a box 10/11 stál tuším 799 Kč
Obrázek
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433

33mc
Veterán
Veterán

Re: 2x OFS 99-00, 1x OFS Plus 10-11

Příspěvek od 33mc »

Uphon píše: Kamarád si je vzal domů, ale jednalo se o jména, které kolují v shopech i na Aukru - ty které nám chybí ve sbírce (a že jich je sakra málo) nebyl ani jeden z těch 52 karet. Nevím, kde jsou ostatní verze nebo ostatní hráči co nám chybějí ...
Problém bude v tom, že někteří hráči na některých verzích prostě neexistují.... Ale nikdo neví pořádně kteří a které verze... Nicméně tím by Ti chyběnka řádně prořídla... Ale i tak sis za tři kila užil, ne ????

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: 2x OFS 99-00, 1x OFS Plus 10-11

Příspěvek od SugarRay »

Ale i tak sis za tři kila užil, ne ????
Ty mi dáváš *lgh*
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Červenec/July 2013“