Spartacus War of Damned Exclusives Hit!

Boxy otevřené sběrateli v měsíci červenci 2013.

Vadí Vám v sekci box break otvíračky jiných než hokejových produktů?

1) Ano
28
26%
2) Ne
78
74%

Celkem hlasů: 106

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Re: Spartacus War of Damned Exclusives Hit!

Příspěvek od Tony Lapacka »

Jedna z top stránek o hobby se filmovým kartám věnuje v rámci rubriky na homepage. Možná to taky může být inspirací pro tohle forum.

http://www.cardboardconnection.com/ente ... lectibles/
Hobby od roku 1994.

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Tony Lapacka píše:Jedna z top stránek o hobby se filmovým kartám věnuje v rámci rubriky na homepage. Možná to taky může být inspirací pro tohle forum.

Ten Iron Man je špičkovej *cl* už jsem uvažoval, že do něho půjdu. Armor gallery nádhera! To je jak masky u hokejových karet. A autographed taky pecka! Ty Costume card už nic moc, příliš mě nezaujaly...

Docela mě překvapily třeba Black Sabbath karty, ale spíš v negativním slova smyslu... A koukám zde poměrně oblíbený Goon má taky své karty :thumbup:
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Michal
Legenda
Legenda

Příspěvek od Michal »

Bianconero píše:
Tony Lapacka píše:Jedna z top stránek o hobby se filmovým kartám věnuje v rámci rubriky na homepage. Možná to taky může být inspirací pro tohle forum.

Ten Iron Man je špičkovej *cl* už jsem uvažoval, že do něho půjdu. Armor gallery nádhera! To je jak masky u hokejových karet. A autographed taky pecka! Ty Costume card už nic moc, příliš mě nezaujaly...

Docela mě překvapily třeba Black Sabbath karty, ale spíš v negativním slova smyslu... A koukám zde poměrně oblíbený Goon má taky své karty :thumbup:
Já jsem teď objevil asi poslední nerozbalený balíček ke Spartacovi k první sérii na světě (jediná série, kterou jsem nerozbaloval) a přemýšlím, že bych od prodejce vzal ještě nějaké z prequelu a druhé série a dosbírám podpisy, protože tyhle hard signed karty fakt můžu. Navíc věřte mi, že kvalita karet je neskutečná a nápady, když víte na co odkazují, jsou taky parádní! :)
U Ironmana jsem přemýšlel nad prvním boxem, design je hezký, jsou tam dobrá jména na podpisech a jednička se mi líbila nejvíce jako film (a až pak trojka a dvojka je až na třetím místě).

Pak mi pár z vás psalo co mě vede k tomu, tyhle karty sbírat:
u Spartacuse to je několik důvodů. Minulý rok jsem měl ošklivý rozchod a celkově se mi start nového roku moc nepodařil, tou dobou běžely premiérové díly právě Spartaca, a ten mi byl takovou oporou. Těšil jsem se na každý další týden, kdy bude zveřejněná nová episoda.
A pak se mi taky líbilo, jací tam byli borci, a že to je o něčem jiném, než o nagelovaných hlavách, ale jsou to pořádní chlapáci, které nic nezastaví a mají relativně správné hodnoty, a tak jsem začal i cvičit. :) Nejsem žádná korba a nehrotím to žádnými protejňáky, jonťáky, hodinovými tréninky...prostě jednou týdně si doma udělám pár kliků, mám svoje video na břicho (Procheymu jsem ho ještě před tím, než se do mě začal navážet radil) z dílny P90X a jsem za sebe šťastný. :)
A v neposlední řadě, ať je to sebevětší volovina, Spartacus skutečně Thrák byl, skutečně bojoval v Capue, jeho generálové byli skutečně Agron, Crixus a Gannicus, všichni padli tak jak měli, Římany vedl Caesar a Crassus a díky poslednímu dílu si budu navždy pamatovat, že první římský triumvirát byl Crassus, Caesar a Pompeius. Je to banální, ale má to historický podklad, kterého DeKnight držel, a to mi je sympatické. Navíc vystihl i římské orgie, životní styl a použitý slovník zněl taky dobově! :)

Proto rád podpořím studio koupí balíčku, které vydává a nebo si v dražbě koupím originální kostým, jako díky všem, co se podíleli, a podpořím tak Starz, aby vytvořili v budoucnu další seriál, který třeba pomůže a ovlivní někoho podobně, jako Spartacus pomohl a ovlivnil mě :)
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Popsal si to výstižně! Tady to byly během dne taky orgie! A někteří se tu chovali jako největší zvířata té doby! to sem opravdu nepatřilo!
Já jsem pro zvláštní sekci pro tyhle věci jak jsem již psal. Ale určitě mi to tady nevadí! Kupuj dál a ukazuj! Držím palce ať najdeš zase něco pěknýho! MR
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

mixo
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mixo »

este jednu vec by som rad upresnil. hlasoval som sice za "ano" ale bolo to myslene tak, ze by som bol osobne radsej keby taketo brejky boli napr v tej sekcii "ostatne" a nie priamo tu v hokejovych. inak mi to je uplne jedno ci tu niekto brejkuje futbal, spartakusa ci nascar..
Bondra - 1183 kariet

Obrázek

https://bondra.webnode.sk/

Matty Gool
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Matty Gool »

Vubec mi nevadi otviracka neceho jineho ,ale mozna by to nemelo byt na breakach ,ale v diskuzi ja kdzy mi to vadi tak to prehlednu :) nevim jak to berete vy proste me to nevadi
Obrázek

Tukans
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tukans »

jsme na fóru po delší době. a koukám jak na začátku bylo vše v pořádku. Až po té co se ozval Rmiller se začali přidávat další a měnit svůj názor. A mě tyto příspěvky nevadí. A jak bylo napsáno, kdo to nechce vidět ať se na to nadívá. Je dobré vidět že jsou i jiné produkty, a je dobře, že sběratelství u nás funguje ve více formách.
Takže klidně by se mohla založit jiná sekce Breaky ostatní a budou všichni spokojeni.

Jiné co mi vadilo mnohem víc je v sekci balíčky a zrovna od Rmillera. Jak házel karty do ohně to bych odsoudil úplně nejvíc. Nerad vidím zničené karty, dobrá když to bylo na začátku sbírání, když většina lidí neměla album a karty se nosily po kapsách.
Ale tohle co ukázal Rmiller to je znevažování sběratelství, a taková nerozvážnost, jako já na to mám to udělat, můži si to dovolit jsem frajer a proč to neukázat všem.
Tenhle příspěvek sem nepatří, ten patří na fórum opilí mladiství a jejch hovadiny.

Mnozí z nás začínali tím, že karty od někoho dostali a pak začali sbírat. Radši jsi to mohl dát nějakému malému klukovi ten by byl vděčný, třeba by karty taky někam založil nebo zničil, ale možná by začal sbírat. A to je podpora sběratelství. Né pálení karet tím se ostatní odradí i od tavejhle srazů opileckejch.

nic mějte se tu ahoj Martin

Odpovědět

Zpět na „Červenec/July 2013“