2012-13 ITG Motown Madnes
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
2012-13 ITG Motown Madnes
Na burze jsem otevřel i tento boxík od ITG, box obsahuje 12 karet. Já narazil na 5 řadovek, z toho bohužel ani jedna gold, jména taky pro mě dosti neznámá a na řadovkách nic moc.
Následovaly 4 podpisovky, vše jsou to hráči starších ročníků narození, což jde poznat z fotky i z podpisů, pro fanouška Detroitu a pamětníka je to určitě paráda, mě zaujal Foligno a Bucyk, i když oba se více proslavili v jiném dresu:
Jediná barevná fotografie:
Mike Foligno byl v roce 1979 draftovám Detroidem v 1. kole. v DET 1979-1982
Bill Dineen v DET 1954-1958. SC 1954 a 1955, nejstarší nováček trenér v NHL 1991 (PHI)
Forbes Kennedy v DET 1957-1962, docela raubíř v kariéře 603 zápasů a 988 tr. minut:)
Johnny Bucyk je SP a taková malá zajímavost z wiki:
V roce 1958 byl vyměněn do Boston Bruins ve velmi překvapujícím obchodu za tehdy nejlepšího brankáře ligy Terryho Sawchuka. Dodnes je výměna považována za jednu z nejnevyrovnanějších v historii. Zatímco Sawchuk měl své nejlepší dny už za sebou, Bucyk se stal okamžitě hvězdou Bruins. V DET 1955-1957
Následovala jedna TEAMMATES:
Patch Of The Hohor je moc pěkná karta i když manufaktured patch, Nick Libett dělal chvilku i kapitána:
Jedno z mála jmen, vlastně jedno ze dvou:) v boxu které si pamatuji když ještě hrál aktivně. Enshrined, moc pěkná karta, škoda, že se nopovedlo více barev:
Mé hodnocení: Ačkoli jsem měl nedříve smíšené pocity, tak říkám, že teď, druhý den, když jsem si k tomu sedl a našel všechny jména na wiki a něco se dozvěděl z historie, tak jsem spokojený. Opravdu je to parádní box pro fanouška historie, pamětníka a někoho kdo tyto starší hráče obdivuje a respektuje.
Rád se dozvím něco z historie a k těmto hráčům chovám respekt, úctu a obdiv, takže jsem rád, že na mě z tohoto boxu dýchlo kus historie mého oblíbeného týmu v NHL.
Trochu jsem se rozepsal, ale tento box si to zasloužil.
Následovaly 4 podpisovky, vše jsou to hráči starších ročníků narození, což jde poznat z fotky i z podpisů, pro fanouška Detroitu a pamětníka je to určitě paráda, mě zaujal Foligno a Bucyk, i když oba se více proslavili v jiném dresu:
Jediná barevná fotografie:
Mike Foligno byl v roce 1979 draftovám Detroidem v 1. kole. v DET 1979-1982
Bill Dineen v DET 1954-1958. SC 1954 a 1955, nejstarší nováček trenér v NHL 1991 (PHI)
Forbes Kennedy v DET 1957-1962, docela raubíř v kariéře 603 zápasů a 988 tr. minut:)
Johnny Bucyk je SP a taková malá zajímavost z wiki:
V roce 1958 byl vyměněn do Boston Bruins ve velmi překvapujícím obchodu za tehdy nejlepšího brankáře ligy Terryho Sawchuka. Dodnes je výměna považována za jednu z nejnevyrovnanějších v historii. Zatímco Sawchuk měl své nejlepší dny už za sebou, Bucyk se stal okamžitě hvězdou Bruins. V DET 1955-1957
Následovala jedna TEAMMATES:
Patch Of The Hohor je moc pěkná karta i když manufaktured patch, Nick Libett dělal chvilku i kapitána:
Jedno z mála jmen, vlastně jedno ze dvou:) v boxu které si pamatuji když ještě hrál aktivně. Enshrined, moc pěkná karta, škoda, že se nopovedlo více barev:
Mé hodnocení: Ačkoli jsem měl nedříve smíšené pocity, tak říkám, že teď, druhý den, když jsem si k tomu sedl a našel všechny jména na wiki a něco se dozvěděl z historie, tak jsem spokojený. Opravdu je to parádní box pro fanouška historie, pamětníka a někoho kdo tyto starší hráče obdivuje a respektuje.
Rád se dozvím něco z historie a k těmto hráčům chovám respekt, úctu a obdiv, takže jsem rád, že na mě z tohoto boxu dýchlo kus historie mého oblíbeného týmu v NHL.
Trochu jsem se rozepsal, ale tento box si to zasloužil.
- Jeremy Roenick
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2012-13 ITG Motown Madnes
Souhlasím s tebou že i neznámá jména pro nás jsou nic moc ale pro pamětníky důležitá. Někdy není na škodu se podívat do minulosti.
Myslím, že Hull na Enshrined je celkem pořádná trefa.
My jsme rozbalil is Davidem ten druhý box Motown a Luky může být klidný, nebylo tam taky nic. Podpisy cca stejný, JSY taky, jen místo Hulla tam byla 4ka Detroitských bijců Kocur, Probert... Pěkná karta. Ale Lidas ani Hašan taky nic.
My jsme rozbalil is Davidem ten druhý box Motown a Luky může být klidný, nebylo tam taky nic. Podpisy cca stejný, JSY taky, jen místo Hulla tam byla 4ka Detroitských bijců Kocur, Probert... Pěkná karta. Ale Lidas ani Hašan taky nic.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Škoda že na těch podpisovkách nemají na zadní straně nějaký info o hráči podobně jako u Decades. Některý starší hráče prostě podle jmen neznáme, ale když si pak o nich člověk něco najde, tak je překvapenej.
Je to nádherný produkt, graficky i tím, že na něm vychází spousta hráčů, kteří jinou kartu třeba ani nemají. Jen by si zasloužil lepší plnění, třeba ubrat na base a dát tam jeden, byť "no-name" podpis navíc, aby člověk měl více karet hmatatelně spojených s jeho klubem. Díky moc za rozšafný brejk
Bylo moc fajn u té rozbalovačky být a díky moc za ni ... samozřejmě člověk vždycky doufá, že vytáhne něco do sbírky nebo nějakou opravdovou pecku, ale to holt nejde vždycky. Ale tyhle karty jsou si myslím opravdu povedené a člověk se díky nim dozví něco z historie. Takže za mě určitě
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
o těch legendách máte pravdu. Alespon to člověka donutí podívat se na jejich statistiky a něco se dozvědět ! Tedy, pokud vás to zajímá !? Mě ano !!!!Pěkný break !!! MR
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
- Irbe
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
No pro nás Pens je hodně známý jméno Keith Primeau ale jak jsi napsal, když si něco o těch hráčích najdeš hned to vypadá jinak než když jsi to otevíral na burze
- Matty Gool
- Zkušený
Moc pekne ten Hull je celkem trefa