2013-14 National Treasures Hockey
Re: 2013-14 National Treasures Hockey
Vždyť jasné, byl to jen fór Jinak absolutně chápu, že tě mrzí, že Panini nedělá Haška Některé ty karty jsou totiž opravdu fenomenální. Čistší než Dominion a ne tak křiklavé jako Prime. Prostě super!
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem nejdříve myslel, že tě zájímá jen váha karty pro zajímavost, ale pak se tu začalo řešit poznání v boxu a balíčku:) To možná bude horší s booklety, kde ten balíček bude třeba větší. Ten štítek z Dominion má snad Staal a tenkrát psal, že ho ta váha překvapila, ale myslím, že u toho nože to nebude takový. Zajímavé by bylo vidět jak kdo má nabroušeno.
No myslím ze ani tam ne. Všechny ty poslední série jsou jednobalickove boxy.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Pravda, no snad nebudou šetřit na balení, taky by mě zajímal checklist, Lidase jsem zatím neviděl, ale něco mi říká, že to ani nechci vidět, to zase bude probdělích nocí:D
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš, na toho jsem úplně zapomněl, asi to je tím all stars dresem:)
-
- Legenda
Upřímně tam trochu inspirace bylo, líbilo se mi to stínované naznačování rámečkuTie píše:Ty karty jsou opravdu nádherné, o to žádná. Člověk tam graficky vidí i jistou podobnost s Masked Stories (memorabilia).
Jinak by se mi moc líbilo, kdybyste vyzkoušel totožný materiál pro nějakou další sérii
Co se týče vážení boxů a balíčků, jsem také zarytý odpůrce.
Ovšem inspirací byly karty amerického fotbalu
- Maurice Richard 9
- Veterán
Tak to je vážně mazec,moc krásný karty.Jak ale psal Pavel,rozdělaní boxů bude vzhledem k ceně provar...to by člověk musel vytáhnout hodně dobrý jméno nebo limit one of one ...ale určitě si nějakou kartu do sbírky pořídím...fakt bomba a taky jsem zvědav čím nás pan Hrbek překvapí příští rok :-)Zopakovat uspěch Masked Stories bude hodně těžký...
Jean Beliveau autograph karty
Connor McDavid autograph
David Pastrňák memorabilia cards
-
- Legenda
uf , to je výzva
- hokejcards
- Hvězda
jestli on nás pan Hrbek nepřekvapí už tento rok a to i možná mnohem dřív, než si všichni myslíme
Pecka...ten Trouba/Jones booklet shield je iná paráda
Zbieram karty WINNIPEG JETS-145 kusov/?
Moja zbierka: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =39&t=6136
Tradelist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=6231
tak už to začalo
docela slušnej už ten první box
docela slušnej už ten první box
Je to masaker
To musi byt radost otvarat
Cenovo tipujem 500 usd ako the cup
A dufam, ze zle vidim, ale su na niektorych podpisovkach zase nalepky?
a su tam vkladane zase karty PRIME/Dominion/Score a najma tie printing platy 1/1 ... to ich akoze do PRIMEiek nedavali!?!? to co su za odrby
keby som mal pri tomto case breaku Pens, tak mam jednu radovku a jednu podpisovku ... ale aj tak by som to rad otvaral
To musi byt radost otvarat
Cenovo tipujem 500 usd ako the cup
A dufam, ze zle vidim, ale su na niektorych podpisovkach zase nalepky?
a su tam vkladane zase karty PRIME/Dominion/Score a najma tie printing platy 1/1 ... to ich akoze do PRIMEiek nedavali!?!? to co su za odrby
keby som mal pri tomto case breaku Pens, tak mam jednu radovku a jednu podpisovku ... ale aj tak by som to rad otvaral
Naposledy upravil(a) mapko dne pát 29. srp 2014 11:15:21, celkem upraveno 2 x.
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Kouknul jsem pouze na ten první box a taky si myslím že ta triple auto byla s nálepkama... Karty jsou to fantastický, ale nemůžu si odpustit poznámku, že tenhle produkt zase ještě víc rozšíří rozdíl mezi cenou boxů a cenou karet. Spousta párdolarových jersey, auto a rc. Dneska už si nikdo na limit pod sto nehraje, to je defakto jak řadovka. Určitě se tam najde hodně nádherných a cenných kousků, ale většina bude provar jak blázen.
-
- Legenda
tak koukám na cloutsnchara a jsou tam moc krásný karty, ale spousta nejen samolepek na poslední produkt
jo a musím říct že mě tam neskutečně vadí... ta dívka co jí nevím proč svěřili práci při moderování breaků
asi se dobře zná z některým šéfem,....
jo a musím říct že mě tam neskutečně vadí... ta dívka co jí nevím proč svěřili práci při moderování breaků
asi se dobře zná z některým šéfem,....
-
- Legenda
ještě by mě zajímalo jaký projev při moderování breaků vyhovuje zdejším uživatelům?
mě osobně připadají hodně v pohodě Bloowoutcards
mě osobně připadají hodně v pohodě Bloowoutcards
Jak moc nemám rád printing plates, tak mě celkem zaujal ten nápad s tím, že člověk nechytne jen jednu barvu, ale rovnou komplet set všech čtyř, taková definitivní 1/1 Ale viděl jsem jen první box, možná měl chlápek jen štěstí
Ja už na ty nálepky taky koukal. Škoda veliká, v jedenáct mam na dacardworldu jednu pozici v breaku tak sem ssm zvedavej jak to dopadne
Karty jsou nádherný, o tom žádná, ale cena boxu je prostě taková, že Dzejdy má bohužel pravdu...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
http://www.ustream.tv/recorded/52039778
Já sem spokojenej. Každej měl dva týmy, což jsem nevěděl a bylo to milý překvapení. Vylosovali mi Devils a Sharks takže super. Sem spokojenej i když Hertl nebyl. Booklet Jágr bez podpisu, škoda, ale na rozjezd proč ne, Joe Thornton 1/1 printing plate base paraler(nebo jak to nazvat), rookie Auto patch Nick Petrecki, rookie auto Harri Pesonen a nakonec Printing plate (crown royale) Patrick Marleau( ty jsou v každým boxu dvě z různých sérií. O jeden flek mi utekl 24 jersey booklet , ale nevadí, dobrá sranda za ty peníze
Já sem spokojenej. Každej měl dva týmy, což jsem nevěděl a bylo to milý překvapení. Vylosovali mi Devils a Sharks takže super. Sem spokojenej i když Hertl nebyl. Booklet Jágr bez podpisu, škoda, ale na rozjezd proč ne, Joe Thornton 1/1 printing plate base paraler(nebo jak to nazvat), rookie Auto patch Nick Petrecki, rookie auto Harri Pesonen a nakonec Printing plate (crown royale) Patrick Marleau( ty jsou v každým boxu dvě z různých sérií. O jeden flek mi utekl 24 jersey booklet , ale nevadí, dobrá sranda za ty peníze