2013-14 Panini Score
- scootrik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2013/14 Panini Score
Kluci to je nádhera. Takhle nějak mají vypadat karty. Po dobu, co sleduji tohle fórum, jsou to nejlepší karty. U mě dobrý
- Tabaracci
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Určitě souhlasím, karty naležato taky nějak extra nemusím a tady je jich snad půlka, ale zase jsou na nich super záběry (hlavně u golmanů) ... tak jako tak - zatím suveréně nejlepší novodobá Score serieSc4mp píše:je tam hodně karet "naležato" ... ty já moc nemusím jinak jsou ale karty moc pěkný
Skórky sú prekrásne už mi ani nevadí to horizontálne usporiadanie, začínam si zvykať Jarda je super radovečka pristane mu ten náš dresík
Paráda na tuhle sérii se těším a jsem zvědav na cenu. škoda, že tímto zmizí jeden z levnějších produktů, který by byl dostupný i novým a začínajícím sběratelům a jejich rodičům. Tak uvidíme jaká bude cena a jaká to bude paráda.
Já budu oponovat.
Ty záběry hráčů ze serie Future team vypadají jako kdyby seděli na záchodě .
Ty záběry hráčů ze serie Future team vypadají jako kdyby seděli na záchodě .
Sbírám karty hráčů s trofejemi,karty trofejí a karty s logy týmů (NHL,evropské,nižší zámořské soutěže)
A hle, už máme na Aukru předobjednávky nových Scorek
http://aukro.cz/2013-14-score-hockey-bo ... 66358.html
http://aukro.cz/2013-14-score-hockey-bo ... 66358.html
Tak ty řadovky jsou excelentní a dohromady s paralelkami to musí vypadat krásně, protože ta black verze vypadá úplně brutálně, ale to asi proto, že ta žlutá k černé moc pěkně sedí
Joe Sakic: 744/948
Milan Hejduk: 953/1268
1998-99 Topps: 459/460
Wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... f=45&t=481
Milan Hejduk: 953/1268
1998-99 Topps: 459/460
Wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... f=45&t=481
S novymi score se stalo neco, co se normalne nestava. Ani jeden z mych dodavatelu, co jsou ofic. Dealeri panini v evrope, ve svych statech, nema nove score jeste skladem a v usa se prodavaji urcite 10 Mozna 14 dnu. To je hodne neobvykla situace. Dokonce dva z nich nemaji pozvrzenou cenu a ten jeden, nas hlavni dodavatel, ji ma strasnou. Nevim co to ma znamenat, tyhle dve veci se nikdy nestali najednou. Nevim cim to muze byt ale asi jsme pro ne fakt maly trh, jinak si to neumim vysvetlit. hodne lidi se pta na cenu, ale ja ji dnes proste nedokazi rici!!!
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Re: 2013/14 Panini Score - admin prosí pomoci:-)))
Ahojte všem,
mám dotaz, prosbu o radu. Dnes mi konečně přišly informace k 13-14 Score od dodavatele, kde jsem tušil nejlepší cenu.
A trochu mě zarazilo, že v oficiálním dokumentu Panini je uvedeno "retail box". Na DC např nic takového nepíšou. Ani jinde v zámoří se tím nechlubí. Ale co jsem tam vysondoval, mělo by to tak být, že malý box je retail (dokonce to je na něm uvedeno) a velký je hobby - v názvu Jumbo, v USA ho předělali na hobby. Mně jde ale o to, aby nedej bože nebyla ještě malá verze hobby, ale snad ne...
Jsem si tedy skoro jistý, protože se to tak jeví, ale přeci jen, někteří z Vás sledují karty hodně a třeba víte něco, co já nevím. Tak když mě utvrdíte, budu rád. Jinak cena vypadá někde na 1350 až 1400,- Kč (dle aktuálního kurzu přesně 1378). Což beru jako dobrý, protože ze dvou jiných evropských zdrojů by byla k 1500,- Kč určitě. I tak je to ale veliký rozdíl oproti loňským 799,- Kč, které jsme měli snad 3/4 roku...Dodání teprve zjišťuji. Panini opravdu Evropu totálně zaspalo, nechápu. Mají nás asi za idioty?
Díky za případné reakce.
PB
mám dotaz, prosbu o radu. Dnes mi konečně přišly informace k 13-14 Score od dodavatele, kde jsem tušil nejlepší cenu.
A trochu mě zarazilo, že v oficiálním dokumentu Panini je uvedeno "retail box". Na DC např nic takového nepíšou. Ani jinde v zámoří se tím nechlubí. Ale co jsem tam vysondoval, mělo by to tak být, že malý box je retail (dokonce to je na něm uvedeno) a velký je hobby - v názvu Jumbo, v USA ho předělali na hobby. Mně jde ale o to, aby nedej bože nebyla ještě malá verze hobby, ale snad ne...
Jsem si tedy skoro jistý, protože se to tak jeví, ale přeci jen, někteří z Vás sledují karty hodně a třeba víte něco, co já nevím. Tak když mě utvrdíte, budu rád. Jinak cena vypadá někde na 1350 až 1400,- Kč (dle aktuálního kurzu přesně 1378). Což beru jako dobrý, protože ze dvou jiných evropských zdrojů by byla k 1500,- Kč určitě. I tak je to ale veliký rozdíl oproti loňským 799,- Kč, které jsme měli snad 3/4 roku...Dodání teprve zjišťuji. Panini opravdu Evropu totálně zaspalo, nechápu. Mají nás asi za idioty?
Díky za případné reakce.
PB
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
EDIT - dodání k nám polovina září, raději to nekomentuji...
Samozřejmě vezmeme nějaké boxy i jinde dříve, doufám, že ostatní evropští dealeři je budou mít (zatím vím, že nemají) co nejdříve. Hrůza. To se jim hrubě nepovedlo. Mimochodem, sídlo Panini pro Evropu je v Itálii, a ty přes léto nemakaj, to bude určitě tím...
Samozřejmě vezmeme nějaké boxy i jinde dříve, doufám, že ostatní evropští dealeři je budou mít (zatím vím, že nemají) co nejdříve. Hrůza. To se jim hrubě nepovedlo. Mimochodem, sídlo Panini pro Evropu je v Itálii, a ty přes léto nemakaj, to bude určitě tím...
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jj, my bereme taky v Itálii a přes léto vypnou a hotovo, pauza je cca 14 dní až měsíc, podle toho jak chtějí asi. Každopádně teď to asi Panini kvůli nováčkům trochu posunulo. Jindy toho přes prázdniny moc nevycházelo ne?
- Bianconero
- Legenda
Pochopitelně, minimálně 3 týdny až ten měsíc. Půl července až půl srpna je sezóna, to oni úplně vypouští a na vše kácí...Luky píše:Jj, my bereme taky v Itálii a přes léto vypnou a hotovo, pauza je cca 14 dní až měsíc,..
Jinak co Pavel píše, tak je to hodně zvláštní ze strany výrobce, že to dělí ještě na retail a jumbo boxy... Celkově to všechno směřují jen na americký trh... Low-endy tímhle mizí, Score se zařazuje do střední třídy. Doufal jsem, že si letos sesbíram zase nějaký set, ale asi se na to vykašlu. Score to staví na úroveň UDček...
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
jj Pavle to jak si psal ty boxy,tak to sedí, že ten jakoby stejnej co loni je letos retail a ten s jumbo balíčkama je jakoby hobby .. jinak co se týče ceny, tak je dvakrát dražší, ale taky je v boxu dvakrát více karet.. letos je v balíčku 12 karet .. navíc je garance podpisovky a samotné karty vypadají taky jako kdyby "dražší"
jinak co se týče toho, že u nás budou až v půlce září,tak to je humus velebnosti .. u nás o dva měsíce později jak v améru ? pěknej bordel
jinak co se týče toho, že u nás budou až v půlce září,tak to je humus velebnosti .. u nás o dva měsíce později jak v améru ? pěknej bordel
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
Ne, oni budou dříve, ve skandinávii budou snad každým dnem... tohle se týká jednoho dodavatele, bohužel nejlevnějšího.
Teď sem dám větu z Itálie, jen tak pro zajímavost, ohledně těch Jumbo boxů.
Ohledně JUMBO jsme dostali informaci, že v USA je tato verze vyprodána a další výroba bude pravděpodobně až pro příští rok. To se týká distributorů, pokud si je nezajistí včas, je vymalováno...
Teď sem dám větu z Itálie, jen tak pro zajímavost, ohledně těch Jumbo boxů.
Ohledně JUMBO jsme dostali informaci, že v USA je tato verze vyprodána a další výroba bude pravděpodobně až pro příští rok. To se týká distributorů, pokud si je nezajistí včas, je vymalováno...
Začínají nějak snižovat náklad vydání jednotlivých sérií, ne? Neříkejte mně, že by série jako je Score byla během dvou týdnů vyprodaná. To samý bylo i u SPA, i když tam jsi něco Pavle psal o snížení o 40%... Nedávno jsem četl nějakou diskuzi na HI a jestli jsem správně pochopil, tak tam byla vyslovená spekulace, že to ti velcí ditributoři dělají schválně, že do oběhu pustí jenom nějakou část, vyhlásí sold out, a po čase jako náhodou objeví ještě poslední kusy, jenomže už si na tom přihodí nějakou sumičku navíc za jakýsi punc exkluzivity posledních boxů. Tak nevím, já bych tomu i věřil...
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
tak tady jde jen o ty jumbo boxy, což je třeba možný, že jich byl menší náklad .. ale jako upřímně bych se nedivil ani tomu, co píše Dzejdy
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
Pavliku vieme co ta sranda bude stat?
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Pokud myslíš ten Hobby (Jumbo) tak naší cenu nevím - byli hrozně překvapení, že je ještě něco jiného, pže Panini Italia nic jiného nenabídlo:-))) Pokud je to vyprodané, tak proč to oceňovat i nabízet... V US 90USD tuším. Nevím, přijde mi to ujetý. Ale budiž.
To co píšete, s těmi distributory, tomu věřím. Třeba DC každý rok, a už to sleduju počtvrté za sebou, zastaví prodej Artifacts a pak je dá o 20 i více dolarů více, ale třeba měsíc dva je fakt nemají. Ztrátu tímto způsobem dohoní rychle. Je fakt, že Artifacts jsou nejlepší produkt. Měli jsme tentokrát snad 100 boxů (5x case) a stejně rychle zmizely. To u jiných sérií není, snad jen Victory a staré Score, ale to je již pasé.
Jinak DC i hodně určují ceny. Kolikrát nesmyslně natáhnou nějaký produkt a po 2 měsících jdou dolů třeba o třetinu. Přitom mi vždy psali, že mají tak nízké marže, že mi nemůžou nabídnout lepší cenu a jsou to samozřejmě kecy. Občas se domáknu k ceně Artifacts při paletovém odběru, to si neumíte představit... rejžují na tom neskutečně. A hlavně i na poštovném.
Snižování produkce - logický tah, v USA a Kanadě se evidentně rozbaluje výrazně méně, já to samozřejmě nedokáži odhadnout, ale tak jak sleduji US fora, tak tipuju 50% méně. A jsou série, které nevidíte skoro vůbec, třeba ITG Draft day, ta naprosto minula trh hokejových karet - a to nemyslím u nás na shopu , ale v USA. Karty koupíte tak srandovně levně... Jeden box jsme prodávali musím se zákazníka zeptat jaký byl. Zřejmě tam není zájem o low end série, celkem paradox, když se bavíte s průměrným Amíkem, řekne Vám, že bere 2000USD a silně pochybuju o tom, že si koupí 3x Trilogy za 750USD.
Takový malý kontrast...
To co píšete, s těmi distributory, tomu věřím. Třeba DC každý rok, a už to sleduju počtvrté za sebou, zastaví prodej Artifacts a pak je dá o 20 i více dolarů více, ale třeba měsíc dva je fakt nemají. Ztrátu tímto způsobem dohoní rychle. Je fakt, že Artifacts jsou nejlepší produkt. Měli jsme tentokrát snad 100 boxů (5x case) a stejně rychle zmizely. To u jiných sérií není, snad jen Victory a staré Score, ale to je již pasé.
Jinak DC i hodně určují ceny. Kolikrát nesmyslně natáhnou nějaký produkt a po 2 měsících jdou dolů třeba o třetinu. Přitom mi vždy psali, že mají tak nízké marže, že mi nemůžou nabídnout lepší cenu a jsou to samozřejmě kecy. Občas se domáknu k ceně Artifacts při paletovém odběru, to si neumíte představit... rejžují na tom neskutečně. A hlavně i na poštovném.
Snižování produkce - logický tah, v USA a Kanadě se evidentně rozbaluje výrazně méně, já to samozřejmě nedokáži odhadnout, ale tak jak sleduji US fora, tak tipuju 50% méně. A jsou série, které nevidíte skoro vůbec, třeba ITG Draft day, ta naprosto minula trh hokejových karet - a to nemyslím u nás na shopu , ale v USA. Karty koupíte tak srandovně levně... Jeden box jsme prodávali musím se zákazníka zeptat jaký byl. Zřejmě tam není zájem o low end série, celkem paradox, když se bavíte s průměrným Amíkem, řekne Vám, že bere 2000USD a silně pochybuju o tom, že si koupí 3x Trilogy za 750USD.
Takový malý kontrast...