2013-14 OFS plus
Re: 2013/14 OFS plus
Brankáři, kteří karty podepsali už karty dostali jako dárek, takže se karty dříve nebo později objeví i další stejně jako ta Krále ...
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Na první pohled pěkná podpisovečka...jsem zvědavej, co naživo
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
naživo jsou podle mě ještě mnohem hezčí.. tohle bude fakt parádní série podle mě
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
-
- Legenda
podrobné info o novém projektu OFS cca do 3 týdnů.
je pravda že dárek pro podepisující hráče je samozřejmostí a bylo jen otázkou času, než se karty někde objeví.
prosím o trpělivost, chceme aby představení karet, bylo kvalitnější než minulý rok.
ano, projekt bude celý o české brankářské škole, od historie až po současnost
je pravda že dárek pro podepisující hráče je samozřejmostí a bylo jen otázkou času, než se karty někde objeví.
prosím o trpělivost, chceme aby představení karet, bylo kvalitnější než minulý rok.
ano, projekt bude celý o české brankářské škole, od historie až po současnost
České Between The Pipes? To mě zajímá. Minimálně nějakého podepsaného Bonjour trenére bych si mohl pořídit.
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
moc se na to těším .. doufám, že budou v nějaké příznivé cenové relaci, to bych si pořídil i boxík
No tak to zní velmi dobře! Mohly by se objevit i nejaké řadovečky golmanů co jim karty chybí. Třebas Altrichter, nebo Pekař za Havířov... Luk.
Sbírám karty golmanů NHL, KHL a ELH z jejich prvních sezón.
Sbírám řadové a podepsané karty hráčů a brankářů v českém a československém národním dresu.
Sbírám řadové a podepsané karty hráčů a brankářů v českém a československém národním dresu.
- hokejcards
- Hvězda
ano, karty se objeví, viz. ta Krále to je jasný...ale když někdo napíše NEVÍM, JESTLI TO MOHU ŘÍCI... a stejně to hned vypustí tak to není zrovna v pohodě uvažování
SUPER, SUPER, SUPER!!!!! Minimálně box si určitě objednám!Veteran fans hcs píše:projekt bude celý o české brankářské škole, od historie až po současnost
Myslím, že budou všichni příjemně překvapení. Cena i plnění vypadá dobře... Já osobně se na sérii těším, v ČR zatím nic takového nebylo a osobně si bude chtít také hodně věcí vysbírat. Ale detaily bych rozhodně nepouštěl ven být kýmkoliv. Na druhou stranu, v dnešním světě se tomu zabránit už nedá
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- superman66
- Legenda
No, tak to jsem zvědav.. první karta vypadá dobře, tak uvidíme co dál.. a pokud je tam i Neuvy tak mi asi nezbyde než do toho taky jít
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Předpokládám, že tato další z "exkluzivních" sérií bude opět kvalitní, opět se po ní jen zapráší a klasické každoroční OFS budou opět na úrovni domácího úkolu do výtvárné výchovy na zvláštní škole...
- Nick-Sloter-Zasahuje
- Opora
Je na co se těšit
- Bianconero
- Legenda
To je to nejmenší. Hlavně aby se tento produkt dostal vůbec mezi širokou veřejnost a nebyla z toho další "já na bráchu, brácha na mě". Vzhledem k návrhům by to byla škoda, pokud by to bylo nějak zvlášť omezené, protože to konečně vypadá na velmi slušnou práci Teda za předpokladu, že ty karty nebudou limitované do tří kousků apod., to pak opět ztrácí význam. Ale nechám se překvapit oficiálním představením produktu a nebudu dělat ukvapené závěry.Molda píše:Předpokládám, že tato další z "exkluzivních" sérií bude opět kvalitní, opět se po ní jen zapráší a klasické každoroční OFS budou opět na úrovni domácího úkolu do výtvárné výchovy na zvláštní škole...
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
To je pravda. Aby zase v den vydání nenapsaly že je vyprodáno!Bianconero píše: Hlavně aby se tento produkt dostal vůbec mezi širokou veřejnost a nebyla z toho další "já na bráchu, brácha na mě". .
- kulometcik
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Noo to bude zajímavá série. Tu podpisovku už sem taky měl možnost vidět na faceu se objevila karta O. Kacetla
- Nick-Sloter-Zasahuje
- Opora
Dotiskové karty z OFS 13/14 jsou na světě : http://www.ofscards.com/unnuke/modules. ... le&sid=214
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
teda nechápu proč vychází karta Romanu Hmarlíkovi, když extraligu hrál naposled při výluce před devíti lety .. na druhou stranu jeho podpisovka je i lákadlo trošku .. ale zajímalo by mě jak bude vypadat, když na té kartě bude v civilu, to je nic moc ..
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Proč by měl být v civilu? Není přece problém použít starší fotku