2013-14 OFS Masked Stories
-
- Legenda
Re: 2013/14 - OFS - Masked Stories
Vokouna opravíme
Čechmánkova lapačka byla do projektu darována třineckým klubem, na kartě je i foto v třineckém dresu
Čechmánkova lapačka byla do projektu darována třineckým klubem, na kartě je i foto v třineckém dresu
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
kulometcik: omlouvám se hlavně fanouškům Znojma, moje nepozornost, samozřejmě Vokoun je za Znojmo, opraveno.
Na druhou stranu potěší, když je výtka, alespoň někdo u seznamu přemýšlí a pouze nepřeletí očima
Na druhou stranu potěší, když je výtka, alespoň někdo u seznamu přemýšlí a pouze nepřeletí očima
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jeste mam jednu mensi opravu, Kantor na second face neni za CB, ale za tym, jehoz jmeno se na jihu nevyslovuje
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
DaveBrownsound: MHK?
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Když už je třeba, u nás se používá jiný název
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
tak na co to má být opraveno? Neviděla jsem všechny karty, tak nevím a tipuju
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
- hokejcards
- Hvězda
bylo ´myslím myšleno tak, že v ČB se jim "trochu" nadává
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, je to MHK Zlatý bludišťák pro hokejcards
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo tak projíždím forum a jako admin kontroluji jestli je vše ok. Tržnice masked stories, Breaky to samé. Tak vlezu do pošty a opět česká verze BTP A není se vůbec čemu divit. Nikdy jsem karty výroby made in Czech nemusel. Ale podle mě jsme svědky historicky nejlepší série vydané tady u nás. I mojí maličkosti se karty zamlouvají. Smekám pane Hrbek kloubouk. Opravdu paráda
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Jj, český karty se mi taky nikdy moc nelíbily, ale tahle série je nádherná. Kdyby někdo vydal něco podobnýho s hráčema NHL, tak by to bylo super...
!!!WANTLIST!!!
2013-14 Totally Certified - Martin Brodeur:
EPIX Green Moment #EMB
Clear Cloth Blue #CLMB
Clear Cloth Green #CLMB
Certified Competitors Gold #CCBL
Certified Competitors Green #CCBL
2013-14 Totally Certified - Martin Brodeur:
EPIX Green Moment #EMB
Clear Cloth Blue #CLMB
Clear Cloth Green #CLMB
Certified Competitors Gold #CCBL
Certified Competitors Green #CCBL
- Joffrey_15
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel pro UD je vydání čistě brankářské série neatraktivní, a BTP už taky nejsou co bejvali no
Já se teď většině topicům na fóru vyhýbám Protože moje boxy dorazí až po víkendu a i když jsem samozřejmě viděl náhledy na stránkách OFS, nechci si zkazit překvapení před breajkem tím, že bych všechny karty/fotky hráčů na nich atd viděl předem na fóru
Jinak ačkoliv se mi tato série líbí nápadem, designově, typem karet atd, tak věc, která mě ke koupí dvou boxů přesvědčila byl způsob balení - a sice 15 balíčků v boxu, v každém balíčky XY karet. Kdyby ty boxy byly baleny jak dříve tím "the cup" systémem, tak bych zůstal u slovní pochvaly designu karet, ale nekoupil bych.
Tohle je pro mnohé asi maličkost, ale pro mě to zjištění, jakým způsobem budou boxy baleny, bylo zásadní pozitivum.
Jinak ačkoliv se mi tato série líbí nápadem, designově, typem karet atd, tak věc, která mě ke koupí dvou boxů přesvědčila byl způsob balení - a sice 15 balíčků v boxu, v každém balíčky XY karet. Kdyby ty boxy byly baleny jak dříve tím "the cup" systémem, tak bych zůstal u slovní pochvaly designu karet, ale nekoupil bych.
Tohle je pro mnohé asi maličkost, ale pro mě to zjištění, jakým způsobem budou boxy baleny, bylo zásadní pozitivum.
Karty jsou nadherne. A hlavne jak uz tady uvadite plneni boxu.Rekl bych,ze jsou karty "spravedlive rozdeleny" a kazdy proste musi nejake paradni karty vytahnout.Me dva boxy mne dorazi za "velkou louzi" az tak za 2-3 tydny.Nemuzu se uz dockat.Premyslim jestli tuhle serii muze neco dalsiho prekonat.Jedine snad serie tykajici se Nagana a to by asi musel nekdo z hokejistu venovat medaili,aby se "rozrezala" do karet.
musel nekdo z hokejistu venovat medaili,aby se "rozrezala" do karet.
Nerikej dvakrat
Nerikej dvakrat
- Maurice Richard 9
- Veterán
trochu mě mrzí,že u limitu autograph /9 se podepsal pan Kolouch a Nadrchal celým jménem a u limitu autograph/39 "jen"příjmením...zrovna dva Brňáci co mají jít do sbírky,ale nevadí budou jen s příjmením
Jean Beliveau autograph karty
Connor McDavid autograph
David Pastrňák memorabilia cards
To mě se právě strašně líbí, že ty dvě verze karet odlišuje nejen limit a "rainbow" efekt, ale i zmíněné varianty podpisů. Škoda, že to takhle není u všech !!!Maurice Richard 9 píše:trochu mě mrzí,že u limitu autograph /9 se podepsal pan Kolouch a Nadrchal celým jménem a u limitu autograph/39 "jen"příjmením...zrovna dva Brňáci co mají jít do sbírky,ale nevadí budou jen s příjmením
Téhle sérii asi nemám co vytknout a přidávám se k ostatním chváličům. Docela by mě ale zajímalo, jak probíhá shánění fotek pro takovou sérii a jakou část z celkových nákladů to asi představuje. Moje nejoblíbenější "legendární" série z NHL jsou Parkhurst 06/07 a Classic Signatures 12/13, nejradši mám karty s reálným pozadím a záběry ze zápasů a netuším, jestli by pro podobné karty v Čechách bylo vůbec dost fotek. A jestli ty fotky jsou někým podchycený, nebo to hnije někomu ve sklepě. Ve všech různých Sportech, Gólech, Stadionech, Rudých právech, Svobodných slovech přece bývaly mraky fotek a třeba od nich ještě někde existují filmy nebo originály.
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Byl bych pořád v klidu...na kartu z Kazaně jsem loni čekal skoro dva měsíceVeteran fans hcs píše:zásilka z Chanty Mansijsku do data vydání nedorazila a vzhledem k tomu že se toulá s ruskou poštou už přes 5 týdnu už moc nedoufáme. budeme pravděpodobně nuceni checklist zkrátit o tyto dvě auto karty
- Maurice Richard 9
- Veterán
33mc píše:To mě se právě strašně líbí, že ty dvě verze karet odlišuje nejen limit a "rainbow" efekt, ale i zmíněné varianty podpisů. Škoda, že to takhle není u všech !!!Maurice Richard 9 píše:trochu mě mrzí,že u limitu autograph /9 se podepsal pan Kolouch a Nadrchal celým jménem a u limitu autograph/39 "jen"příjmením...zrovna dva Brňáci co mají jít do sbírky,ale nevadí budou jen s příjmením
jo možná máš pravdu ale třeba Salfa,Eda,Mikoláš a i jiní jsou na limitu jak 9 tak 39 celým jménem.....za mě jako letitého fandu a jako školáka kterému bylo 7let a uviděl Karla,tak mě chybí v autograph...Karel není člověk,Karel je bůh....Karel Lang
Jean Beliveau autograph karty
Connor McDavid autograph
David Pastrňák memorabilia cards
-
- Legenda
máme štěstí že na fotky, teda ty legend, kupujeme práva od jednoho z nejlepších sportovních fotografů pana Koliše.Lloyd píše:Téhle sérii asi nemám co vytknout a přidávám se k ostatním chváličům. Docela by mě ale zajímalo, jak probíhá shánění fotek pro takovou sérii a jakou část z celkových nákladů to asi představuje. Moje nejoblíbenější "legendární" série z NHL jsou Parkhurst 06/07 a Classic Signatures 12/13, nejradši mám karty s reálným pozadím a záběry ze zápasů a netuším, jestli by pro podobné karty v Čechách bylo vůbec dost fotek. A jestli ty fotky jsou někým podchycený, nebo to hnije někomu ve sklepě. Ve všech různých Sportech, Gólech, Stadionech, Rudých právech, Svobodných slovech přece bývaly mraky fotek a třeba od nich ještě někde existují filmy nebo originály.
novodobé fotky pro nás fotí cca 3 fotografové z celé ČR.