2013-14 OFS Masked Stories
-
- Legenda
Re: 2013/14 - OFS - Masked Stories
jestli dovolíte tak bych to chtěl uvést na pravou míru.
ono je velice těžké vyvážit to nasazení insertních karet pro retail box.
plánujeme podle zájmu zabalit až 350 kusů retail boxů.
jakmile zveřejníme limitace jednotlivých memorabilia karet, bude naprosto jasné kolik memorabilia karet bude v retail boxech.
chápejte prosím že jako vydavatelé raději oznámíme že kartu najdete 1:2 boxům, než abychom někoho zklamali.
ovšem zbylé retail boxy rozhodně nebudou o svoji hodnotu ošizeny, do těchto boxů budou vloženy 1/1 printing plate karty které
"zbydou" po balení hobby boxů a další hodnotné karty např. Autograph Paralel x/9 a pozor i 35 kusů Autograph Memorabilia karet x/9.
nechci slibovat, ale boxy v hobby, ale i retail verzi, budou plněny velice zodpovědně a pečlivě
ono je velice těžké vyvážit to nasazení insertních karet pro retail box.
plánujeme podle zájmu zabalit až 350 kusů retail boxů.
jakmile zveřejníme limitace jednotlivých memorabilia karet, bude naprosto jasné kolik memorabilia karet bude v retail boxech.
chápejte prosím že jako vydavatelé raději oznámíme že kartu najdete 1:2 boxům, než abychom někoho zklamali.
ovšem zbylé retail boxy rozhodně nebudou o svoji hodnotu ošizeny, do těchto boxů budou vloženy 1/1 printing plate karty které
"zbydou" po balení hobby boxů a další hodnotné karty např. Autograph Paralel x/9 a pozor i 35 kusů Autograph Memorabilia karet x/9.
nechci slibovat, ale boxy v hobby, ale i retail verzi, budou plněny velice zodpovědně a pečlivě
-
- Legenda
moc se omlouvám ale Vy ty boxy balit nebudete, a já si budu opravdu za kvalitu a obsah ručitTukans píše:Bohužel tady se právě nejedná o obyč jersey, ale o Glove save, Piece of masks a dále....dle mého.
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
borci ony sou ještě i jiný memorabilie krom těch vyrážečkami, lapačkami helmami apod? .. z checklistu jsem to nějak nevyčetl. .takže kdyžtak tuto otázku směřuji i na p. Hrbka
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
-
- Legenda
betony, lapačky, vyrážečky, masky, hokejky, dresy
stačí si pořádně pročíst checklist
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
jj to vidím a jediným memorabilia subsetem jsou teda Game Used Memorabilia ne ? nebo jsem tak mimo, že jsem jiný nevidím?Veteran fans hcs píše:betony, lapačky, vyrážečky, masky, hokejky, dresy
mě totiž mátlo, jak tady ostatní psali, že ty lepší karty budou v hobby a obyč jersey budou v retailech
-
- Legenda
promiňte ale jak jste se dozvěděl že v retailech budou jen "obyčejné Jersey"
ještě jednou, systém pro vkládání karet do retail boxů bude pečlivý a bude zahrnovat všechny memo karty
ještě jednou, systém pro vkládání karet do retail boxů bude pečlivý a bude zahrnovat všechny memo karty
-
- Legenda
a teď mi to docvaklo, do checklistu budou ještě doplněny Autograph verze memo karet které budou v limitu x/9 a zařizování podpisů na tyto karty bude uzavřeno před začátkem balení to jest, příští týden ve středu. poté budou doplněny do checklistu.Lukyn55 píše:jj to vidím a jediným memorabilia subsetem jsou teda Game Used Memorabilia ne ? nebo jsem tak mimo, že jsem jiný nevidím?Veteran fans hcs píše:betony, lapačky, vyrážečky, masky, hokejky, dresy
mě totiž mátlo, jak tady ostatní psali, že ty lepší karty budou v hobby a obyč jersey budou v retailech
omlouvám se Lukynovi
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
no sice jsme se přesně nepochopili, co jsem tím myslel .. ale svým způsobem jste mi i tak odpověděl .. prostě je jen jeden druh memo karet, které jsou i ve verzích s podpisem a tyto karty budou v určitém poměru vkládány jak do hobby tak retail verzí
Zdravím omlouvám se, nechtěl jsem nějak kritizovat, jen jsem nevěděl o změnách v původních seznamech plnění boxů a hlavně, že se to ještě teď mění, že to nebyla konečná podoba. Memo karty jsem usoudil z Checklistu,že tam nebudou dresy když tam nejsou psány. Omlouvám se jestli jsem vám nějak uškodil. Vím že si plnění pohlídáte, jako u všech vašich produktů, které jsou špičkou v českém sběratelství, jako jsou karty sešívaní z edenu, karty Mostu, karty Haška a jiné karty legend, děkuji, že tyto série děláte a rád si vaší sérii vždy koupím.
Jen je lepší vydat plnení boxů až když je to konečná verze,aby nedocháztelo k rozkolům, někdo jako já pak nesleduji změny v příspěvku, který je starý 3 týdny.
díky za vaší práci Martin
Jen je lepší vydat plnení boxů až když je to konečná verze,aby nedocháztelo k rozkolům, někdo jako já pak nesleduji změny v příspěvku, který je starý 3 týdny.
Veteran fans hcs píše:moc se omlouvám ale Vy ty boxy balit nebudete, a já si budu opravdu za kvalitu a obsah ručitTukans píše:Bohužel tady se právě nejedná o obyč jersey, ale o Glove save, Piece of masks a dále....dle mého.
-
- Legenda
Já se také omlouvám, dresy jsou tam "schovány" pod názvem Goalie Materiál.Tukans píše:Zdravím omlouvám se, nechtěl jsem nějak kritizovat, jen jsem nevěděl o změnách v původních seznamech plnění boxů a hlavně, že se to ještě teď mění, že to nebyla konečná podoba. Memo karty jsem usoudil z Checklistu,že tam nebudou dresy když tam nejsou psány. Omlouvám se jestli jsem vám nějak uškodil. Vím že si plnění pohlídáte, jako u všech vašich produktů, které jsou špičkou v českém sběratelství, jako jsou karty sešívaní z edenu, karty Mostu, karty Haška a jiné karty legend, děkuji, že tyto série děláte a rád si vaší sérii vždy koupím.
Veteran fans hcs píše:moc se omlouvám ale Vy ty boxy balit nebudete, a já si budu opravdu za kvalitu a obsah ručitTukans píše:Bohužel tady se právě nejedná o obyč jersey, ale o Glove save, Piece of masks a dále....dle mého.
jedná se o dres Luboše Horčičky z aukce Zlínského klubu a reprezentační dres Romana Čechmánka ze soutěže EHT, z aukce firmy esports
- boliholi
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
http://ofscards.com/unnuke/modules.php? ... le&sid=227Speciální balíčky v den vydání karet Masked Stories
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!
HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
jé já chcu taky balíček .. asi nakonec objednám přímo u OFS .. jinak jsem zvědavej jaké budou karty Magic a Authentic Moments, Double Security a Unforgiven .. doufám, že budou stejně povedené jako ostatní karty ze série
- boliholi
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
jo, taky přemýšlím nad jedním retailem Na hobby momentálně bohužel nemám
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
- kulometcik
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Budou ty balíčky i k retailům? Jinak já v sobotu objednám retail až mi náš milovaný stát vrátí něco na daních půjdu do hobby
Škoda, už jsem si box předobjednal u Pavla Taky by se mi balíček líbil
-
- Legenda
každý velkoprodejce, tudíž i Pavel, dostane ke své objednávce přesné množství speciálních balíčků.
dostanou se k lidem tedy i přes eshopy
balíčky budou i k retailům
dostanou se k lidem tedy i přes eshopy
balíčky budou i k retailům
Je to tak, pan Hrbek mě o tom informoval o den dva dříve, než to viselo na webu, ale samozřejmě jsme to nechtěli dávat vědět ven dokud to nebylo oficiálně potvrzeno.
Myslím, že to je skvělý nápad. Celé promo k sérii se mi moc líbí, postupné vypouštění zpráv, jako kdyby to dělala nějaká velká marketingová společnost:-))). Už se na sérii fakt těším. Jinak kdybyste měl potom kdokoliv něco z těch litvínovských starších gólmanů, budu rád za nabídku.
Myslím, že to je skvělý nápad. Celé promo k sérii se mi moc líbí, postupné vypouštění zpráv, jako kdyby to dělala nějaká velká marketingová společnost:-))). Už se na sérii fakt těším. Jinak kdybyste měl potom kdokoliv něco z těch litvínovských starších gólmanů, budu rád za nabídku.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Asi jsem to nepochopil správně. Ty promo balíčky dostanou jen Ti, kteří si objednají boxy přesně v den vydání, nebo i Ti, co si je objednají předem? Luk.
Sbírám karty golmanů NHL, KHL a ELH z jejich prvních sezón.
Sbírám řadové a podepsané karty hráčů a brankářů v českém a československém národním dresu.
Sbírám řadové a podepsané karty hráčů a brankářů v českém a československém národním dresu.
-
- Legenda
všichni kdo objednají do data vydání, zbývá ještě 8 dní