2013-14 NHL Upper Deck Series One

Žhavé novinky týkající se sezóny 13 / 14
Hans
Administrátor
Administrátor

Re: 2013-14 NHL Upper Deck Series One

Příspěvek od Hans »

Já to vždycky říkám. U všech těhle nováčkovských karet počkat pár týdnů/měsíců od vydání produktu. 95 % jich jde potom dolů. Nejlépe se karty prodávají měsíc/dva od vydání produktu.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

My dost prodělali na Artifacts casech, takže jsem rád, že se aspoň nějaký produkt vyplatí, či se vrátí větší část zpět. Nicméně, taky tomu nerozumím co dávají za karty RC, speciálně YG... Ale buďme rádi, že tomu tak je.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

JJ, jak jsem psal, přejme to Tomášovi, at se mu daří a našim prodejcům, at jim ze států přijde co nejvíc *dlr* *dlr* *dlr* !!!!! MR *cl*
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valento3 »

Ty YG jsou otřesné, ale jinak paráda.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) valento3 dne čtv 07. lis 2013 11:38:41, celkem upraveno 1 x.

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Zdeno Chara změnil podpisový vzor na MVP? Nebo to tak je už léta u jeho tištěných podpisů, jinak moc pěkné. A ten Peca je parádní.
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

mixo
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mixo »

tak tie karty su fakt paradne :thumbup:
Bondra - 1183 kariet

Obrázek

https://bondra.webnode.sk/

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valento3 »

Líbí se mi MVP Greats, konečně jsou legendy ve vlastním subsetu ...

Obrázek

boliholi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boliholi »

Krásné karty *gp*
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!

HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz

Stefi
Legenda
Legenda

Příspěvek od Stefi »

Po hodně letech začnu zase věřit na Ježíška :-D krásné karty, jen ty YG se trochu nepovedly, ale snad nám to vynahradí jména na nich :thumbup:
Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

Absolutně nechápu jak to tu každý kupuje po velkým a jak se to každému líbí, tak hnusné karty :sick:
to i v roce 1995 vycházely lepší (hezčí) serie... fakt nechápu čím to je, že tu je o tenhle hnus takový zájem, stačí se podívat na "Breaky balíčků a boxů" a každý tam rozdělává jen toto... :thumbdown: :?
fakt nechápu, jestli jsem tak nevkusný či v čem je chyba... a to vychází tolik hezkých serií, které v CZ nikdo nekupuje :(
si říkám jestli není třeba chyba v ceně... ale i tak radši si koupím pořádné karty i když jich bude méně, než hodně karet, ale za to takovéto srač** (kvantita - kvalita) *bang*
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
Obrázek

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

dj4u píše:
Co tu nacvičuješ? Komu to cpeš? Tak ty, podle Tebe, hezké série kupuj Ty a nestarej se o to, co se líbí ostatním.

Letos je v UDčkách jedno z nejlepších složení nováčků, jaké za poslední roky bylo. Co jméno, to obrovský potenciál. Řadovky mají opět super fotky. Jsou tu i moc hezké inserty, které trochu připomínají staré časy viz Shinning Stars, blýskavé inserty, které jsme právě na starých sériích všichni tolik obdivovali.

A prosím, vysvětli mi pojem "pořádné karty". Nedávno tu Joffrey otvíral 03-04 ITG Used Signture Series, kterou všichni obdivovali, ale já na ní kromě plnění nevidím nic extra, ty karty se mi nelíbí. Ale nebudu o nich tvrdit, jaké to jsou "sračky". Každý má zkrátka jiné měřítko a urážet jiné série jen kvůli pocitu není na místě, pokud nemáš argumenty podloženou kritiku.

Podívej se na OFS. Nejsou schopní udělat jeden jediný kloudný insert, grafika zaostává, najde se spousta chyb a takovými RC kartami jen mystifikují a klamou, ale lidi to stále kupují. Ptáš se proč? Protože tady nic jiného není! UDčka slibují na trhu jednu z levnějších sérií, i když před 5 lety byli střední třídou. Dnes je to, společně se Score, "low-serie". Victorky odepsali, Scorečkám pomalu zdvojnásobili cenu a tak tu máš pro sběratele master setů a insertních sérií právě UDčka se Score.

Sběratelská vášeň má mnoho podob. Někoho uspokojí, když si loupne Cupky o 8 kartách a vytasí jednu slušnou kartu. Někdo jiný má zase rád otevírání balíčků, pořádnou dávku, takže jsou UDčka pochopitelně jasnou volbou. Navíc právě poměr kvality s kvantitou je letos skvělý. I když jak tak pozoruju, tak naopak jsou někteří při otevírání tak trošku "nenažraní" a chtěli by ještě víc.

Mluvit o hnusu a sračkách o u UDček je letos dost neodpovídající, protože moc argumentů proti této sérii, kromě osobních subjektivních pocitů, nenajdeš.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

Bianconero píše: Co tu nacvičuješ? Komu to cpeš? Tak ty, podle Tebe, hezké série kupuj Ty a nestarej se o to, co se líbí ostatním.
a ty tu svůj názor cpeš komu? mě? co se o mě staráš? nežijeme snad ve světě kde si každý může říct (napsat) svůj názor? jsem myslel že jsem na fóru a že se tu diskutuje o kartičkách... ale ty jen umíš hned druhé urážet...
:think: :yawn: píšeš ať se nestarám o druhé a sám se přitom staráš o mne...

podívej se na místní shop či na ebay na ostatní serie... jak ty jiné karty (serie) vypadají a srovnej je s upper deck
u Upper Deck nevidím jediný pokrok, jediný vidím že to lidi kupují kvůli tomu že to je levný... a trochu jsem nepochopil jak jsi napsal že se vrací ke starým insertům... viděl jsi vůbec jak kdysi vypadaly pořádný inserty? Ultra, Score, Fleer, Zenith... atd?

mrkni třeba na poslední PRIME či prizm, select... Upper Deck ty fotky mají jak kdyby to někdo fotil mobilem... je rok 2013 tak bych si představoval nějaký pokrok...
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
Obrázek

Bianconero
Legenda
Legenda

dj4u píše:
A já snad nemůžu napsat vlastní názor, ty diskusní fórum? Mé dvě úvodní otázky byly řečnické, za mě jen prolog. Pardon, jestli se tě něco takového dotklo.

Kde koho urážím? To by mě zajímalo ;) Jediný, kdo tu někoho (něco) uráží, jsi Ty, a to UD nadáváním do "sraček".

Já ti jen chtěl říct, abys respektoval to, že se něco ostatním líbí, i když ty to považuješ za "sračku", čehož asi schopný nejsi, jak tak koukám.

Ať si lidé vráží peníze do čeho chtějí ne? Jak jsem ti psal, někdo zkrátka jde po sériích, jde mu o to, aby si mohl třeba rozbalit větší množství balíčků, i tom je sběratelství, tak se to pokus respektovat. Ne každý si může koupit box za tři tisíce s obsahem o polovině karet než mají UD S1. A ne každý má vztah k 90. létům minulého století. Mluvíš o roku 2013, tak taky respektuj, že některým můžou být hráči jako Yzerman, Sakic nebo Roy ukradení, protože žijí právě tebou zmíněným dneškem a chtějí mít aktuální hráče. Pro tebe má cenu produkt z 90. let větší hodnotu, pro někoho jiného zase ten z roku 2013. Ale všechno je to jen o sběratelské hodnotě, vlastním subjektivní pohledu. Máš to jako s ženskýma. Někdo má rád vyhublé modelky a někdo pořádný ženský krev a mlíko.

Ty máš taky subjektivní pohled, který beru, ale s invektivy jsi tu začal ty, proto jsem měl potřebu se k tomu vyjádřit. Že něco nechápeš neznamená, že je to špatně. Ale za takový pohled asi ani dost možná nemůžeš, protože je to dneska typicky lidské - co se mi nelíbí je automaticky špatné.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Aniž bych chtěl nějak zasahovat do Vaší diskuze, to jsme to dopracovali, že říkáme boxu za 2000,- Kč levný box že?
To dopracovali MY myslím jako sběratelé. Kam se to posunulo.
Mně osobně se UD ser. 1 líbí jako celek, našel bych tam chyby, ale to co kritizuje dj4u, to že se to nikam neposouvá, je podle mě ten důvod proč to lidi kupují. Tyhle řadovky jsou jednoduché a v tom je ta krása. Jinak ostatní v té sérií je parádní, snad až na ty inserty hockey heroes, ty mi dávají hodně vzpomenout na Victory (který se přiznám, že mi na trhu chybí).
Ale dj4u, ať se ti to líbí nebo ne, poměr cena vs výkon je u tohoto produktu asi nejvyšší v této sezóně a to je taky nezandebatelný fakt. Když už někdo dá za box peníze, jaké dnes boxy stojí, tak za to dostane v tomto případě hodně.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Bianconero
Legenda
Legenda

pavelbart píše:
Přesně tak, je až neskutečné, kam se to posunulo. Ale nám, sběratelům, nic jiného nezbývá, protože limity minima se zvýšily. A ztotožuňuju se s tebou v postrádání Victorek.

A letos zkrátka není lepšího boxu v poměru cena/výkon než UD S1. Mně se třeba nelíbí letos opěvované jersey karty, ale i přesto vidím UD S1 jako nejzajímavější produkt.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Ty jersey se nejspíše srovnávají hlavně s loňskými a ty byly otřesné... letos je design povedenější, ale hlavně sestava. Tam udělal opravdu posun dopředu.
Jinak 100 lidí, 100 názorů, což je samozřejmě dobře:-).

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valento3 »

Nevíte někdo, kde se vyskytují oversized karty MVP? V breacích zde jsem žádnou neviděl, ale na ebay jsem zahlédl Roye na MVP Greats ...

svatos40
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od svatos40 »

nebudu tie Oversized karty ako po ine roky v TIN plechovkach?

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

Na 25. 2. oznamují vydání série 2. Checklist zatím není, jen základní informace:

http://www.cardboardconnection.com/2013 ... ckey-cards
Hobby od roku 1994.

Odpovědět

Zpět na „2013 / 2014“